طرز تهیه رولت هویج به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه رولت هویج به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه رولت هویج رولت هویج یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه بین المللی است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه نان پیده ارده یک نان متفاوت با طعم بسیار عالی

طرز تهیه نان پیده ارده یک نان متفاوت با طعم بسیار عالی

طرز تهیه نان پیده ارده نان پیده ارده‌ای یکی از انواع نان‌های خوشمزه و فانتزی مغز دار است که خیلی راحت درست می‌شود، این نان خوش طعم با روش‌های مختلف پخته می‌شود …

طرز تهیه ترشک آلبالو، با طعمی جذاب و به یادماندنی!

طرز تهیه ترشک آلبالو، با طعمی جذاب و به یادماندنی!

طرز تهیه ترشک آلبالو ترشک آلبالو یکی از تنقلات خوشمزه و دلچسب است که خیلی راحت و سریع درست می‌شود و با طعم ملس و ترش و شیرینی که دارد خیلی پرطرفدار …

طرز تهیه نان روگن

طرز تهیه نان روگن , دستور پخت نان روگن در منزل

نان روگن یکی از انواع نان های حجیم و خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان روگن در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم نان روگن
آرد نان فانتزی۲۰۰ گرم
آرد سبوس دار۵۰ گرم
روگن یا آرد چودار۶ گرم
شکر۵ گرم
نمک۳ گرم
مخمر فوری۳ گرم
آب ولرم۱۸۰ گرم
روغن مایع۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه نان روگن

مرحله اول

برای تهیه نان روگن خوشمزه در ابتدای کار آرد نان فانتزی را با آرد سبوس دار ترکیب کرده و دو مرتبه الک می کنیم. در ادامه نمک را به همراه مخمر فوری، روگن و شکر به مخلوط آردها اضافه کرده و با هم ترکیب می کنیم.

 

مرحله دوم

در این مرحله مواد خشک را درون یک کاسه بزرگ می ریزیم، سپس آب را کم کم به کاسه اضافه کرده و مواد را مخلوط می کنیم تا خمیری نرم و کمی چسبناک درون کاسه جمع شود.

نکته: اگر مطمئن نباشیم مخمر سالم است، باید حتما آنرا از قبل عمل بیاوریم، سپس به دیگر مواد اضافه کنیم.

مرحله سوم

خمیر را به سطح کار منتقل می کنیم، سپس به مدت ۱۰ دقیقه با دست ورز می دهیم تا چسبندگی آن از بین برود. در ادامه روغن مایع را به خمیر اضافه کرده و کمی ورز می دهیم تا جذب خمیر شود.

مرحله چهارم

حالا خمیر را چانه می کنیم، سپس روی آنرا با پارچه می پوشانیم و اجازه می دهیم به مدت ۱۰ دقیقه استراحت کند. پس از گذشت این زمان خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و هر قسمت را مجددا چانه می کنیم.

مرحله پنجم

مجددا روی خمیر را می پوشانیم و اجازه می دهیم چانه ها ۱۰ دقیقه دیگر استراحت کنند. در همین حین سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم و چانه ها را پس از استراحت دوم به شکل دلخواه حالت داده و درون سینی فر قرار می دهیم.

مرحله ششم

در این مرحله روی خمیرها را می پوشانیم و اجازه می دهیم ۴۰ دقیقه دیگر استراحت کنند. پس از گذشت ۳۰ دقیقه فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم به خوبی گرم شود.

مرحله هفتم

حالا برای رومال خمیرها، مقداری آب روی آنها اسپری می کنیم، سپس به دلخواه مقداری کنجد، سیاه دانه و یا جوی پرک روی خمیرها می پاشیم. در آخر سینی را به مدت ۲۵ تا ۳۵ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا نان ها بپزند.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 26 فروردین 1402
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.