طرز تهیه کوکوی جعفری، یک شام فوری و بسیار خوشمزه!

طرز تهیه کوکوی جعفری، یک شام فوری و بسیار خوشمزه!

طرز تهیه کوکوی جعفری کوکوی جعفری یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست می‌شود، کوکوی جعفری را می‌توانید به روش‌های مختلف با مواد متنوعی آماده کنید، این …

طرز تهیه سس شکلاتی به روش ساده و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه سس شکلاتی به روش ساده و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه سس شکلاتی سس شکلاتی یکی از انواع سس های مخصوص شیرینی پزی است که برای تزیین انواع کیک و شیرینی استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه باقلوا شعریه به روش ترکیه ای و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه باقلوا شعریه به روش ترکیه ای و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه باقلوا شعریه باقلوا شعریه یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و معروف سراسر جهان است که با مواد و رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و …

طرز تهیه ترافل پرتقالی

طرز تهیه ترافل پرتقالی , دستور تهیه ترافل پرتقالی

ترافل پرتقالی یکی از انواع شکلات های جذاب و خوشمزه بین‌المللی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترافل پرتقالی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم ترافل پرتقالی
شکلات سفید۲۳۰ گرم
خامه صبحانه۳ قاشق غذاخوری
پودر ژله پرتقالی۳ قاشق غذاخوری
رنده پوست پرتقال۱ قاشق غذاخوری
رنگ خوراکی نارنجیچند قطره

طرز تهیه ترافل پرتقالی

مرحله اول

برای تهیه ترافل پرتقالی خوشمزه در ابتدای کار شکلات سفید را به صورت تکه های کوچک خرد می کنیم و به همراه خامه صبحانه درون یک کاسه فلزی می‌ریزیم، سپس روی حرارت بخار آب بن ماری می کنیم.

مرحله دوم

مخلوط شکلات و خامه را به آرامی هم می زنیم تا کاملا روان شوند، سپس پودر ژله پرتقال را به همراه رنده پوست پرتقال به کاسه اضافه کرده و به آرامی هم می زنیم تا پودر ژله به طور کامل حل شود.

مرحله سوم

پس از اینکه پودر ژله به طور کامل حل شد، کاسه را از روی حرارت بخار آب کنار می گذاریم تا مواد کمی از حرارت بیفتند. در ادامه یک قالب سیلیکونی را با کمی روغن مایع چرب می کنیم.

مرحله چهارم

مایه تراقل را درون قالب می ریزیم و چند ساعت در یخچال قرار می دهیم تا ترافل ها سفت شوند. اگر بخواهیم ترافل ها زیباتری داشته باشیم، ۵۰ گرم شکلات سفید را به صورت جداگانه با رنگ خوراکی بن ماری می کنیم.

مرحله پنجم

حالا درون قالب ها را با یک لایه شکلات نارنجی پر می کنیم و در یخچال قرار می دهیم تا سفت شود، سپس باقی مواد را درون قالب ها می ریزیم و روی آنها کمی شکلات نارنجی می ریزیم و مجددا در یخچال قرار می دهیم.

مرحله ششم

اگر قالب در دسترش نداشته باشیم، می توانیم مواد را پس از اینکه از حرارت افتادند، با دست به صورت گلوله های کوچک شکل دهیم و درون پودر قند بغلتانیم، سپس در یخچال قرار دهیم تا سفت شوند.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 26 فروردین 1402
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.