طرز تهیه شکلات پشمکی

طرز تهیه شکلات پشمکی , دستور تهیه شکلات پشمکی حاج عبدالله خانگی

شکلات پشمکی یکی از انواع شکلات های خوشمزه مغزدار است که برای پذیرایی در مجالس مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شکلات پشمکی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم شکلات پشمکی
پشمکبه مقدار کافی
شکلات تخته ای۲۰۰ گرم
روغن مایع۱-۲ قاشق غذاخوری
پودر سته یا نارگیل۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه شکلات پشمکی

مرحله اول

برای تهیه شکلات پشمکی خوشمزه در ابتدای کار به یک قالب کوچک برای فشرده سازی پشمک احتیاج داریم. ما در این آموزش از شات قهوه اسپرسو استفاده کردیم.

نکته: نسبت به سلیقه خود می توانیم از هر قالبی با هر شکل ظاهری استفاده کنیم.

مرحله دوم

برای فشرده کردن پشمک مقداری پشمک درون شات قهوه می ریزیم و با پشت قاشق آنرا کمی فشرده می کنیم، سپس یک شات دیگر را روی آن قرار داده و فشار می دهیم تا پشمک کاملا فشرده شود.

مرحله سوم

هر تعداد پشمک که نیاز داریم به همین صورت قالب زده و روی یک توری می چینیم. در ادامه شکلات تخته ای را خرد می کنیم و درون یک کاسه فلزی می ریزیم، سپس روی حرارت بخار آب قرار می دهیم.

مرحله چهارم

پس از اینکه شکلات به طور کامل ذوب شد، روغن مایع را اضافه می کنیم و به آرامی هم می زنیم تا مواد با هم یکدست شوند. در ادامه شکلات ذوب شده را درون یک قیف یک‌بار مصرف می ریزیم.

نکته: اضافه کردن روغن مایع به شکلات باعث می شود تا شکلات حالتی روان پیدا کند و  پس از سفت شدن ترک نخورد.

مرحله پنجم

حالا روی پشمک ها شکلات روان شده می ریزیم. باید این کار با دقت تمام انجام دهیم تا تمام قسمت های پشمک با یک لایه شکلات کاور شود. زمانی که هنوز شکلات سفت نشده مقداری پودر پسته یا نارگیل برای تزیین روی آن می ریزیم.

مرحله ششم

در این مرحله توری را چند مرتبه به آرامی روی سطح کار می کوبیم تا شکلات اضافی پشمک ها بریزید. در ادامه توری را به مدت ۱۵ دقیقه درون یخچال قرار می دهیم تا شکلات خودش را بگیرد و سفت شود.

مرحله هفتم

پس از گذشت این زمان شکلات ها را به صورت برعکس روی توری می چینیم و قسمت زیرین آنها را نیز با شکلات کاور می کنیم. در نهایت مجددا شکلات ها را درون یخچال قرار می دهیم تا سفت شوند.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 26 فروردین 1402
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.