طرز تهیه کیک موس پرتقالی مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک موس پرتقالی مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک موس پرتقالی کیک موس پرتقالی یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که برای پذیرایی در مهمانی ها بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل …

طرز تهیه کیک خرفه به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک خرفه به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک خرفه کیک خرفه یکی از انواع کیک های سنتی و خوشمزه ایرانی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه سالاد کلم بروکلی شیک، مناسب برای مهمانی‌!

طرز تهیه سالاد کلم بروکلی شیک، مناسب برای مهمانی‌!

طرز تهیه سالاد کلم بروکلی سالاد کلم بروکلی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست می‌شود، از سالاد کلم بروکلی می‌توانید به عنوان یک پیش غذای خوش …

طرز تهیه نان قندی

طرز تهیه نان قندی خشک نازک کرمانشاهی با خمیر مایه بازاری شیرازی با شیر با ماست بدون شیر

نان قندی یکی از نان های محبوب ایرانیان برای صبحانه است که به دو صورت خشک و نرم پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان قندی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم نان قندی
آرد سفید۳ پیمانه
شکر¾ پیمانه
شیر¾ پیمانه
روغن مایع½ پیمانه
زنجبیلنوک قاشق چایخوری
وانیل½ قاشق چایخوری
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
مواد رومال
زرده تخم مرغ۱ عدد
شیر۳ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده۱ قاشق چایخوری
کنجدبه مقدار کافی

طرز تهیه نان قندی

مرحله اول

برای تهیه نان قندی خوشمزه در ابتدای کار آرد را پودر زنجبیل و بکینگ پودر درون یک کاسه می ریزیم و با هم ترکیب می کنیم. در ادامه ترکیب آرد را دو تا سه مرتبه الک می کنیم تا کاملا یکدست شود، سپس کنار می گذاریم.

مرحله دوم

در این مرحله شکر را به همراه روغن مایع و شیر هم دمای محیط درون یک کاسه مناسب می ریزیم و با همزن دستی مخلوط می کنیم تا شکر به طور کامل حل شده و رنگ مواد مایل به کرمی شود.

مرحله سوم

حالا ترکیب آرد را به کاسه اضافه کرده و به خوبی ترکیب می کنیم تا خمیری چسبناک جمع شود، سپس خمیر را حدود ۵ دقیقه ورز می دهیم تا کاملا صاف و یکدست شود. نباید خمیر را بیش از حد ورز دهیم، چون به روغن می افتد.

مرحله چهارم

در این مرحله خمیر را درون یک کیسه پلاستیکی قرار داده و اجازه می دهیم به مدت یک ساعت درون دمای آشپزخانه استراحت کند. پس از گذشت این زمان فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم گرم شود.

مرحله پنجم

حالا روی سینی فر کاغذ روغنی قرار می دهیم، سپس خمیر را با قطر یک سانتی متر باز کرده و به سینی فر منتقل می کنیم. در ادامه روی خمیر را با استفاده از شانه مخصوص یا چنگال سوراخ سوارخ می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله مواد رومال که شامل شیر، زرده تخم مرغ و زعفران دم کرده را با هم ترکیب می کنیم تا یکدست شوند، سپس روی خمیر را رومال می کنیم. در ادامه مقداری کنجد به صورت پخش روی خمیر می پاشیم.

مرحله هفتم

پس از اینکه فر گرم شد، سینی را درون فر قرار داده و اجازه می دهیم اطراف نان طلایی شود، سپس فر را خاموش کرده و گریل را روشن می کنیم تا روی نان طلایی شود. در نهایت نان را از فر خارج کرده و پس از خنک شدن سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 26 فروردین 1402
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.