طرز تهیه شیرینی سمولینا خانگی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه نان سوخاری برای صبحانه با طعم بسیار عالی
طرز تهیه نان سوخاری نان سوخاری یکی از انواع صبحانه های خوشمزه و لاکچری بین المللی است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …
طرز تهیه شکلات بار نیپون مجلسی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه شکلات بار نیپون شکلات بار نیپون یکی از انواع دسرهای خوشمزه و ساده است که خیلی راحت و سریع و با مواد اولیه در دسترس آماده و تهیه میشود و …
طرز تهیه کوکوی جعفری، یک شام فوری و بسیار خوشمزه!
طرز تهیه کوکوی جعفری کوکوی جعفری یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست میشود، کوکوی جعفری را میتوانید به روشهای مختلف با مواد متنوعی آماده کنید، این …
طرز تهیه شیرینی سمولینا
شیرینی سمولینا یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه خاورمیانه است که با طعم های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی سمولینا در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم شیرینی سمولینا | |
آرد سمولینا | ۳٫۵ لیوان |
تخم مرغ | ۱ عدد |
شکر | ½ لیوان سرخالی |
رنده پوست پرتقال | ۱ قاشق مرباخوری |
شیر | ½ لیوان |
روغن مایع | ⅔ لیوان |
پودر نارگیل | ¾ لیوان |
آب پرتقال | ½ لیوان |
بکینگ پودر | ۱ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه شیرینی سمولینا
مرحله اول
برای تهیه شیرینی سمولینا خوشمزه در ابتدای کار شکر را به همراه روغن مایع، شیر و تخم مرغ هم دمای محیط درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با همزن دستی مواد را مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.
مرحله دوم
پس از اینکه مواد یکدست شدند، رنده پوست پرتقال را به همراه آب پرتقال به کاسه اضافه کرده و مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا با هم یکدست شوند. در ادامه پودر نارگیل را اضافه کرده و کمی هم می زنیم.
مرحله سوم
در این مرحله آرد سمولینا را روی مواد داخل کاسه الک می کنیم و در همین حین مواد را با لیسک مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. پس از اینکه خمیر شیرینی یکدست شد، بکینگ پودر را اضافه کرده و به خورد خمیر می دهیم.
مرحله چهارم
حالا روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و اجازه می دهیم خمیر به مدت ۱۵ دقیقه در محیط آشپزخانه استراحت کند. در همین حین فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم گرم شود.
مرحله پنجم
در این مرحله سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس ۳ قاشق غذاخوری پودر نارگیل و ۳ قاشق غذاخوری آرد سمولینا درون یک کاسه می ریزیم و به خوبی با هم ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند.
مرحله ششم
به اندازه یک گردو از خمیر بر می داریم و آنرا به صورت گرد شکل می دهیم. در ادامه خمیر را درون ترکیب پودر نارگیل می غلطانیم و درون سینی فر قرار می دهیم. تمام خمیر را به همین صورت آماده کرده و درون سینی می چینیم.
مرحله هفتم
در این مرحله سینی را درون فر قرار داده و اجازه می دهیم شیرینی ها به مدت ۲۰ دقیقه بپزند. پس از گذشت این زمان گریل را روشن می کنیم تا روی شیرینی ها طلایی شود، سپس از فر خارج می کنیم.
- منبع :
- ashpazi_ronak_