طرز تهیه سوپ مرغ به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه سوپ مرغ
سوپ مرغ یکی از انواع پیش غذاهای بسیار خوشمزه و بین المللی است که طرفداران بسیاری دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوپ مرغ در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | ۴۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد |
هویج | ۳ عدد |
سیب زمینی | ۲ عدد |
برنج نیم دانه | ½ پیمانه |
آب | ۴ پیمانه |
ورمیشل | ۱ مُشت |
گشنیز | ۱ قاشق غذاخوری |
جعفری | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن مایع | به مقدار کافی |
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه | به مقدار کافی |
دانه هل و چوب دارچین | به مقدار کافی |
طرز تهیه سوپ مرغ
مرحله اول
برای سوپ مرغ خوشمزه در ابتدای کار سینه مرغ را به همراه مقداری آب درون یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت می گذاریم، سپس ۱ عدد پیاز را به همراه مقداری زردچوبه به قابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم سینه مرغ به مدت ۴۵ دقیقه بپزد.
مرحله دوم
در ادامه برنج نیم دانه را با آب و مقداری روغن مایع و نمک درون قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم اجازه می دهیم تا بپزد و همانند شله زرد له و لعاب دار شود، سپس پوست سیب زمینی ها را جدا کرده و درون یک قابلمه جداگانه به روش آبپز می پزیم.
مرحله سوم
حالا پیاز باقیمانده را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه مقداری روغن درون یک تابه مناسب می ریزیم و تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه، چوب دارچین و هل را اضافه می کنیم و ۲ دقیقه تفت می دهیم.
مرحله چهارم
در ادامه سینه مرغ را با چنگال ریش ریش کرده و به تابه حاوی پیاز داغ اضافه می کنیم، سپس آنرا به همراه پیاز داغ و عصاره مرغ به برنج می افزاییم. حالا سیب زمینی های آبپز شده را از قابلمه خارج کرده و اجازه می دهیم خنک شوند.
مرحله پنجم
در نهایت پوست هویج را جدا می کنیم و به همراه و سیب زمینی ها به صورت درشت رنده کرده و به مواد درون قابلمه می افزاییم، سپس اجازه می دهیم سوپ روی حرارت ملایم بماند و بجوشد تا به خوبی جا بیفتد.
مرحله ششم
در این مرحله ورمیشل را به همراه جعفری خرد شده به قابلمه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم، سپس اجازه می دهیم ورمیشل کاملا نرم شود. در نهایت سوپ را درون ظرف مورد نظرمان ریخته و به دلخواه تزیین می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- fingerfood