طرز تهیه کیک پنبه ای به روش خانگی و طعم بسیار عالی
طرز تهیه کیک پنبه ای
کیک پنبه ای یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که علاوه بر بافت نرم و لطیف آن با رسپی های ساده ای درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک پنبه ای در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم کیک پنبه ای | |
تخم مرغ | ۴ عدد |
شکر | ۱ پیمانه |
روغن مایع | ½ پیمانه |
آب ولرم | ¼ پیمانه |
آب و پوست لیمو ترش تازه | ۱ عدد |
نشاسته ی گل | ۱ پیمانه |
آرد | ۱ پیمانه |
بیکینگ پودر | ۱ قاشق غذاخوری |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
نمک | نوک قاشق چایخوری |
سرکه | نوک قاشق چایخوری |
پودر دارچین و پودر قند | برای تزیین |
طرز تهیه کیک پنبه ای
مرحله اول
برای تهیه کیک پنبه ای خوشمزه در ابتدای کار فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. در ادامه زرده های تخم مرغ را از سفیده های آن جدا کرده و هر کدام را درون ۲ کاسه جداگانه می ریزیم.
مرحله دوم
حالا نصف مقدار شکر را به کاسه حاوی زرده تخم مرغ اضافه کرده و با همزن دستی به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه به خوبی هم می زنیم تا کرم رنگ و کش دار شود. در ادامه روغن مایع را به کاسه اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم.
مرحله سوم
حالا آب ولرم را اضافه کرده و کمی مخلوط می کنیم، سپس زست و آب لیمو ترش را اضافه کرده و هم می زنیم. در ادامه مواد خشک را که شامل آرد، نشاسته ذرت، بیکینگ پودر و وانیل درون الک ریخته و ۳ مرتبه الک می کنیم.
مرحله چهارم
حالا مواد خشک را کم کم به کاسه اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی به یک سمت هم می زنیم تا بافت مایه کیک یکدست شده و هیچ گلوله ای درون آن باقی نماند. در ادامه سفیده تخم مرغ را با دور تند کمی هم می زنیم.
مرحله پنجم
زمانی که سفیده تخم مرغ کف کرد، نمک را به همراه سرکه به کاسه اضافه کرده و مجددا هم می زنیم. در ادامه مابقی شکر را به کاسه اضافه کرده و به مدت ۱۰ دقیقه به خوبی هم می زنیم تا پفکی و ابری شود.
مرحله ششم
توجه داشته باشید بافت سفیده تخم مرغ به حدی باشد که ظرف را به صورت وارونه نگه می دارید از ظرف ریخته شوند. حالا سفیده تخم مرغ را طی ۳ مرحله به کاسه اضافه کرده و به آرامی فولد می کنیم تا پف آن نخوابد.
مرحله هفتم
پیشنهاد می شود مایه کیک را بیش از حد مخلوط نکنید تا بافت کیک سفت نشود. حالا قالب مورد نظرمان را با اسپری روغن جداکننده کمی چرب کرده و مایه کیک را درون آن می ریزیم، سپس چندین مرتبه روی سطح کار می کوبیم.
مرحله هشتم
حالا قالب را طبقه میانی فر گذاشته و اجازه می دهیم کیک به مدت ۵۰ دقیقه درون فر بماند تا کاملا پخته و روی آن طلایی و خوشرنگ شود. پس از گذشت این زمان یک خلال دندان یا سیخ چوبی در مرکز کیک فرو برده و خارج می کنیم.
مرحله نهم
زمانی که مایه کیک به خلال دندان یا سیخ چوبی نچسبیده بود، کیک کاملا پخته است، سپس قالب را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم به مدت ۳۰ دقیقه در دمای محیط استراحت کند تا کیک کاملا خنک شود.
مرحله دهم
پس از گذشت این زمان لبه های کیک را از قالب جدا کرده و از قالب خارج می کنیم، سپس درون ظرف مورد نظرمان گذاشته و به دلخواه با مقداری پودر قند و پودر دارچین تزیین کرده و به همراه چای سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- cookinghighlights