طرز تهیه شیرینی آردی به روش ساده و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه شیرینی آردی به روش ساده و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه شیرینی آردی شیرینی آردی یکی از انواع شرینی های خوشمزه و ساده است که با مواد اندک و ساده ای درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه کوکوی جعفری، یک شام فوری و بسیار خوشمزه!

طرز تهیه کوکوی جعفری، یک شام فوری و بسیار خوشمزه!

طرز تهیه کوکوی جعفری کوکوی جعفری یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست می‌شود، کوکوی جعفری را می‌توانید به روش‌های مختلف با مواد متنوعی آماده کنید، این …

طرز تهیه کیک پرتقال مخصوص و پف دار با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک پرتقال مخصوص و پف دار با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک پرتقال کیک پرتقال یکی از انواع کیک های میوه ای خوشمزه و ساده ایرانی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه کاپ کیک چای

طرز تهیه کاپ کیک چای , دستور پخت کاپ کیک چای

کاپ کیک چای یکی از انواع کیک های خوشمزه و مجلسی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کاپ کیک چای در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم کاپ کیک چای
آرد۲۲۰ گرم
بیکینگ پودر½ قاشق مرباخوری
پودر چای۱ قاشق غذاخوری
نمک⅛ قاشق مرباخوری
کره۱۲۵ گرم
شکر قهوه ای۱۰۰ گرم
وانیل¼ قاشق مرباخوری
تخم مرغ۲ عدد درشت
شیر۱۲۵ میلی لیتر

طرز تهیه کاپ کیک چای

مرحله اول

برای طرز تهیه کاپ کیک چای خوشمزه در ابتدای کار از ۳۰ دقیقه قبل کره را از یخچال خارج کرده تا دمای آن با دمای محیط هماهنگ شود در ادامه فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود.

مرحله دوم

در ادامه درون قالب مافین را با کاغذ کپسولی می پوشانیم، سپس درون آنها را با مقداری روغن مایع چرب می کنیم. حالا کره به دمای محیط رسیده را با شکر قهوه ای درون یک کاسه مناسب ریخته و با دور تند همزن برقی هم می زنیم.

مرحله سوم

پس از گذشت ۵ دقیقه تخم مرغ ها را دانه به دانه به کاسه اضافه کرده و پس از اضافه کردن هر کدام آنرا به مدت ۳۰ ثانیه هم می زنیم. با تخم مرغ آخر وانیل را اضافه کرده، سپس بین کار کاسه را چندین مرتبه دورگیری می کنیم.

مرحله چهارم

حالا بیکینگ پودر را به همراه پودر چای، نمک و آرد درون الک ریخته و ۳ مرتبه الک می کنیم، سپس به همراه شیر به تناوب به کاسه اضافه کرده و با دور کند همزن برقی هم می زنیم تا بافت مایه کیک یکدست و یکنواخت شود.

مرحله پنجم

در ادامه دو سوم کاغذهای کپسولی را با مایه کیک پر کرده و سینی را طبقه وسط فر قرار می دهیم تا کیک ها به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزند. پس از گذشت این زمان یک خلال دندان یا سیخ چوبی در مرکز کیک ها فرو برده و خارج می کنیم.

مرحله ششم

در صورتی که مایه کیک به خلال دندان یا سیخ چوبی نچسبیده بود کاپ کیک ها کاملا پخته است. در نهایت قالب را از فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم کاپ کیک ها خنک شوند، سپس به همراه چای تازه‌ دم سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 26 فروردین 1402
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.