طرز تهیه شیرینی یاقوتی به روش خانگی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه شیرینی یاقوتی به روش خانگی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه شیرینی یاقوتی شیرینی یاقوتی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و مجلسی است که برای پذیرایی برای محفل های خاص بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه ترشک آلبالو، با طعمی جذاب و به یادماندنی!

طرز تهیه ترشک آلبالو، با طعمی جذاب و به یادماندنی!

طرز تهیه ترشک آلبالو ترشک آلبالو یکی از تنقلات خوشمزه و دلچسب است که خیلی راحت و سریع درست می‌شود و با طعم ملس و ترش و شیرینی که دارد خیلی پرطرفدار …

طرز تهیه کیک هل و گلاب به روش مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک هل و گلاب به روش مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک هل و گلاب کیک هل و گلاب یکی از انواع کیک های اصیل و سنتی ایرانی است که به دلیل وجود هل و زعفران عطر بسیار خوبی دارد، برای …

طرز تهیه کیک ماست شکلاتی

طرز تهیه کیک ماست شکلاتی , دستور پخت کیک ماست شکلاتی

کیک ماست شکلاتی یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که بافت بسیار نرم و لطیفی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک ماست شکلاتی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم کیک ماست شکلاتی
آرد سفید۱۶۰ گرم
شکر۱۲۵ گرم
پودر کاکائو دارک۱۵ گرم
تخم مرغ۲ عدد
ماست۱۵۰ گرم
روغن مایع۷۰ گرم
بیکینگ پودر۱۰ گرم
وانیلنوک قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک ماست شکلاتی

مرحله اول

برای تهیه کیک ماست شکلاتی خوشمزه در ابتدای کار فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس تخم مرغ ها را به همراه وانیل و شکر درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

در ادامه مواد درون کاسه را با دور تند همزن برقی به مدت ۵ تا ۷ دقیقه به خوبی هم می زنیم تا مخلوط تخم مرغ کرم رنگ و کش دار شود. حالا روغن مایع را کم کم به کاسه اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم.

مرحله سوم

در ادامه ماست را به کاسه اضافه کرده و با لیسک هم می زنیم تا مواد ترکیب شوند. حالا آرد را به همراه پودر کاکائو دارک و بیکینگ پودر درون الک ریخته و ۳ مرتبه الک می کنیم، سپس کم کم به کاسه می افزاییم.

مرحله چهارم

حالا مواد درون کاسه را با لیسک به صورت دورانی به یک سمت هم می زنیم تا بافت مایه کیک یکدست و یکنواخت شود. به دلخواه می توانید مایه کیک را با دور کند همزن برقی به مدت ۳۰ ثانیه هم می زنیم تا گلوله های آرد باز شوند.

مرحله پنجم

در این مرحله درون قالب مورد نظرمان را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس مایه کیک را درون آن می ریزیم. در ادامه قالب را چندین مرتبه محکم روی سطح کار می کوبیم تا هوا و حباب های اضافی بین مایه کیک از بین برود.

مرحله ششم

حالا قالب را طبقه وسط فر گذاشته و اجازه می دهیم کیک به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه درون فر بماند تا کاملا پخته شود. پس از گذشت این زمان یک خلال دندان یا سیخ چوبی در مرکز کیک فرو برده و خارج می کنیم.

مرحله هفتم

در صورتی که مایه کیک به سیخ چوبی یا خلال دندان نچسبیده بود کیک کاملا پخته شده است، سپس قالب را از فر خارج می کنیم تا کیک کاملا خنک شود. در نهایت کیک را با شکلات چیپسی تزیین می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 26 فروردین 1402
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.