طرز تهیه کوفته مرغ با سس انار شمالی و طعم بسیار عالی
طرز تهیه کوکو سیب زمینی شکم پر ساده با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کوکو سیب زمینی شکم پر کوکو سیب زمینی شکم پر یکی از انواع رسپی های کوکو سیب زمینی است که به صورت مجلسی تر درست می شود، برای مشاهده آموزش …
طرز تهیه سالاد کلم بروکلی شیک، مناسب برای مهمانی!
طرز تهیه سالاد کلم بروکلی سالاد کلم بروکلی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست میشود، از سالاد کلم بروکلی میتوانید به عنوان یک پیش غذای خوش …
طرز تهیه کوکو رشته ای با سیب زمینی و طعم بسیار عالی
طرز تهیه کوکو رشته ای کوکو رشته ای یکی از انواع رسپی های کوکو سیب زمینی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …
طرز تهیه کوفته مرغ با سس انار
کوفته مرغ با سس انار یکی از انواع غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوفته مرغ با سس انار در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه و ران مرغ چرخ کرده | ۵۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد |
سیر | ۲ حبه |
رب انار ملس | ۲ قاشق غذاخوری |
مغز گردو | ⅔ پیمانه |
هویج | ۲ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
پاپریکا و نمک | به مقدار کافی |
فلفل سیاه و زردچوبه | به مقدار کافی |
طرز تهیه کوفته مرغ با سس انار
مرحله اول
برای تهیه کوفته مرغ با سس انار خوشمزه در ابتدای کار یک عدد پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و به همراه مقداری روغن مایع درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس تفت می دهیم تا پیاز طلایی و سرخ شود.
مرحله دوم
حالا رب گوجه فرنگی را به همراه فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا و نمک به قابلمه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا رب گوجه فرنگی و ادویه ها کاملا سرخ شوند. در ادامه گردوی خرد شده را به تابه قابلمه می افزاییم.
مرحله سوم
حالا هویج را به صورت حلقه ای خرد کرده و به قابلمه می افزاییم، سپس تفت می دهیم و در آخر رب انار را اضافه می کنیم. پس از گذشت ۳ دقیقه آب جوش را به قابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم به مدت ۴۰ دقیقه بپزد.
مرحله چهارم
در این فاصله پیاز و سیر را با دندانه های ریز رنده، رنده کرده و به همراه گوشت مرغ چرخ کرده و مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا و پودر سوخاری درون یک کاسه مناسب ریخته و به خوبی ورز می دهیم.
مرحله پنجم
حالا از مواد کوفته به اندازه یک گردو درشت جدا کرده و به صورت قلقلی فرم می دهیم، سپس درون مقداری روغن کاملا سرخ می کنیم. پس از گذشت ۴۰ دقیقه کوفته های سرخ شده را به قابلمه می افزاییم.
مرحله ششم
در ادامه اجازه می دهیم خورش ب مدت ۳۰ دقیقه دیگر بجوشد تا جا بیفتد. پس از گذشت این زمان کوفته مرغ و سس انار را درون یک کاسه مناسب ریخته و به همراه پلو زعفرانی و ترشی سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- zeynabrajabi1