طرز تهیه چیز کیک ژاپنی مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه چیز کیک ژاپنی مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه چیز کیک ژاپنی چیز کیک ژاپنی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و خاص کشور ژاپن است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه سالاد پاییزی خوشمزه و ساده با کاهو و انار

طرز تهیه سالاد پاییزی خوشمزه و ساده با کاهو و انار

طرز تهیه سالاد پاییزی سالاد پاییزی یکی از انواع سالادهای خوشمزه، پرطرفدار و لذیذ است که خیلی راحت با مواد متنوعی درست می‌شود و برای پذیرایی مورد استفاده قرار می‌گیرد، برای درست …

طرز تهیه چیز کیک لقمه ای، دسری شیک برای مهمانی ها

طرز تهیه چیز کیک لقمه ای، دسری شیک برای مهمانی ها

طرز تهیه چیز کیک لقمه ای چیز کیک لقمه‌ای یکی از انواع کاپ کیک‌های خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع آماده و تهیه می‌شود و بافت آن بسیار سبک …

طرز تهیه بستنی معجون

طرز تهیه بستنی معجون , دستور تهیه بستنی معجون

بستنی معجون یکی از انواع بستنی‌های خوشمزه و لذیذ است که بسیار پر طرفدار است و به علت وجود مغزیجات مختلف در آن خیلی مقوی است، این بستنی خوشمزه را می‌توانید با روش‌های مختلف و مواد متنوع و خیلی راحت درست کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بستنی معجون در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم بستنی معجون
شکر۳/۲ لیوان معادل ۱۵۰ گرم
ثعلب۲ قاشق چای خوری معادل ۱۰ گرم
خامه قنادی یا مخلوط خامه قنادی و خامه صبحانه۴۰۰ گرم
شیر پر چرب۱ لیتر
خرما درشت۵ عدد معادل ۵۰ گرم
مغزیجات۱۵۰ گرم معادل ۱ لیوان
موز۱ عدد

طرز تهیه بستنی معجون

مرحله اول

ابتدا شیر پرچرب را که بهتر است از شیر محلی استفاده کنید داخل یک قابلمه بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا به مدت ۲۰ دقیقه بجوشد و بعد آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا در دمای محیط کاملا سرد شود.

مرحله دوم

سپس شیر سرد شده را داخل میکسر بریزید و بعد موز را به آن اضافه کنید و با هم میکس کنید تا کاملا با هم مخلوط شوند، سپس مقداری خرما را که پوست آن‌‌ها را جدا کرده‌اید و هسته آن‌ها خارج کرده‌اید به شیر اضافه کنید و با هم میکس کنید.

مرحله سوم

بعد مقداری مغز گردو، مغز پسته، مغز بادام و فندق را که مقدار آن‌ها به دلخواه و سلیقه خودتان بستگی دارد را به شیر اضافه کنید و میکس کنید تا کاملا با هم مخلوط شوند، می‌توانید از یکی از مغزها و یا ترکیب دو یا چند مغز باهم استفاده کنید.

مرحله چهارم

سپس شکر را با پودر ثعلب ترکیب کنید که پودر ثعلب در داخل شیر گلوله نشود و بعد داخل میکسر بریزید و با هم میکس کنید، با توجه به ذائقه خودتان می‌توانید مقداری پودر دارچین و کنجد هم به مخلوط اضافه کنید و کاملا با هم مخلوط کنید.

مرحله پنجم

بعد مواد بستنی را داخل یک ظرف فلزی با لبه‌های کوتاه بریزید می‌توانید از قالب‌های کیک پزی استفاده کنید و بعد به مدت تقریبا ۴۵ دقیقه در فریزر قرار دهید و بعد از این مدت از فریزر بیرون بیاورید و با لیسک یا قاشق، بستنی را هم بزنید.

مرحله ششم

توجه کنید اگر مخلوط مواد در اطراف ظرف خوب گرفته بودند و سفت شده بودند که ۴۵ دقیقه زمان مناسبی است ولی اگر مواد بستنی در اطراف و کناره‌ها نبسته بود، دفعه‌های بعدی که بستنی را در فریزر قرار می‌دهید به مدت یک ساعت زمان دهید.

مرحله هفتم

این کار را ۸ بار باید انجام دهید و بستنی را داخل فریزر قرار دهید و بعد از ۴۵ دقیقه بیرون بیاورید و کاملا به هم بزنید، بارهای سوم به بعد بستنی سفت می‌شود و هم زدن آن با قاشق و لیسک سخت است و ممکن است که خوب با هم مخلوط نشوند.

مرحله هشتم

برای هم زدن بستنی می‌توانید از گوشتکوب برقی یا همزن برقی استفاده کنید، دفعه ششم که بستنی را از فریزر بیرون آوردید، مقداری خامه قنادی یا ترکیب خامه قنادی و خامه صبحانه را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و به مواد بستنی اضافه کنید.

مرحله نهم

سپس خامه را با بستنی کاملا مخلوط کنید و بعد داخل یک ظرف در بسته بریزید و در فریزر قرار دهید، یعنی از بار ششم به بعد بستنی را داخل ظرف در بسته قرار دهید و در همان ظرف، بستنی را خوب هم بزنید و بعد داخل فریزر قرار دهید.

مرحله دهم

هشتمین بار که بستنی را هم زدید و خوب مخلوط کردید، سطح آن را صاف کنید و مقداری شکلات چیپسی و مغزیجات مختلف روی آن بریزید و تزئین کنید و به مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت در فریزر قرار دهید تا بستنی کاملا خودش را بگیرد و سفت شود.

مرحله یازدهم

بعد از آن بستنی معجون را از یخچال بیرون بیاورید و با اسکوپ، بستنی را در داخل ظرف‌های مناسب بریزید و با برش‌هایی از موز و آناناس و توت فرنگی تزئین کنید و به عنوان یک دسر خوش طعم و دلچسب برای پذیرایی و مهمانی‌ها سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 19 اردیبهشت 1402
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.