طرز تهیه قرابیه اسفناج به روش ترکیه ای و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه قرابیه اسفناج به روش ترکیه ای و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه قرابیه اسفناج قرابیه اسفناج یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و سنتی ترکیه ای است که با طعم های مختلفی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه شیرینی نعلی به روش قنادی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه شیرینی نعلی به روش قنادی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه شیرینی نعلی شیرینی نعلی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و ساده ایرانی است که معمولا برای عید نوروز تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه کوکوی جعفری، یک شام فوری و بسیار خوشمزه!

طرز تهیه کوکوی جعفری، یک شام فوری و بسیار خوشمزه!

طرز تهیه کوکوی جعفری کوکوی جعفری یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست می‌شود، کوکوی جعفری را می‌توانید به روش‌های مختلف با مواد متنوعی آماده کنید، این …

طرز تهیه رولت هویج

طرز تهیه رولت هویج با بیسکویت رولت هویج غذایی

رولت هویج یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه بین المللی است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه رولت هویج در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم رولت هویج
هویج رنده شده۳٫۵ لیوان
شکر۶ قاشق غذاخوری
آب½ لیوان
بیسکوئیت پتی بور۱ بسته
بیسکوئیت پتی بور کاکائویی۱ بسته
پودر کاکائو۱ قاشق غذاخوری
مواد روی رولت
شکلات تخته ای۱۰۰ گرم
فندق خرد شده۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه رولت هویج

مرحله اول

برای تهیه رولت هویج خوشمزه در ابتدای کار ابتدا هویج ها را پوست گرفته و با رنده ریز رنده می کنیم، سپس درون یک تابه مناسب می ریزیم. در ادامه تابه را روی حرارت قرار داده و هویج را کمی تفت می دهیم.

مرحله دوم

بعد از دو دقیقه شکر و آب را به تابه اضافه کرده و کمی مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب شوند، سپس درب تابه را می گذاریم تا هویج به طور کامل بپزد. پس از پخت هویج و تبخیر آب درون تابه، آن‌را از روی حرارت کنار می گذاریم.

مرحله سوم

بیسکوئیت ساده و کاکائویی را درون دو کاسه جداگانه می ریزیم و هر دو را به طور کامل پودر می کنیم. در ادامه پودر کاکائو را به کاسه حاوی بیسکوئیت کاکائویی اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله هویج پخته شده را نصف کرده و هر قسمت را به یکی از کاسه های حاوی بیسکوئیت اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شوند. در ادامه مواد را با دست کمی ورز می دهیم.

مرحله پنجم

حالا قسمت ساده و قسمت کاکائویی را به صورت جداگانه روی دو کاغذ روغنی قرار داده و آنها را به صورت یکدست با قطر ۲ تا ۳ میلی متر باز می کنیم. در ادامه دو قسمت را روی هم قرار داده و با فشار وردنه به هم می چسبانیم.

مرحله ششم

در این مرحله مواد را از یک سمت رول می کنیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم. در ادامه رولت را با عرض دلخواه برش می زنیم و درون ظرف دلخواه قرار می دهیم، سپس شکلات تخته ای را خرد می کنیم.

مرحله هفتم

حالا شکلات تخته ای را درون یک کاسه فلزی می ریزیم و روی حرارت بخار آب قرار می دهیم تا ذوب شود. در ادامه مقداری شکلات روی رولت ها ریخته و روی آن را با فندق خرد شده تزیین می کنیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : شنبه 26 فروردین 1402
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.