طرز تهیه رولت هویج به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه قرابیه اسفناج به روش ترکیه ای و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه قرابیه اسفناج قرابیه اسفناج یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و سنتی ترکیه ای است که با طعم های مختلفی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …
طرز تهیه شیرینی نعلی به روش قنادی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه شیرینی نعلی شیرینی نعلی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و ساده ایرانی است که معمولا برای عید نوروز تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …
طرز تهیه کوکوی جعفری، یک شام فوری و بسیار خوشمزه!
طرز تهیه کوکوی جعفری کوکوی جعفری یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست میشود، کوکوی جعفری را میتوانید به روشهای مختلف با مواد متنوعی آماده کنید، این …
طرز تهیه رولت هویج
رولت هویج یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه بین المللی است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه رولت هویج در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم رولت هویج | |
هویج رنده شده | ۳٫۵ لیوان |
شکر | ۶ قاشق غذاخوری |
آب | ½ لیوان |
بیسکوئیت پتی بور | ۱ بسته |
بیسکوئیت پتی بور کاکائویی | ۱ بسته |
پودر کاکائو | ۱ قاشق غذاخوری |
مواد روی رولت | |
شکلات تخته ای | ۱۰۰ گرم |
فندق خرد شده | ۲ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه رولت هویج
مرحله اول
برای تهیه رولت هویج خوشمزه در ابتدای کار ابتدا هویج ها را پوست گرفته و با رنده ریز رنده می کنیم، سپس درون یک تابه مناسب می ریزیم. در ادامه تابه را روی حرارت قرار داده و هویج را کمی تفت می دهیم.
مرحله دوم
بعد از دو دقیقه شکر و آب را به تابه اضافه کرده و کمی مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب شوند، سپس درب تابه را می گذاریم تا هویج به طور کامل بپزد. پس از پخت هویج و تبخیر آب درون تابه، آنرا از روی حرارت کنار می گذاریم.
مرحله سوم
بیسکوئیت ساده و کاکائویی را درون دو کاسه جداگانه می ریزیم و هر دو را به طور کامل پودر می کنیم. در ادامه پودر کاکائو را به کاسه حاوی بیسکوئیت کاکائویی اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله هویج پخته شده را نصف کرده و هر قسمت را به یکی از کاسه های حاوی بیسکوئیت اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شوند. در ادامه مواد را با دست کمی ورز می دهیم.
مرحله پنجم
حالا قسمت ساده و قسمت کاکائویی را به صورت جداگانه روی دو کاغذ روغنی قرار داده و آنها را به صورت یکدست با قطر ۲ تا ۳ میلی متر باز می کنیم. در ادامه دو قسمت را روی هم قرار داده و با فشار وردنه به هم می چسبانیم.
مرحله ششم
در این مرحله مواد را از یک سمت رول می کنیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم. در ادامه رولت را با عرض دلخواه برش می زنیم و درون ظرف دلخواه قرار می دهیم، سپس شکلات تخته ای را خرد می کنیم.
مرحله هفتم
حالا شکلات تخته ای را درون یک کاسه فلزی می ریزیم و روی حرارت بخار آب قرار می دهیم تا ذوب شود. در ادامه مقداری شکلات روی رولت ها ریخته و روی آن را با فندق خرد شده تزیین می کنیم. نوش جان
- منبع :
- sunum_agaci