طرز تهیه پنکیک موز ساده برای صبحانه و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه پنکیک موز ساده برای صبحانه و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه پنکیک موز پنکیک موز یا موزی یکی از انواع صبحانه های ساده و خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه کیک رژیمی به روش خانگی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک رژیمی به روش خانگی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک رژیمی کیک رژیمی یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه سس انار، با طعم بی نظیر به روش شمالی!

طرز تهیه سس انار، با طعم بی نظیر به روش شمالی!

طرز تهیه سس انار سس انار یکی از انواع سس‌های خوشمزه و لذیذ است که برای طعم‌دار کردن مرغ و گوشت مورد استفاده قرار می‌گیرد از این سس دلچسب می‌توانید در کنار …

طرز تهیه کوکی کاسترد

طرز تهیه کوکی کاسترد , دستور پخت کوکی کاسترد

کوکی کاسترد یکی از شیرینی‌های خوشمزه و خوش عطر است که ماندگاری بالایی دارد و از آن می‌توانید به عنوان یک میان وعده مناسب، سالم و مقوی استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکی کاسترد در ادامه با سایت آموزشی درنهایت همراه باشید.

مواد لازم کوکی کاستارد
آرد۱۵۰ گرم
کره۱۵۰ گرم
پودر قند۷۵ گرم
پودر کاسترد۷۵ گرم
زعفران دم کرده۲ قاشق چایخوری
پسته و بریلوبه مقدار لازم

طرز تهیه کوکی کاسترد

مرحله اول

برای تهیه کوکی کاسترد ابتدا کره را در دمای محیط قرار دهید تا کمی از حالت جامد بیرون بیاید و نرم شود، بعد مقداری زعفران را در کمی آب جوش بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا دم بکشد.

مرحله دوم

در یک ظرف زعفران دم‌کرده غلیظ را با کره مخلوط کنید و با قاشق چوبی خوب هم بزنید تا عطر زعفران و کره کاملا به خورد هم روند و بافت یکدستی تشکیل شود.

مرحله سوم

سپس آرد را در یک ظرف الک کنید تا بافت آن سبک شود بعد پودر قند و پودر کاسترد را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند و دوباره با هم الک کنید تا بافت مواد یکدست شود.

مرحله چهارم

حالا ترکیب آرد را روی کره الک کنید و با لیسک در یک جهت و به شکل دورانی هم بزنید تا خمیر نرم و لطیفی تشکیل شود و به دست نچسبد، خمیر را زیاد ورز ندهید تا به روغن نیفتد.

مرحله پنجم

سپس روی ظرف سلفون بکشید و یا خمیر را در کیسه فریزر قرار دهید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند و طعم و عطر مواد کاملا با هم ترکیب شود.

مرحله ششم

بعد از این مدت کف سینی فر یا قالب را چرب کنید و یا کاغذ روغنی کف قالب قرار دهید و خمیر را که بافت آن منسجم شده است از یخچال در بیاورید تا به شکل دلخواه فرم دهید.

مرحله هفتم

حالا مقداری از خمیر به اندازه یک گردو را بردارید و با دست فرم دهید و گرد کنید و در ظرفی قرار دهید بعد روی آن‌ها را پسته و یا به دلخواه خودتان گردو یا بادام بگذارید.

مرحله هشتم

اگر می‌خواهید فرم خاصی به شیرینی‌ها بدهید خمیر را بین دو کیسه فریزر قرار دهید و با وردنه پهن کنید و بعد با قالب‌های آماده یا با چاقوی تیز به شکل و اندازه دلخواه برش بزنید.

مرحله نهم

سپس خمیر‌های فرم داده شده را ده دقیقه دیگر در یخچال قرار دهید تا بافت آن‌ها قوام پیدا کند و از هم باز نشود، بعد از یخچال در بیاورید و آن‌ها را در سینی فر با فاصله بچینید.

مرحله دهم

سینی را در فر که از ده دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دما را روی ۱۸۰ درجه تنطیم کنید و به مدت ۱۵ دقیقه اجازه دهید تا بپزند و لبه‌های کوکی‌های کاسترد طلایی رنگ شود.

مرحله یازدهم

سپس قالب را از فر دربیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا خنک شوند، بعد کوکی ها را در ظرف مناسب بچینید و با شکلات صبحانه، پودر پسته، پودر نارگیل و بریلو تزئین کنید. در آخر کوکی کاسترد را به عنوان یک میان وعده شیک و خوشمزه همراه با چای یا قهوه سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 26 فروردین 1402
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.