طرز تهیه کوکی نیویورکی مخصوص با طعم بسیار عالی
طرز تهیه مافین سیب، لذت ویژه یک میان وعده سالم
طرز تهیه مافین سیب مافین سیب یکی از انواع کاپ کیکهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و نرم و لطیف دارد. در این دستور تهیه مافین سیب، ابتدا سیبها را …
طرز تهیه کوکوی جعفری، یک شام فوری و بسیار خوشمزه!
طرز تهیه کوکوی جعفری کوکوی جعفری یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست میشود، کوکوی جعفری را میتوانید به روشهای مختلف با مواد متنوعی آماده کنید، این …
طرز تهیه کیک کارپاتکا به روش خانگی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کیک کارپاتکا کیک کارپاتکا یکی از انواع کیکهای خوشمزه و لذیذ لهستانی است که بافتی سبک و نرم دارد و به روشهای مختلفی درست میشود، این کیک دلچسب یک میان …
طرز تهیه کوکی نیویورکی
کوکی نیویورکی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار است که به عنوان یک شیرینی بین المللی شناخته شده است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکی نیویورکی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم کوکی نیویورکی | |
کره | ۱۱۵ گرم |
شکر قهوه ای | ۱۶۰ گرم |
شکر سفید | ۴۰ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد بزرگ |
عصاره وانیل | ۲ قاشق چایخوری |
آرد | ۱ قاشق چایخوری |
بیکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
جوش شیرین | ۱ قاشق چایخوری |
نمک | ½ قاشق چایخوری |
شکلات چیپسی نسوز | ۲۵۰ گرم |
شکلات تخته ای | ۲۵۰ گرم |
طرز تهیه کوکی نیویورکی
مرحله اول
برای تهیه کوکی نیویورکی خوشمزه در ابتدای کار فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس کره به دمای محیط رسیده را به همراه شکر قهوه ای و شکر سفید درون یک کاسه می ریزیم.
مرحله دوم
حالا محتوی درون کاسه را با دور تند همزن برقی به خوبی هم می زنیم تا کرم رنگ شود، سپس تخم مرغ ها را به همراه عصاره وانیل به کاسه اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه به خوبی هم می زنیم تا مواد کاملا ترکیب شوند.
مرحله سوم
در ادامه جوش شیرین را به همراه نمک به کاسه اضافه کرده، سپس آرد و بیکینگ پودر را طی دو مرحله درون کاسه الک می کنیم و با لیسک هم می زنیم تا خمیر درون کاسه جمع شود. حالا خمیر را با دست کمی ورز می دهیم.
مرحله چهارم
زمانی که خمیری لطیف و نسبتا چسبناکی حاصل شد، اضافه کردن آرد را متوقف کرده، سپس شکلات های خرد شده را به همراه شکلات چیپسی نسوز به کاسه می افزاییم و با لیسک در حد مخلوط کرد ترکیب می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده، سپس از خمیر کوکی گلوله هایی به اندازه ۵۰ گرم جدا کرده و با حفظ فاصله درون سینی فر می چینیم. حالا سینی را طبقه میانی فر گذاشته تا کوکی ها به مدت ۱۵ دقیقه بپزند.
مرحله ششم
پس از گذشت این زمان سینی را از فر خارج کرده و بدون دست زدن به کوکی ها اجازه می دهیم کاملا خنک شوند. در نهایت کوکی ها را از کاغذ روغنی جدا کرده و درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه چای سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- monireh_cakemake