طرز تهیه کاپ کیک هویج گردو مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کاپ کیک هویج گردو مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کاپ کیک هویج گردو کاپ کیک هویج گردو یکی از انواع کیک های خوشمزه و مجلسی است که برای پذیرایی در مهمانی ها بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش …

طرز تهیه کیک نسکافه

طرز تهیه کیک نسکافه ای با خامه طرز تهیه کیک نسکافه ای با شیر طرز تهیه کیک نسکافه و گردو فیلم طرز تهیه کیک نسکافه ای طرز تهیه کیک نسکافه کارامل طرز تهیه کیک شیفون نسکافه ای کیک نسکافه و قهوه طرز تهیه کیک نسکافه ای بدون فر

کیک نسکافه یکی از انواع کیک های خوشمزه کافی شاپی است که در کنار نوشیدنی های داغ سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک نسکافه در ادامه با سایت در نهایت همراه باشید.

مواد لازم کیک نسکافه
تخم مرغ۴ عدد
شکر۱ پیمانه
وانیلنوک قاشق چایخوری
روغن مایع۱ پیمانه
آرد۲ پیمانه
نسکافه۲ قاشق غذاخوری
شیر۱ و ¼ پیمانه
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
نمک۱ پنس

طرز تهیه کیک نسکافه

مرحله اول

برای تهیه کیک نسکافه ابتدا همه مواد کیک را از یک ساعت قبل درون محیط آشپزخانه قرار می دهیم تا با دمای محیط هماهنگ شوند. در ادامه فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به طور کامل گرم شود.

مرحله دوم

در این مرحله تخم مرغ را به همراه وانیل و شکر داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و با دور تند همزن مخلوط می کنیم تا بافت مواد کشدار و رنگشان روشن شود. در ادامه روغن مایع را اضافه کرده و ۱ دقیقه دیگر مواد را ترکیب می کنیم.

مرحله سوم

حالا نسکافه را درون شیر حل می کنیم، سپس به کاسه اضافه کرده و یک دقیقه دیگر مواد را مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. در ادامه آرد را به همراه بکینگ پودر و نمک با هم ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند.

مرحله چهارم

در این مرحله ترکیب آرد را یک مرتبه الک می کنیم تا یکدست شود، سپس مجددا درون الک می ریزیم و این بار روی مواد درون کاسه الک می کنیم. در همین حین مواد را با لیسک از یک سمت مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.

مرحله پنجم

حالا قالب مورد نظرمان را با روغن جداکننده کیک یا کاغذ روغنی پوشش می دهیم، سپس مایه کیک را درون قالب می ریزیم. در ادامه قالب را چند مرتبه محکم روی سطح کار می کوبیم تا هوای اضافی موجود در مایه کیک از بین برود.

مرحله ششم

در این مرحله قالب را به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا کیک به طور کامل بپزد. در پایان، پس از پخت کیک، آنرا از فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم خنک شود، سپس در ظرف مورد نظرمان قرار داده و برش می زنیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 4 آبان 1400
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.