طرز تهیه خاگینه هویج به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه خاگینه هویج به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه خاگینه هویج خاگینه هویج یکی از انواع شیرینی های مغزدار خوشمزه و سنتی ایرانی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه املت ترکیه ای، یک صبحانه جذاب و بسیار خوشمزه

طرز تهیه املت ترکیه ای، یک صبحانه جذاب و بسیار خوشمزه

طرز تهیه املت ترکیه ای املت ترکیه یکی از انواع صبحانه‌های خوشمزه، ساده و اصیل ترکیه‌ای است که خیلی راحت درست می‌شود، این املت خوش طعم را می‌توانید به روش‌های مختلف با …

طرز تهیه تارت سیب به روش خانگی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه تارت سیب به روش خانگی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه تارت سیب تارت سیب یکی از انواع کیک‌های خوشمزه و فوق‌العاده است که بافتی سبک و ترد دارد و خیلی راحت و سریع می‌توانید آن را درست و تهیه کنید، …

طرز تهیه کیک روسی

کیک روسی چیست انواع کیک روسی کیک روسی فیلینگ کیک روسی اورئو کیک روسی لاته

کیک روسی یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که با روش های ساده ای پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک روسی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم کیک روسی
آرد۱و ¾ پیمانه
شکر۱و ¾ پیمانه
پودر کاکائو¾ پیمانه
نمک۱ پنس
جوش شیرین۱ قاشق مرباخوری
بیکینگ پودر۱ قاشق مرباخوری
تخم مرغ۳ عدد
وانیل½ قاشق چایخوری
شیر¾ پیمانه
روغن مایع½ پیمانه
آب جوش½ پیمانه

طرز تهیه کیک روسی

مرحله اول

برای تهیه کیک روسی خوشمزه در ابتدای کار فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا فر کاملا گرم شود‌. در ادامه تخم مرغ ها را همراه با شکر و وانیل درون یک کاسه نسبتا گودی می ریزیم.

مرحله دوم

حالا مواد درون کاسه را با دور تند همزن برقی به مدت ۷ تا ۸ دقیقه به خوبی هم می زنیم تا کرم رنگ و کش دار شود، سپس روغن و شیر را به کاسه اضافه کرده و به مدت ۳۰ ثانیه در حد مخلوط شدن هم می زنیم.

مرحله سوم

در ادامه آرد را به همراه نمک، جوش شیرین، بیکینگ پودر و پودر کاکائو ۳مرتبه الک می کنیم، سپس طی دو مرحله به کاسه اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی به یک سمت هم می زنیم تا بافت مایه کیک یکدست شود.

مرحله چهارم

حالا آب جوش را کم کم به کاسه می افزاییم و با دور کند همزن برقی هم می زنیم تا مایه کیک یکدست و یکنواخت شود. در ادامه درون قالب مورد نظرمان را با کاغذ روغنی پوشانده و مایه کیک را درون آن می ریزیم.

مرحله پنجم

حالا قالب را چندین مرتبه محکم روی سطح کار می کوبیم تا هوا و حباب های اضافی بین مایه کیک از بین بروند، سپس قالب را طبقه میانی فر گذاشته و اجازه می دهیم کیک به مدت یک ساعت تا ۵۰ دقیقه بپزد.

مرحله ششم

پس از گذشت این زمان برای اطمینان از پخت کیک یک خلال دندان یا سیخ چوبی در مرکز کیک فرو برده و خارج می کنیم، در صورتی که مایه کیک به آن نچسبیده بود کیک پخته است، سپس قالب را از فر خارج می کنیم.

مرحله هفتم

حالا اجازه می دهیم کیک کاملا خنک شود، سپس از قالب جدا کرده و درون ظرف مورد نظرمان می گذاریم. در نهایت کیک را به دلخواه با شکلات ذوب شده و کرم لوتوس تزیین کرده و به همراه چای سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 26 فروردین 1402
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.