طرز تهیه کیک پیانو به روش خانگی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک پیانو

طرز تهیه کیک پیانو , دستور پخت کیک پیانو

کیک پیانو یکی از انواع کیک‌های خوشمزه و فوق‌العاده است که خیلی راحت و سریع می‌توانید آن را درست و تهیه کنید، کیک پیانو طرفداران زیادی دارد و به روش‌های مختلف و با مواد متنوعی این کیک لذیذ را تهیه و آماده می‌کنند. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کیک پیانو در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای کیک پیانو
تخم مرغ۴ عدد
شکر۱ پیمانه
روغن مایعنصف پیمانه
شیرنصف پیمانه
آرد سفید۲ پیمانه
وانیل۴/۱ قاشق چای خوری
بکینگ پودر۱ قاشق چای خوری
پودر کاکائو۲ قاشق سوپ خوری
مواد لازم برای محلبی
شیر۱ لیتر یا ۴ پیمانه
شکر۱ پیمانه
نشاسته ذرت یا گندم۲ قاشق سوپ خوری
آرد سفید۳ قاشق سوپ خوری
وانیل۴/۱ قاشق چای خوری
کره یا خامه صبحانه۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه کیک پیانو

مرحله اول

ابتدا بکینگ پودر و پودر کاکائو را به آرد سفید قنادی اضافه کنید و کاملا با هم مخلوط کنید و بعد ترکیب آرد را ۳ بار الک کنید تا سبک و یکدست شود، الک کردن آرد موجب می‌شود که بافت کیک کیفیت‌ بیشتری داشته باشد و کیک بیشتر پف کند.

مرحله دوم

سپس تخم مرغ‌ها را در یک ظرف بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا از لختگی خارج شوند و بعد شکر را به آن‌ها اضافه کنید و به مدت ۴ تا ۵ دقیقه با دور تند همزن برقی، هم بزنید تا بافت مخلوط تشکیل شده کاملا یکدست و کرم رنگ و کشدار شود.

مرحله سوم

بعد وانیل را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود و بعد روغن مایع را به مواد اضافه کنید و با دور کند همزن و فقط به اندازه مخلوط شدن مواد با یکدیگر هم بزنید و سپس شیر را که هم دمای محیط است روی مواد بریزید.

مرحله چهارم

شیر را که اضافه کردید با دور کند همزن و فقط به اندازه مخلوط شدن مواد با یکدیگر هم بزنید، سپس ترکیب آرد و بکینگ پودر را در چند مرحله و کم‌ کم روی مواد الک کنید و به آرامی با لیسک و به شکل دورانی هم بزنید تا خمیر یکدستی تشکیل شود.

مرحله پنجم

سپس یک ظرف پیرکس و یا هر ظرف دیگری به انتخاب خودتان که بتوان آن را در فر قرار داد را با کره یا روغن مایع چرب کنید و یا در کف قالب کاغذ روغنی قرار دهید و خمیر را در ظرف و یا قالب مورد نظر بریزید و سطح آن را با لیسک صاف کنید.

مرحله ششم

بعد قالب یا ظرف مورد نظر را در فر که از ده دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و به مدت ۴۰ دقیقه اجازه دهید تا کیک بپزد ، در ۳۰ دقیقه اول درب فر را باز نکنید، چون پف کیک می‌خوابد.

مرحله هفتم

بعد از این زمان یک سیخ چوبی یا خلال دندان را در کیک فرو کنید و بیرون بیاورید، اگر چیزی از مواد کیک به سیخ نچسبیده بود یعنی کیک خوب پخته و آماده است، سپس کیک را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا کمی سرد شود.

مرحله هشتم

سپس کیک که کاملا سرد شده است را به آرامی از قالب بیرون بیاورید و دوباره در قالب قرار دهید، این کار را انجام دهید تا کیک کاملا از قالب جدا شود و بعد از قرار گرفتن محلبی روی کیک و موقع برش دادن کیک به قالب نچسبد و راحت‌تر باشید.

مرحله نهم

بعد اگر روی سطح کیک صاف نیست می‌توانید با یک چاقوی تیز قسمت برآمده را جدا کنید تا روی کیک کاملا مسطح و صاف شود، سپس به کمک ابزار هسته گیر سیب روی کیک حفره‌های دایره‌ای ایجاد کنید و این حفره‌ها را با فاصله از هم بزنید.

مرحله دهم

این کار را انجام دهید تا روی سطح کیک پر از حفره‌های تو خالی شود، اگر هسته‌گیر سیب در دسترس شما نیست می‌توانید از هر وسیله مثل کاتر گرد کوچک استفاده کنید و روی کیک، حفره‌‌های تو خالی ایجاد کنید و قسمت‌های جدا شده را کنار بگذارید.

مرحله یازدهم

سپس کیک‌های جدا شده را با دست پودر کنید و برای تزئین کیک کنار بگذارید، بعد برای درست کردن محلبی، نشاسته و شکر و آرد را داخل یک قابلمه بریزید و بعد شیر را به آن‌ها اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط و یکدست شوند.

مرحله دوازدهم

سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و مدام هم بزنید تا گلوله‌ای در شیر باقی نماند و غلظت آن زیاد شود، دقت کنید که غلظت مواد بسیار مهم است، اگر زیاد غلیظ و سفت شود به راحتی داخل حفره‌های کیک و روی کیک پخش نمی‌شود.

مرحله سیزدهم

اگر غلظت محلبی کم باشد بعد از این‌ که روی کیک قرار بگیرد، به شکل مایع و رقیق باقی می‌ماند و موقع برش زدن کیک شکل ظاهری آن به هم می‌ریزد و کیک خمیر می‌شود، بعد از این‌که محلبی به غلظت مناسب رسید از روی حرارت بردارید.

مرحله چهاردهم

سپس وانیل و کره را به مخلوط مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا مواد کمی سرد شود و مدام هم بزنید تا محلبی رویه نبندد و بعد از این‌که محلبی آماده شد، آن را داخل حفره‌ها بریزید و همینطور روی سطح کیک محلبی بریزید و با لیسک کاملا پخش کنید.

مرحله پانزدهم

بعد تکه‌های کیک‌ که کنار گذاشته بودید را با دست کاملا پودر کنید و روی سطح کیک بپاشید و با دست کمی فشار دهید تا پودر کیک به محلبی بچسبد و بعد اطراف کیک را مرتب کنید و سپس کیک را در یخچال قرار دهید تا کیک خودش را بگیرد.

مرحله شانزدهم‌

بعد از تقریبا ۷ تا ۸ ساعت که در یخچال قرار گرفت و منسجم شد، کیک را از یخچال بیرون بیاورید و در ظرف مناسب قرار دهید و با پودر پسته، پودر نارگیل، خرده‌های گردو، کنجد، خلال بادام و یا برش‌هایی از موز و انبه و توت فرنگی تزئین کنید. در آخر کیک پیانو را در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و این دسر خوش طعم و مقوی را همراه با چای داغ سرو کنید.

بروز رسانی توسط در سه شنبه 26 اردیبهشت 1402
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.