طرز تهیه کادایف محلبی به روش ترکیه ای و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه پاناکوتا یلدایی برای شب یلدا با طعم بسیار عالی
طرز تهیه پاناکوتا یلدایی پاناکوتا یلدایی همانطور که از نامش مشخص است یکی از دسرهای خوشمزه و پرطرفدار شب یلدا است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پاناکوتا …
طرز تهیه دسر آناناس به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه دسر آناناس دسر آناناس یکی از انواع دسرهای خوشمزه و پرطرفدار است که با مواد و رسپی های مختلفی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …
طرز تهیه کوکوی جعفری، یک شام فوری و بسیار خوشمزه!
طرز تهیه کوکوی جعفری کوکوی جعفری یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست میشود، کوکوی جعفری را میتوانید به روشهای مختلف با مواد متنوعی آماده کنید، این …
طرز تهیه کادایف محلبی
کادایف محلبی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و محبوب کشورهای عربی است که به صورت های مختلفی سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کادایف محلبی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم کادایف محلبی | |
کادایف | ۴۰۰ گرم |
کره | ۱۰۰ گرم |
پودر قند | ½ لیوان |
گردوی خرد شده | ۱ لیوان |
مواد لازم برای محلبی | |
شیر سرد | ۴ لیوان |
شکر | ۱ لیوان |
آرد | ۵ قاشق غذاخوری |
نشاسته ذرت | ۳ قاشق غذاخوری |
وانیل | ۵ گرم |
کره | ۲۵ گرم |
طرز تهیه کادایف محلبی
مرحله اول
برای تهیه کادایف محلبی به روش مجلسی در ابتدای کار رشته های کادایف را درون بسته با دست به صورت ریز خرد می کنیم، سپس به همراه کره درون یک تابه مناسب ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
مرحله دوم
حالا تفت می دهیم تا رشته های کادایف طلایی شوند، سپس گردوی خرد شده را به تابه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم. در ادامه پودر قند را درون تابه الک می کنیم و پس از مخلوط کردن از روی حرارت بر می داریم.
مرحله سوم
در این مرحله به سراغ درست کردن مایه محلبی می رویم، برای این منظور شیر سرد را به همراه شکر، آرد و نشاسته ذرت درون یک قابلمه مناسب ریخته و به خوبی هم می زنیم تا مواد به خوبی درون شیر حل شوند.
مرحله چهارم
حالا قابلمه را روی حرارت ملایم گذاشته و به صورت مداوم هم می زنیم تا مایه محلبی به غلظت فرنی نزدیک شود، سپس کره را به همراه وانیل به قابلمه اضافه کرده و پس از مخلوط کردن از روی حرارت کنار می گذاریم.
مرحله پنجم
در ادامه اجازه می دهیم کمی از داغی مایه محلبی کاسته شود، سپس خامه صبحانه را به قابلمه اضافه کرده و به خوبی هم می زنیم تا یکدست شود. حالا درون قالب کمربندی یک لایه از رشته های کادایف می ریزیم.
مرحله ششم
در این مرحله رشته های کادایف را با پشت قاشق یا لیوان کاملا صاف و یکدست می کنیم، سپس روی آنرا با یک لایه مایه محلبی می پوشانیم. در ادامه به همین ترتیب لایه ها را ادامه می دهیم تا مواد تمام شوند.
مرحله هفتم
حالا قالب را به مدت ۵ تا ۶ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا کادایف محلبی کاملا خنک شود. پس از گذشت این زمان کادایف محلبی را از قالب جدا کرده و به همراه اسلایس های توت فرنگی و تمشک تزیین می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- yeganeh_charandabi