طرز تهیه کیک پای نوتلا

طرز تهیه کیک پای نوتلا , دستور پخت کیک پای نوتلا

کیک پای نوتلا یکی از انواع کیک های خوشمزه و خاص کافی شاپی است که با رنگ های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک پای نوتلا در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم کیک پای نوتلا
تخم مرغ۳ عدد
شکر۱ پیمانه
شیر۱ پیمانه سرخالی
روغن مایع۱ پیمانه سرخالی
نوتلا۳ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو۲ قاشق غذاخوری
آرد سفید۲ پیمانه
بکینگ پودر۲ قاشق چایخوری
وانیلنوک قاشق چایخوری
مواد میانی کیک
شکلات تخته ای۱۰۰ گرم
خامه صبحانه۲۰۰ گرم

طرز تهیه کیک پای نوتلا

مرحله اول

برای تهیه کیک پای نوتلا در ابتدای کار فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم گرم شود، سپس قالب مورد نظرمان را با کمی روغن یا کره سرد چرب می کنیم و کنار می گذاریم.

نکته: اگر قالب دارای طرح های ریز است، حتما باید داخل قالب کمی آردپاشی کنیم تا کیک به راحتی از قالب خارج شود.

مرحله دوم

تخم مرغ‌ها را به همراه شکر و وانیل داخل یک کاسه مناسب می‌ریزیم و با دور تند همزن به مدت ۵ تا ۷ دقیقه مخلوط می کنیم تا بافت مواد کشدار و کرمی رنگ شود، سپس شیر را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می‌زنیم.

مرحله سوم

در این مرحله روغن مایع را اضافه می کنیم و آن‌را نیز چند ثانیه مخلوط می کنیم تا با دیگر مواد ترکیب شود. در ادامه نوتلا را به کاسه می افزاییم و چند ثانیه دیگر مواد را مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.

مرحله چهارم

آرد را با بکینگ پودر و پودر کاکائو ترکیب می کنیم، سپس درون الک می ریزیم و روی مواد داخل کاسه الک می کنیم. در همین حین مواد را با لیسک از یک سمت به صورت دورانی مخلوط می کنیم تا مایه کیک یکدست شوند.

مرحله پنجم

مایه کیک را درون قالب می ریزیم، سپس قالب را چند مرتبه روی سطح کار می کوبیم تا حباب های موجود در مایه کیک از بین بروند. در ادامه قالب را طبقه وسط فر قرار داده و اجازه می دهیم کیک حدود ۴۵ دقیقه بپزد.

مرحله ششم

پس از اینکه کیک به طور کامل پخت، آنرا از فر خارج می کنیم، سپس از قالب بیرون آورده و اجازه می دهیم خنک شود. در همین حین خامه صبحانه را درون یک قابلمه کوچک می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله هفتم

پس از اینکه اطراف خامه شروع به حباب زدن کرد، شکلات تخته ای را خرد کرده و به قابلمه می افزاییم، سپس قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در ادامه ترکیب خامه و شکلات را هم می زنیم تا یکدست شود.

مرحله هشتم

در این مرحله گاناش (ترکیب خامه و شکلات) را روی کیک می ریزیم و صبر می کنیم تا کمی سفت شود. در ادامه روی کیک را به سلیقه خود با شکلات ذوب شده، خامه فرم گرفته و میوه های دلخواه تزیین می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 26 فروردین 1402

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.