طرز تهیه سس انار، با طعم بی نظیر به روش شمالی!

طرز تهیه سس انار، با طعم بی نظیر به روش شمالی!

طرز تهیه سس انار سس انار یکی از انواع سس‌های خوشمزه و لذیذ است که برای طعم‌دار کردن مرغ و گوشت مورد استفاده قرار می‌گیرد از این سس دلچسب می‌توانید در کنار …

طرز تهیه پنکیک ژاپنی به روش سنتی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه پنکیک ژاپنی به روش سنتی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه پنکیک ژاپنی پنکیک ژاپنی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع درست می‌شود و بافت آن بسیار سبک و نرم و لطیف است این …

طرز تهیه بیسکویت اسنیکر دودل، پذیرایی با بیسکویتی خاص

طرز تهیه بیسکویت اسنیکر دودل، پذیرایی با بیسکویتی خاص

طرز تهیه بیسکویت اسنیکر دودل بیسکویت اسنیکر دودل یکی از بیسکوئیت‌های خوشمزه و لذیذ و معروف و پرطرفدار در همه جای دنیا است که بافت رویی آن ترد و کرانچی مانند و …

طرز تهیه شیرینی مرنگ گردویی

طرز تهیه شیرینی مرنگ گردویی

شیرینی مرنگ گردویی یکی از خوشمزه‌ترین شیرینی‌هایی است که با کمترین مواد اولیه و خیلی راحت و سریع آماده می‌شود، این شیرینی بافت سبک و تردی دارد و با عطر و طعم فوق العاده‌ای که دارد، بسیاری از افراد طرفدار این شیرینی هستند. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی مرنگ گردویی در ادامه با سایت آموزشی درنهایت همراه باشید.

مواد لازم شیرینی مرنگ گردویی
زرده تخم مرغ۳ عدد
پودر قند۹۰ گرم
پودر هل½ قاشق چایخوری
وانیل۱ پنس
آرد۱ قاشق مربا خوری
گردو خرد شده۱۰۰ تا ۱۳۰ گرم

طرز تهیه شیرینی مرنگ گردویی

مرحله اول

برای تهیه شیرینی مرنگ گردویی ابتدا زرده‌های تخم‌مرغ را در یک ظرف بریزید و با همزن برقی بزنید تا از لختگی خارج شود و بعد وانیل را به زرده‌ها اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل آزاد شود و با تخم مرغ‌ها ترکیب شود، سپس با لیسک یا قاشق اطراف ظرف تمیز را دورگیری کنید.

مرحله دوم

سپس پودر قند را به تخم مرغ‌ها اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و پودر قند حل شود و بعد پودر هل را بریزید و هم بزنید تا عطر هل در مواد پخش شود، سپس آرد را که از قبل الک کرده‌اید به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید.

مرحله سوم

موقع هم زدن مواد در مخلوط هر چند دقیقه یک بار اطراف ظرف را با لیسک دورگیری کنید تا اگر زرده‌های تخم مرغ به آن چسبیده است با بقیه مواد ترکیب شود و بوی زهم تخم مرغ از بین برود و بعد از پخت شیرینی‌ها طعم و عطر آن‌ها نامطبوع نباشد.

مرحله چهارم

بعد همه مواد را با همزن برقی بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و بافت مخلوط کرم رنگ و کشدار شود، سپس مغز گردوها را خرد کنید، طوری که نه خیلی ریز و نه خیلی درشت باشد، بعد به مواد اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا مخلوط یکدست شود.

مرحله پنجم

سپس در کف سینی فر یک کاغذ روغنی قرار دهید و مخلوط مواد را در قیف بریزید و با کمک قیف روی کاغذ روغنی مقداری از مواد را بریزید، اگر قیف در دسترس نیست می‌توانید با قاشق مقداری از مواد را بردارید و با فاصله در سینی قرار دهید.

مرحله ششم

بعد سینی را در فر که از ده دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و سپس دمای آن را روی ۱۵۵ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه اجازه دهید تا شیرینی‌ها خوب بپزند، وقتی کف شیرینی‌ها کمی طلایی شد، سینی را از فر بیرون بیاورید.

مرحله هفتم

سپس سینی فر را در دمای محیط قرار دهید تا کمی خنک شود بعد از این که شیرینی‌ها ‌سرد شدند به آرامی آن‌ها را از کاغذ روغنی جدا کنید تا خرد نشوند و در ظرف دیگری بچینید و بعد مقداری شکلات ذوب شده، کارامل و یا عسل روی آن‌ها بریزید.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 26 فروردین 1402
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.