طرز تهیه کیک نارگیلی ساده به روش بازاری با طعم بسیار عالی
طرز تهیه قرابیه پرتقالی به روش مجلسی و طعم بسیار عالی
طرز تهیه قرابیه پرتقالی قرابیه پرتقالی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و سنتی ایرانی است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …
طرز تهیه کیک کرامبل سیب، گزینهای مناسب برای عصرانه!
طرز تهیه کیک کرامبل سیب کیک کرامبل سیب یکی از انواع کیکهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع و به روشهای مختلف درست میشود و بافتی سبک و نرم …
طرز تهیه سالاد کلم بروکلی شیک، مناسب برای مهمانی!
طرز تهیه سالاد کلم بروکلی سالاد کلم بروکلی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست میشود، از سالاد کلم بروکلی میتوانید به عنوان یک پیش غذای خوش …
طرز تهیه کیک نارگیلی
کیک نارگیلی یکی از انواع کیک های ساده و خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک نارگیلی در ادامه با سایت در نهایت همراه باشید.
مواد لازم کیک نارگیلی | |
آرد | ۲ لیوان |
تخم مرغ | ۴ عدد |
شکر | ۱ لیوان |
روغن مایع | ½ لیوان |
شیر | ½ لیوان |
بکینگ پودر | ۲ قاشق مرباخوری |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
کشمش (اختیاری) | ½ لیوان |
پودر نارگیل | ½ لیوان |
طرز تهیه کیک نارگیلی
مرحله اول
برای تهیه کیک نارگیلی خوشمزه و مجلسی ابتدا تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با دور تند همزن به مدت ۵ تا ۷ دقیقه مخلوط می کنیم تا بافت مواد کشدار و رنگشان کرمی شود.
مرحله دوم
در این مرحله روغن مایع و شیر را به ترتیب به کاسه اضافه کرده و هر کدام را به مدت ۳۰ ثانیه مخلوط می کنیم. در ادامه پودر نارگیل را اضافه می کنیم و ۱ دقیقه دیگر مواد را مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند.
مرحله سوم
حالا آرد و بکینگ پودر را با هم ترکیب می کنیم و یک مرتبه الک می کنیم، سپس مجددا درون الک می ریزیم و روی مواد درون کاسه الک می کنیم و با لیسک مواد را مخلوط می کنیم تا مایه کیک کاملا یکدست و منسجم شود.
مرحله چهارم
در این مرحله کشمش ها را کمی مرطوب می کنیم، سپس در آرد می غطانیم. در ادامه کشمش ها را نیز به کاسه حاوی مواد اضافه می کنیم و در حدی مخلوط می کنیم که کشمش ها به صورت یکدست درون مایه کیک پخش شوند.
مرحله پنجم
در این مرحله فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به طور کامل گرم شود. در ادامه یک قالب مناسب با سایز ۲۰ در ۳۰ سانتی متر را با کاغذ روغنی یا روغن جداکننده کیک به طور کامل پوشش می دهیم.
مرحله ششم
حالا مایه کیک را درون قالب می ریزیم و با لیسک به صورت یکدست درون قالب پخش می کنیم. در ادامه قالب را درون فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم کیک به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه بپزد، سپس از فر خارج می کنیم و به صورت دلخواه برش می زنیم.
- منبع :
- azamkiani90_cake