طرز تهیه کیک کره بادام زمینی خانگی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کیک کره بادام زمینی
کیک کره بادام زمینی یکی از انواع کیک های خوشمزه و پرطرفدار است که به عنوان یک کیک بین المللی شناخته شده است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک کره بادام زمینی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم کیک کره بادام زمینی | |
آرد | ۱٫۵ پیمانه |
شکر قهوه ای | ۱ پیمانه |
تخم مرغ | ۲ عدد بزرگ |
باتر میلک | ۱ پیمانه سرپر |
بیکینگ پودر | ½ قاشق چایخوری |
جوش شیرین | ½ قاشق چایخوری |
نمک | ½ قاشق چایخوری |
روغن مایع | ⅓ پیمانه |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
کره بادام زمینی | ⅓ پیمانه |
مواد لازم مایه فراسینگ | |
کره بادام زمینی | ۱ پیمانه |
کره حیوانی | ½ پیمانه |
پودر قند | ½ پیمانه |
خامه قنادی | ½ پیمانه |
پودر کاکائو | ۱ قاشق سوپخوری |
طرز تهیه کیک کره بادام زمینی
مرحله اول
برای تهیه کیک کره بادام زمینی خوشمزه در ابتدای کار فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. در ادامه شکر را به همراه روغن مایع و کره بادام زمینی درون یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله دوم
حالا مواد درون کاسه را با دور تند همزن برقی به خوبی هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند، سپس تخم مرغ ها را دانه به دانه به کاسه اضافه کرده و پس از اضافه کردن هر کدام به مدت ۱ دقیقه هم می زنیم.
مرحله سوم
در ادامه وانیل را به کاسه اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم، سپس آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را درون الک ریخته و ۳ مرتبه الک می کنیم. حالا مواد خشک و باترمیلک را به صورت تناوب به کاسه می افراییم.
مرحله چهارم
حالا مایه کیک را با لیسک به صورت دورانی به یک سمت هم می زنیم تا بافت مایه کاملا یکدست و یکنواخت شود. در ادامه قالب مورد نظرمان را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس مایه کیک را درون آن می ریزیم.
مرحله پنجم
حالا قالب را طبقه وسط فر گذاشته و اجازه می دهیم کیک به مدت ۴۵ دقیقه درون فر بماند تا کاملا پخته شود. در همین حین به سراغ درست کردن مواد فراسینگ می رویم برای این منظور کره حیوانی را درون یک کاسه می ریزیم.
مرحله ششم
در ادامه کره بادام زمینی را به همراه خامه قنادی به کاسه اضافه کرده، سپس پودر قند را به همراه پودر کاکائو درون کاسه الک می کنیم حالا تا آماده شدن کیک مایه فراسینگ را درون یخچال قرار می دهیم تا کاملا خنک شود.
مرحله هفتم
پس از گذشت ۴۵ دقیقه برای اطمینان از پخت کیک، یک سیخ چوبی یا خلال دندان در مرکز کیک فرو برده و خارج می کنیم در صورتی که مایه کیک به آن نچسبیده بود کیک کاملا پخته است، سپس قالب را از فر خارج می کنیم.
مرحله هشتم
در ادامه اجازه می دهیم کیک کاملا خنک شود، سپس آنرا از قالب جدا کرده و درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم. در نهایت مایه فراسینگ را روی کیک می مالیم و به همراه چای تازه در سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- darchin__cookie__