طرز تهیه کوکی کاسترد به روش مجلسی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه پنکیک موز ساده برای صبحانه و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه پنکیک موز پنکیک موز یا موزی یکی از انواع صبحانه های ساده و خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …
طرز تهیه کیک رژیمی به روش خانگی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کیک رژیمی کیک رژیمی یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …
طرز تهیه سس انار، با طعم بی نظیر به روش شمالی!
طرز تهیه سس انار سس انار یکی از انواع سسهای خوشمزه و لذیذ است که برای طعمدار کردن مرغ و گوشت مورد استفاده قرار میگیرد از این سس دلچسب میتوانید در کنار …
طرز تهیه کوکی کاسترد
کوکی کاسترد یکی از شیرینیهای خوشمزه و خوش عطر است که ماندگاری بالایی دارد و از آن میتوانید به عنوان یک میان وعده مناسب، سالم و مقوی استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکی کاسترد در ادامه با سایت آموزشی درنهایت همراه باشید.
مواد لازم کوکی کاستارد | |
آرد | ۱۵۰ گرم |
کره | ۱۵۰ گرم |
پودر قند | ۷۵ گرم |
پودر کاسترد | ۷۵ گرم |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق چایخوری |
پسته و بریلو | به مقدار لازم |
طرز تهیه کوکی کاسترد
مرحله اول
برای تهیه کوکی کاسترد ابتدا کره را در دمای محیط قرار دهید تا کمی از حالت جامد بیرون بیاید و نرم شود، بعد مقداری زعفران را در کمی آب جوش بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا دم بکشد.
مرحله دوم
در یک ظرف زعفران دمکرده غلیظ را با کره مخلوط کنید و با قاشق چوبی خوب هم بزنید تا عطر زعفران و کره کاملا به خورد هم روند و بافت یکدستی تشکیل شود.
مرحله سوم
سپس آرد را در یک ظرف الک کنید تا بافت آن سبک شود بعد پودر قند و پودر کاسترد را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند و دوباره با هم الک کنید تا بافت مواد یکدست شود.
مرحله چهارم
حالا ترکیب آرد را روی کره الک کنید و با لیسک در یک جهت و به شکل دورانی هم بزنید تا خمیر نرم و لطیفی تشکیل شود و به دست نچسبد، خمیر را زیاد ورز ندهید تا به روغن نیفتد.
مرحله پنجم
سپس روی ظرف سلفون بکشید و یا خمیر را در کیسه فریزر قرار دهید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند و طعم و عطر مواد کاملا با هم ترکیب شود.
مرحله ششم
بعد از این مدت کف سینی فر یا قالب را چرب کنید و یا کاغذ روغنی کف قالب قرار دهید و خمیر را که بافت آن منسجم شده است از یخچال در بیاورید تا به شکل دلخواه فرم دهید.
مرحله هفتم
حالا مقداری از خمیر به اندازه یک گردو را بردارید و با دست فرم دهید و گرد کنید و در ظرفی قرار دهید بعد روی آنها را پسته و یا به دلخواه خودتان گردو یا بادام بگذارید.
مرحله هشتم
اگر میخواهید فرم خاصی به شیرینیها بدهید خمیر را بین دو کیسه فریزر قرار دهید و با وردنه پهن کنید و بعد با قالبهای آماده یا با چاقوی تیز به شکل و اندازه دلخواه برش بزنید.
مرحله نهم
سپس خمیرهای فرم داده شده را ده دقیقه دیگر در یخچال قرار دهید تا بافت آنها قوام پیدا کند و از هم باز نشود، بعد از یخچال در بیاورید و آنها را در سینی فر با فاصله بچینید.
مرحله دهم
سینی را در فر که از ده دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دما را روی ۱۸۰ درجه تنطیم کنید و به مدت ۱۵ دقیقه اجازه دهید تا بپزند و لبههای کوکیهای کاسترد طلایی رنگ شود.
مرحله یازدهم
سپس قالب را از فر دربیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا خنک شوند، بعد کوکی ها را در ظرف مناسب بچینید و با شکلات صبحانه، پودر پسته، پودر نارگیل و بریلو تزئین کنید. در آخر کوکی کاسترد را به عنوان یک میان وعده شیک و خوشمزه همراه با چای یا قهوه سرو کنید.
- منبع :
- yasmina.cooking