طرز تهیه کیک پنبه ای به روش خانگی و طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک پنبه ای

طرز تهیه کیک پنبه ای با ماست طرز تهیه کیک پنبه ای بدون فر طرز تهیه کیک پنبه ای با شیر طرز تهیه کیک پنبه ای شکلاتی طرز تهیه کیک نرم و لطیف فیلم طرز تهیه کیک پنبه ای کیک پنبه ای با نشاسته ذرت

کیک پنبه ای یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که علاوه بر بافت نرم و لطیف آن با رسپی های ساده ای درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک پنبه ای در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم کیک پنبه ای
تخم مرغ۴ عدد
شکر۱ پیمانه
روغن مایع½ پیمانه
آب ولرم¼ پیمانه
آب و پوست لیمو ترش تازه۱ عدد
نشاسته ی گل۱ پیمانه
آرد۱ پیمانه
بیکینگ پودر۱ قاشق غذاخوری
وانیل½ قاشق چایخوری
نمکنوک قاشق چایخوری
سرکهنوک قاشق چایخوری
پودر دارچین و پودر قندبرای تزیین

طرز تهیه کیک پنبه ای

مرحله اول

برای تهیه کیک پنبه ای خوشمزه در ابتدای کار فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. در ادامه زرده های تخم مرغ را از سفیده های آن جدا کرده و هر کدام را درون ۲ کاسه جداگانه می ریزیم.

مرحله دوم

حالا نصف مقدار شکر را به کاسه حاوی زرده تخم مرغ اضافه کرده و با همزن دستی به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه به خوبی هم می زنیم تا کرم رنگ و کش دار شود. در ادامه روغن مایع را به کاسه اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم.

مرحله سوم

حالا آب ولرم را اضافه کرده و کمی مخلوط می کنیم، سپس زست و آب لیمو ترش را اضافه کرده و هم می زنیم. در ادامه مواد خشک را که شامل آرد، نشاسته ذرت، بیکینگ پودر و وانیل درون الک ریخته و ۳ مرتبه الک می کنیم.

مرحله چهارم

حالا مواد خشک را کم کم به کاسه اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی به یک سمت هم می زنیم تا بافت مایه کیک یکدست شده و هیچ گلوله ای درون آن باقی نماند. در ادامه سفیده تخم مرغ را با دور تند کمی هم می زنیم.

مرحله پنجم

زمانی که سفیده تخم مرغ کف کرد، نمک را به همراه سرکه به کاسه اضافه کرده و مجددا هم می زنیم. در ادامه مابقی شکر را به کاسه اضافه کرده و به مدت ۱۰ دقیقه به خوبی هم می زنیم تا پفکی و ابری شود.

مرحله ششم

توجه داشته باشید بافت سفیده تخم مرغ به حدی باشد که ظرف را به صورت وارونه نگه می دارید از ظرف ریخته شوند. حالا سفیده تخم مرغ را طی ۳ مرحله به کاسه اضافه کرده و به آرامی فولد می کنیم تا پف آن نخوابد.

مرحله هفتم

پیشنهاد می شود مایه کیک را بیش از حد مخلوط نکنید تا بافت کیک سفت نشود. حالا قالب مورد نظرمان را با اسپری روغن جداکننده کمی چرب کرده و مایه کیک را درون آن می ریزیم، سپس چندین مرتبه روی سطح کار می کوبیم.

مرحله هشتم

حالا قالب را طبقه میانی فر گذاشته و اجازه می دهیم کیک به مدت ۵۰ دقیقه درون فر بماند تا کاملا پخته و روی آن طلایی و خوشرنگ شود. پس از گذشت این زمان یک خلال دندان یا سیخ چوبی در مرکز کیک فرو برده و خارج می کنیم.

مرحله نهم

زمانی که مایه کیک به خلال دندان یا سیخ چوبی نچسبیده بود، کیک کاملا پخته است، سپس قالب را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم به مدت ۳۰ دقیقه در دمای محیط استراحت کند تا کیک کاملا خنک شود.

مرحله دهم

پس از گذشت این زمان لبه های کیک را از قالب جدا کرده و از قالب خارج می کنیم، سپس درون ظرف مورد نظرمان گذاشته و به دلخواه با مقداری پودر قند و پودر دارچین تزیین کرده و به همراه چای سرو می کنیم. نوش جان.

دوست داشتی؟ share کن!

Loading more posts...
استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.