طرز تهیه کلوچه زنجبیلی به روش خانگی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کیک بدون تخم مرغ ساده با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کیک بدون تخم مرغ کیک بدون تخم مرغ یکی از انواع کیک های ساده بین المللی است که با طعم های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و …
طرز تهیه کوکوی جعفری، یک شام فوری و بسیار خوشمزه!
طرز تهیه کوکوی جعفری کوکوی جعفری یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست میشود، کوکوی جعفری را میتوانید به روشهای مختلف با مواد متنوعی آماده کنید، این …
طرز تهیه پنکیک کدو حلوایی مجلسی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه پنکیک کدو حلوایی پنکیک کدو حلوایی یکی از انواع صبحانه های بسیار خوشمزه و خاص بینالمللی است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …
طرز تهیه کلوچه زنجبیلی
کلوچه زنجبیلی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و خوش عطر است که برای میان وعده بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کلوچه زنجبیلی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم کلوچه زنجبیلی | |
آرد سفید | ۳۸۰ گرم |
روغن جامد | ۱۲۰ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
ماست | ۶۰ گرم |
پودر قند | ۱۳۰ گرم |
بیکینگ پودر | ½ قاشق چایخوری |
جوش شیرین | ½ قاشق چایخوری |
پودر زنجبیل | ۱۵ گرم |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق چایخوری |
طرز تهیه کلوچه زنجبیلی
مرحله اول
برای تهیه کلوچه زنجبیلی خوشمزه در ابتدای کار ماست و پودر قند را درون یک کاسه مناسب ریخته و با لیسک هم می زنیم، سپس بیکینگ پودر را به همراه جوش شیرین به کاسه اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم.
مرحله دوم
حالا تخم مرغ را به همراه روغن جامد و وانیل درون یک کاسه جداگانه ریخته و با لیسک در حد مخلوط شدن هم می زنیم، سپس به کاسه حاوی ماست می افزاییم. در ادامه زنجبیل را به همراه زعفران دم کرده به کاسه می افزاییم.
مرحله سوم
در این مرحله مواد درون کاسه را با لیسک کمی مخلوط کرده و آرد را ۳ مرتبه الک می کنیم، سپس کم کم به کاسه اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا خمیری نرم و یکدست حاصل شود. حالا روی کاسه را با سلفون می پوشانیم.
مرحله چهارم
در این مرحله اجازه می دهیم خمیر به مدت ۳۰ دقیقه در دمای محیط استراحت کند. ۱۵ دقیقه قبل از اتمام استراحت خمیر، فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم.
مرحله پنجم
حالا خمیر را بین دو کیسه فریزر گذاشته و با وردنه به ضخامت ۳ میلی متر باز می کنیم، سپس روی خمیر را با چنگال خط انداخته و با خلال دندان سوراخ ایجاد می کنیم. در ادامه خمیر را با قالب دلخواه کاتر زده و درون سینی می چینیم.
مرحله ششم
در این مرحله سینی را طبقه میانی فر گذاشته و اجازه می دهیم کلوچه ها به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر بمانند تا کاملا پخته و اطراف آنها طلایی و خوشرنگ شود. زمانی که کلوچه ها خنک شدند، آنها را به همراه چای سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- barane78