طرز تهیه شاورما مرغ به روش ترکیه ای و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه شاورما مرغ به روش ترکیه ای و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه شاورما مرغ شاورما مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و اصیل عربی است که اصالت آن به کشور لبنان بر‌می‌گردد، این غذای خوش عطر و طعم که طرفداران زیادی دارد را …

طرز تهیه توپک سیب زمینی مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه توپک سیب زمینی مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه توپک سیب زمینی توپک سیب زمینی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بین المللی است که با رسپی و مواد گوناگونی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه سالاد پاییزی خوشمزه و ساده با کاهو و انار

طرز تهیه سالاد پاییزی خوشمزه و ساده با کاهو و انار

طرز تهیه سالاد پاییزی سالاد پاییزی یکی از انواع سالادهای خوشمزه، پرطرفدار و لذیذ است که خیلی راحت با مواد متنوعی درست می‌شود و برای پذیرایی مورد استفاده قرار می‌گیرد، برای درست …

طرز تهیه خورش مرغ و گردو

طرز تهیه خورش مرغ و گردو , دستور پخت خورش مرغ و گردو

خورش مرغ و گردو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ایرانی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش مرغ و گردو در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
سینه مرغ۲۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
آلو۱۰ عدد
رب اناربه مقدار کافی
مغز گردوبه مقدار کافی
زعفران دم کردهبه مقدار کافی
زردچوبه و فلفل سیاهبه مقدار کافی
پودر سیر و نمکبه مقدار کافی

طرز تهیه خورش مرغ و گردو

مرحله اول

برای تهیه خورش مرغ و گردو خوشمزه در ابتدای کار سینه مرغ را به صورت مکعبی خرد کرده و کنار می گذاریم. در ادامه پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله دوم

حالا مقداری روغن مایع به قابلمه اضافه کرده و بلافاصله پیاز خرد شده را اضافه می کنیم، سپس کمی تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود. در ادامه مقداری نمک، پودر سیر، فلفل سیاه و زردچوبه به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا به تفت دادن ادامه می دهیم تا پیاز کمی سرخ شود، سپس تکه های سینه مرغ را به قابلمه اضافه کرده و تفت می دهیم تا سینه های مرغ تغییر رنگ پیدا کنند. در ادامه آلوها را شسته و به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله مغزهای گردو را که بهتر است درشت باشند را به قابلمه اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا بوی خامی آنها از بین برود. در ادامه رب انار را به قابلمه اضافه کرده و مجددا به تفت دادن ادامه می دهیم.

مرحله پنجم

حالا به اندازه ای که روی سینه های مرغ را بپوشاند به قابلمه آب اضافه کرده و درب قابلمه می بندیم، سپس اجازه می دهیم گوشت مرغ کاملا پخته و سس خورش غلیظ شود. اواخر پخت مقداری زعفران دم کرده به قابلمه می افزاییم.

مرحله ششم

زمانی که گوشت مرغ کاملا پخته و سس جا افتاد، قابلمه را از روی حرارت برداشته و خورش را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم. در نهایت خورش را به همراه پلو زعفرانی و ترشی سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 26 فروردین 1402
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.