طرز تهیه کوکی هویج به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کوکوی جعفری، یک شام فوری و بسیار خوشمزه!
طرز تهیه کوکوی جعفری کوکوی جعفری یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست میشود، کوکوی جعفری را میتوانید به روشهای مختلف با مواد متنوعی آماده کنید، این …
طرز تهیه کیک باباروتی به روش کافه ای و طعم بسیار عالی
طرز تهیه کیک باباروتی کیک باباروتی یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که با طعم های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …
طرز تهیه پنکیک شکلاتی برای صبحانه و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه پنکیک شکلاتی پنکیک شکلاتی یکی از انواع صبحانه های بسیار پرطرفدار در سراسر جهان است که معمولا به همراه شکلات صبحانه یا نوتلا سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل …
طرز تهیه کوکی هویج
کوکی هویج یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و بین المللی است که طرفدارهای زیادی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکی هویج در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم کوکی هویج | |
تخم مرغ | ۲ عدد |
شکر | ۱ پیمانه |
کره | ⅔ پیمانه |
هویج رنده شده | ½ پیمانه |
عسل | ¼ پیمانه |
آرد | ۲٫۵ پیمانه |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
بیکینگ پودر | ۲ قاشق چایخوری |
پودر دارچین | ۱ قاشق چایخوری |
نمک | ۱ پینچ |
طرز تهیه کوکی هویج
مرحله اول
برای تهیه کوکی هویج خوشمزه در ابتدای کار از ۳۰ دقیقه قبل کره را از یخچال خارج کرده و اجازه می دهیم دمای آن با دمای محیط کاملا هماهنگ شده و نرم شود در ادامه شکر را به همراه کره، تخم مرغ و عسل درون کاسه می ریزیم.
مرحله دوم
حالا مواد درون کاسه را با دور کند همزن برقی به خوبی هم می زنیم تا ترکیب و یکدست شوند. در ادامه هویج رنده شده را به کاسه اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی به یک سمت هم می زنیم تا مواد ترکیب شوند.
مرحله سوم
حالا فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس آرد را به همراه بیکینگ پودر، وانیل، نمک و پودر دارچین درون الک ریخته و ۳ مرتبه الک می کنیم، سپس کم کم به کاسه اضافه کرده و با لیسک هم می زنیم.
مرحله چهارم
زمانی که خمیری نرم و بسیار چسبنده حاصل شد، هم زدن را متوقف کرده، سپس درون سینی فر را با کاغذ نسوز می پوشانیم. حالا با دست چرب از خمیر کوکی به اندازه یک نارنگی جدا کرده و به صورت دلخواه فرم می دهیم.
مرحله پنجم
حالا خمیرها با فاصله زیاد از هم درون سینی فر می چینیم و آنرا طبقه وسط فر قرار می دهیم تا کوکی ها به مدت ۱۳ تا ۱۸ دقیقه بمانند تا کاملا پخته شوند. توجه داشته باشید کوکی ها پس از پخت پهن می شوند.
مرحله ششم
پس از گذشت این زمان سینی را از فر خارج کرده و بدون دست زدن به کوکی ها اجازه می دهیم کاملا خنک شوند. در نهایت کوکی ها را از کاغذ نسوز جدا کرده و درون ظرف مورد نظرمان به همراه چای سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- cake.desserrt