طرز تهیه خوراک قفقازی به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کباب کوبیده مرغ ساده رستورانی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کباب کوبیده مرغ ساده کباب کوبیده مرغ یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که که می توانیم آنرا جایگزین کباب کوبیده با گوشت قرمز کنیم، برای مشاهده …
طرز تهیه خوراک قفقازی
خوراک قفقازی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و ساده است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خوراک قفقازی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | ۲۰۰ گرم |
بادمجان | ۳ عدد بزرگ |
کدو سبز | ۵ عدد |
لوبیا سبز | ۱ فنجان |
هویج | ۲ عدد |
پیاز داغ | به مقدار کافی |
نمک، فلفل سیاه و پودر دارچین | به مقدار کافی |
مواد لازم برای سس | |
ماست موسیر | ۱ لیوان سرپر |
سیر | ۳ حبه |
سس مایونز | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل سیاه و پودر دارچین | به مقدار کافی |
مواد لازم برای تزیین | |
سیب زمینی | ۱ عدد |
هویج | ۲ عدد متوسط |
پیاز داغ | به مقدار کافی |
جعفری | به مقدار کافی |
گردو | به مقدار کافی |
طرز تهیه خوراک قفقازی
مرحله اول
برای تهیه خوراک قفقازی خوشمزه در ابتدای کار سینه مرغ و هویج را درون یک قابلمه حاوی آب گذاشته و روی حرارت قرار می دهیم تا سینه مرغ و هویج کاملا پخته شوند. حالا لوبیا سبز را به اندازه های دلخواه خرد می کنیم.
مرحله دوم
در ادامه لوبیا سبز را درون یک قابلمه جداگانه ریخته و مقداری آب به آن می افزاییم، سپس روی حرارت گذاشته و اجازه می دهیم کامل آب پز شود. حالا بادمجان و کدو سبز را شسته و پوست بادمجان ها را جدا می کنیم.
مرحله سوم
حالا کدو سبز و بادمجان را به صورت خلالی نازک خرد کرده و هر دو را به صورت جداگانه درون مقداری روغن سرخ می کنیم، سپس روی دستمال مخصوص روغن گیری قرار می دهیم تا روغن اضافی شان کشیده شود.
مرحله چهارم
زمانی که سینه مرغ و هویج کاملا پخته شدند، آنها را از قابلمه خارج کرده، سپس هویج را به صورت درشت رنده می کنیم. حالا سینه مرغ را ریش ریش کرده و به همراه هویج، بادمجان و کدو سبز درون یک کاسه می ریزیم.
مرحله پنجم
در ادامه مقداری پیاز داغ به همراه نمک، فلفل سیاه و پودر دارچین به کاسه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب شوند. حالا به سراغ درست کردن سس سالاد می رویم، برای این منظور سیرها را به صورت ریز رنده می کنیم.
مرحله ششم
در این مرحله سیر رنده شده را به همراه سس مایونز، ماست موسیر و مقداری نمک، فلفل سیاه و پودر دارچین درون یک کاسه مناسب ریخته و به خوبی مخلوط می کنیم تا سس یکدست شود. حالا یک ظرف مناسب انتخاب می کنیم.
مرحله هفتم
در ادامه سس را درون ظرف موردنظرمان ریخته و با قاشق کاملا پخش می کنیم، سپس خوراک قفقازی را روی سس ریخته و روی آنرا به دلخواه با سیب زمینی و هویج چیپسی و مقداری پیاز داغ، جعفری و گردو تزیین می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- yeganeh_charandabi