طرز تهیه بورک مرغ و قارچ به روش مجلسی و طعم بسیار عالی
طرز تهیه بورک مرغ و قارچ
بورک مرغ و قارچ یکی از پیش غذاهای جذاب کشور ترکیه است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بورک مرغ و قارچ در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | ۴۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد |
سیر | ۲ حبه |
قارچ | ۶ عدد |
فلفل دلمه ای | ۱ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
پنیر پیتزا | ۱ قاشق غذاخوری |
دارچین و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه، فلفل سیاه و روغن | به مقدار کافی |
خمیر یوفکا | به مقدار کافی |
طرز تهیه بورک مرغ و قارچ
مرحله اول
برای تهیه بورک مرغ و قارچ خوشمزه در ابتدای کار یکی از پیازها را به صورت درشت خرد می کنیم و به همراه گوشت مرغ و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه درون یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه یک لیوان آب اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم.
مرحله دوم
پس از اینکه مرغ پخت، آنرا به صورت نگینی خرد می کنیم. در ادامه پیاز باقیمانده را به صورت خلالی نازک خرد می کنیم و به همراه مقداری روغن درون یک تابه مناسب می ریزیم، سپس تابه را روی حرارت قرار داده و پیاز را دو تا سه دقیقه تفت می دهیم.
مرحله سوم
در این مرحله سیر را درون تابه رنده می کنیم و یک دقیقه تفت می دهیم، سپس تکه های مرغ را به همراه مقداری دارچین، فلفل سیاه، نمک و زردچوبه به تابه می افزاییم و به تفت دادن ادامه می دهیم تا گوشت مرغ سرخ شود.
مرحله چهارم
حالا قارچ و فلفل دلمه ای را خرد می کنیم و به تابه می افزاییم، سپس به خوبی تفت می دهیم تا آب اضافی شان کشیده شود. در ادامه رب گوجه فرنگی را به تابه می افزاییم و چند دقیقه تفت می دهیم تا کاملا سرخ شود.
مرحله پنجم
در این مرحله نصف فنجان آب به تابه اضافه می کنیم و درب تابه را می گذاریم تا مواد بپزند و آب درون تابه کشیده شود. پس از اینکه مواد درون تابه به روغن افتادند، تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم تا مواد کمی خنک شوند.
مرحله ششم
حالا خمیرهای یوفکا را روی سطح کار پهن کرده و با عرض ۱۲ سانتی متر برش می زنیم و سطح آنها را به صورت یکدست با کمی روغن مایع یا کره چرب می کنیم. در ادامه مقداری پنیر پیتزا روی خمیرها می ریزیم و روی آن مقداری از مخلوط مرغ را اضافه می کنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله دو سمت خمیرها را به داخل جمع کرده و آنها را رول می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم، پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، بورک ها را به تابه اضافه کرده و سرخ می کنیم.
مرحله هشتم
توجه داشته باشید چون بورک ها گرد هستند باید مقدار بیشتری روغن درون تابه بریزیم تا به صورت یکدست سرخ شوند. پس از اینکه یک سمت بورک ها سرخ شد، آنها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود، سپس به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.
- منبع :
- chiz.miz_homemade_cafe
مطالب پربازدید از سراسر وب
- طرز تهیه دمی مرغ به روش مجلسی با طعمی فوق العاده لذیذ و خوشمزه
- مدل ساده و شیک ناخن برای خاص پسندان؛ جذاب ترین مدل های ترند شده
- ظرف عسل خاص و شیک؛ این مدل ها رو به هیچ وجه از دست ندید!
- مدل مانتو با پارچه کرپ الیزه فوق العاده شیک برای خانم های شیک پوش
- مدل لباس سنتی هندی فوق العاده زیبا؛ برای خانم های یونیک پوش