طرز تهیه کیک کره ای به روش خانگی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه باسلوق هندوانه ای برای شب یلدا با طعم بسیار عالی
طرز تهیه باسلوق هندوانه ای باسلوق هندوانه ای یکی از شیرینی ها خاص و بسیار جذاب ایرانی است که برای پذیرایی در شب یلدا استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و …
طرز تهیه کیک باباروتی به روش کافه ای و طعم بسیار عالی
طرز تهیه کیک باباروتی کیک باباروتی یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که با طعم های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …
طرز تهیه کوکوی جعفری، یک شام فوری و بسیار خوشمزه!
طرز تهیه کوکوی جعفری کوکوی جعفری یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست میشود، کوکوی جعفری را میتوانید به روشهای مختلف با مواد متنوعی آماده کنید، این …
طرز تهیه کیک کره ای
کیک کرهای یکی از کیکهای خوشمزه و با طعم بینظیر است که بافتی سبک و نرم دارد و خیلی راحت و سریع درست میشود، کیک کرهای یک میان وعده سالم و مقوی به خصوص برای کودکان است و به روشهای مختلف و با مواد متنوعی درست میشود. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک کره ای در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم کیک کره ای | |
کره نیوزلندی | ۱۱۵ گرم |
شکر | ۱۰۰ گرم |
بکینگ پودر | نصف قاشق چای خوری |
تخم مرغ | ۲ عدد |
وانیل پودری | ۴/۱ قاشق چای خوری |
آرد شیرینی پزی | ۱۰۰ گرم |
نمک | ۱ پینچ یا نوک قاشق چای خوری |
ماست یونانی | ۲ قاشق غذا خوری |
پرک بادام | به مقدار لازم |
طرز تهیه کیک کره ای
مرحله اول
ابتدا کره را که هم دمای محیط شده و نرم شده است در ظرفی بریزید و بعد شکر و وانیل را به آن اضافه کنید و با همزن دستی یا برقی به اندازهای که با هم مخلوط شوند و عطر وانیل پخش شود، هم بزنید بعد یکی از تخم مرغها را به مخلوط اضافه کنید.
مرحله دوم
تخم مرغ را که اضافه کردید به مدت ۲ دقیقه با همزن برقی مخلوط مواد را هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب و یکدست شوند و سپس با لیسک اطراف ظرف را دورگیری کنید تا اگر چیزی از تخم مرغ به دیوارههای ظرف چسبیده با بقیه مواد مخلوط شود.
مرحله سوم
سپس تخم مرغ بعدی را بریزید و به مدت ۲ دقیقه دیگر با همزن برقی هم بزنید تا با مواد مخلوط شود و دوباره با لیسک دورگیری کنید، این کار موجب میشود تا بوی زهم تخم مرغ از بین برود بعد از آن همزن برقی را تمیز کنید و کنار بگذارید.
مرحله چهارم
بعد در ظرف دیگری آرد را الک کنید تا سبک و یکدست شود، سپس با نمک و بکینگ پودر ترکیب کنید و ۲ بار با هم الک کنید تا کاملا با هم مخلوط شوند، سپس آرد را کمکم به مخلوط مواد اضافه کنید و با لیسک در یک جهت و به شکل دورانی هم بزنید.
مرحله پنجم
وقتی خمیر یکدست شد، ماست یونانی را به آن اضافه کنید و با لیسک به آرامی هم بزنید تا با همه مواد ترکیب شود و بافت خمیر نرم و لطیف و یکنواخت شود، سپس در کف قالب مورد نظر کاغذ روغنی قرار دهید و بعد مایه خمیر را در قالب بریزید.
مرحله ششم
سپس سطح خمیر را با لیسک یا قاشق صاف کنید، چون غلظت خمیر زیاد است، نمیتوانید سطح کیک را خیلی خوب صاف و مرتب کنید، بعد روی خمیر برشهای بادام را بچینید و تزئین کنید و سپس قالب را در فر که از ده دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید.
مرحله هفتم
دمای فر را روی ۱۷۵ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه اجازه دهید تا کیک خوب بپزد، در مدت ۳۰ دقیقه اول در فر را باز نکنید، تا پف کیک از بین نرود، چون دمای فرهای مختلف با هم فرق دارد بعد از ۳۰ دقیقه تست کنید.
مرحله هشتم
یک سیخ چوبی یا خلال دندان را در کیک فرو کنید و بیرون بیاورید اگر از مواد خمیر چیزی به آن نچسبیده بود یعنی کیک خوب پخته و آماده شده است، بعد کیک را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید و کمی زمان دهید تا کیک خنک شود.
مرحله نهم
بعد از تقریبا ۲۰ دقیقه که کیک خنک شد با چاقو اطراف کیک را از قالب جدا کنید و بعد قالب را برگردانید و کیک را کامل از قالب خارج کنید و کاغذ روغنی کف کیک را جدا کنید و سپس روی تمام سطح کیک پودر قند را الک کنید و تزئین کنید.
مرحله دهم
سپس کیک کرهای را در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و در ظرف مناسب قرار دهید و این کیک خوش عطر و طعم را به عنوان یک میان وعده مقوی و سالم و یا یک دسر ساده و شیک برای پذیرایی از مهمانها همراه با چای یا قهوه سرو کنید.
- منبع :
- neda.foodie