طرز تهیه سالاد روسی

طرز تهیه سالاد روسی با کاهو طرز تهیه سالاد روسی با پیازچه عکس تزیین سالاد روسی سالاد روسی مجلسی طرز تهیه سالاد روسی دونفره طرز تهیه سالاد روسی قالبی سالاد روسی با کلم قرمز

سالاد روشی همانطور که از نامش بر می آید یکی از سالادهای معروف کشور روسیه است که با مواد بسیار متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد روسی در ادامه با سایت در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی۳ عدد
هویج۲ عدد
خیارشور۲۰۰ گرم
شوید۱ قاشق غذاخوری
سینه مرغ۱ عدد
کنسرو نخود فرنگی⅓ پیمانه
کنسرو ذرت½ پیمانه
مواد لازم سس
سس مایونز۲ قاشق غذاخوری
ماست پرچرب۳ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون۱ قاشق غذاخوری
سس خردل۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه سالاد روسی

مرحله اول

برای تهیه سالاد روسی خوشمزه ابتدا سس را آماده می کنیم، برای این منظور سس مایونز را به همراه ماست پرچرب، آب لیمو ترش، روغن زیتون، سس خردل و مقداری نمک و فلفل سیاه داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و در یخچال قرار می دهیم تا طعم مواد سس به خوبی با هم تلفیق شود. در ادامه به سراغ آماده کردن سالاد می رویم.

مرحله سوم

برای تهیه سالاد ابتدا سیب زمینی ها را به همراه ۲ لیوان آب و ۱ قاشق چایخوری نمک داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا سیب زمینی ها به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزند.

مرحله چهارم

در همین حین گوشت مرغ را به همراه ۲ لیوان آب و مقداری نمک، فلفل سیاه زردچوبه داخل یک قابلمه دیگر می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب سریع تر شروع به جوشیدن کند.

مرحله پنجم

پس از اینکه آب شروع به جوشیدن کرد، کف های سفید رنگ روی سطح آب را با قاشق می گیریم و دور می ریزیم. این کار باعث می شود که گوشت مرغ در پایان پخت، هیچ گونه طعم و بوی زهمی نداشته باشد.

مرحله ششم

پس از اینکه سیب زمینی ها به طور کامل پختند، پوست شان را جدا می کنیم، سپس به صورت حبه ای خرد می کنیم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه گوشت مرغ را نیز پس از پخت به صورت نگینی درشت خرد می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله گوشت مرغ خرد شده را به همراه ذرت و نخود فرنگی به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه خیار شور و هویج را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس به همراه شوید خرد شده به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله هشتم

حالا مواد را به آرامی زیر و رو می کنیم تا با هم یکدست شوند، سپس سس را از یخچال خارج می کنیم و به سالاد اضافه می کنیم. در ادامه مواد سالاد را با سس مخلوط می کنیم تا به صورت یکدست سس به تمام نقاط سالاد برسد.

مرحله نهم

پس از اینکه سالاد به طور کامل آماده شد، روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و تا زمان سرو در یخچال قرار می دهیم. پس از اینکه سالاد به خوبی خنک شد، آنرا از یخچال خارج کرده، سپس در ظرف سرو می ریزیم و تزیین می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 26 مهر 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.