طرز تهیه کیک براونی به روش مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک براونی به روش مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک براونی کیک براونی یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که دارای رسپی های متنوعی می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه سالاد کلم بروکلی شیک، مناسب برای مهمانی‌!

طرز تهیه سالاد کلم بروکلی شیک، مناسب برای مهمانی‌!

طرز تهیه سالاد کلم بروکلی سالاد کلم بروکلی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست می‌شود، از سالاد کلم بروکلی می‌توانید به عنوان یک پیش غذای خوش …

طرز تهیه توپک کنجدی به روش خانگی و طعم بسیار عالی

طرز تهیه توپک کنجدی به روش خانگی و طعم بسیار عالی

طرز تهیه توپک کنجدی توپک کنجدی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و مقوی است که با مواد ساده ای درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه کوکی شکلات گردو

طرز تهیه کوکی شکلات گردو , دستور پخت کوکی شکلات گردو

کوکی شکلات گردو یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و بین المللی است که طرفدارهای زیادی در سراسر جهان دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکی شکلات گردو در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم کوکی شکلات گردو
کره سرد یا مارگارین۱۲۵ گرم
پودر قند½ لیوان
تخم مرغ سرد۱ عدد
آرد۱٫۵ فنجان
نشاسته ذرت۲ قاشق غذاخوری سرپر
جوش شیرین½ قاشق چایخوری
نمکنوک قاشق چایخوری
شکلات شیری۱ بسته
شکلات چیپسی½ فنجان
مغز گردو½ لیوان

طرز تهیه کوکی شکلات گردو

مرحله اول

برای تهیه کوکی شکلاتی گردو خوشمزه در ابتدای کار از ۳۰ دقیقه قبل کره را از یخچال خارج کرده و اجازه می دهیم دمای آن با دمای محیط کاملا هماهنگ شود. حالا فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم.

مرحله دوم

در ادامه اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود، سپس کره به دمای محیط رسیده را به همراه شکر درون یک کاسه مناسب ریخته و با دور تند همزن برقی به مدت ۴ تا ۵ دقیقه به خوبی هم می زنیم تا کرم رنگ شود.

مرحله سوم

حالا تخم مرغ را به کاسه اضافه کرده و به مدت ۱ دقیقه به خوبی هم می زنیم، سپس بین کار کاسه را چندین مرتبه دورگیری می کنیم تا تخم مرغ به صورت یکدست هم زده شده و بوی نامطبوع آن کاملا گرفته شود.

مرحله چهارم

در ادامه آرد را به همراه جوش شیرین، نمک و نشاسته ذرت درون الک ریخته و ۳ مرتبه الک می کنیم، سپس کم کم به کاسه اضافه کرده و ورز می دهیم تا خمیری نرم و لطیف که به دست نمی چسبد حاصل شود.

مرحله پنجم

حالا شکلات چیپسی را به همراه گردوی خرد شده به کاسه اضافه کرده و در حد مخلوط شدن ورز می دهیم، سپس از خمیر به اندازه های گردو جدا کرده و پس از گرد کردن با فاصله درون سینی فر که کاغذ روغنی پوشانده ایم می چینیم.

مرحله ششم

در این مرحله سینی را طبقه میانی فر گذاشته و اجازه می دهیم کوکی ها به مدت ۷ دقیقه بپزند. پس از گذشت این زمان روی کوکی ها را با پشت قاشق کمی فشار می دهیم و اجازه می دهیم به مدت ۵ دقیقه دیگر بپزند.

مرحله هفتم

پس از گذشت این زمان سینی را از فر خارج کرده و بدون دست زدن به کوکی ها اجازه می دهیم کاملا خنک شوند، سپس از کاغذ روغنی جدا کرده و درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه چای سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 26 فروردین 1402
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.