طرز تهیه کیک کره ای

طرز تهیه کیک ساده وانیلی با کره طرز تهیه کیک با کره و شیر کیک کره ای انگلیسی کیک کره ایی کیک کره ای امریکایی کیک کره ای فوری طرز تهیه کیک صبحانه با کره طرز تهیه کیک با کره بدون شیر

کیک کره‌ای یکی از کیک‌های خوشمزه و با طعم بی‌نظیر است که بافتی سبک و نرم دارد و خیلی راحت و سریع درست می‌شود، کیک کره‌ای یک میان وعده سالم و مقوی به خصوص برای کودکان است و به روش‌های مختلف و با مواد متنوعی درست می‌شود. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک کره ای در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم کیک کره ای
کره نیوزلندی۱۱۵ گرم
شکر۱۰۰ گرم
بکینگ پودرنصف قاشق چای‌ خوری
تخم مرغ۲ عدد
وانیل پودری۴/۱ قاشق چای خوری
آرد شیرینی پزی۱۰۰ گرم
نمک۱ پینچ یا نوک قاشق چای‌ خوری
ماست یونانی۲ قاشق غذا خوری
پرک بادامبه مقدار لازم

طرز تهیه کیک کره ای

مرحله اول

ابتدا کره را که هم دمای محیط شده و نرم شده است در ظرفی بریزید و بعد شکر و وانیل را به آن اضافه کنید و با همزن دستی یا برقی به اندازه‌ای که با هم مخلوط شوند و عطر وانیل پخش شود، هم بزنید بعد یکی از تخم مرغ‌ها را به مخلوط اضافه کنید.

مرحله دوم

تخم مرغ را که اضافه کردید به مدت ۲ دقیقه با همزن برقی مخلوط مواد را هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب و یکدست شوند و سپس با لیسک اطراف ظرف را دورگیری کنید تا اگر چیزی از تخم مرغ به دیواره‌های ظرف چسبیده با بقیه مواد مخلوط شود.

مرحله سوم

سپس تخم مرغ بعدی را بریزید و به مدت ۲ دقیقه دیگر با همزن برقی هم بزنید تا با مواد مخلوط شود و دوباره با لیسک دورگیری کنید، این کار موجب می‌شود تا بوی زهم تخم مرغ از بین برود بعد از آن همزن برقی را تمیز کنید و کنار بگذارید.

مرحله چهارم

بعد در ظرف دیگری آرد را الک کنید تا سبک و یکدست شود، سپس با نمک و بکینگ پودر ترکیب کنید و ۲ بار با هم الک کنید تا کاملا با هم مخلوط شوند، سپس آرد را کم‌کم به مخلوط مواد اضافه کنید و با لیسک در یک جهت و به شکل دورانی هم بزنید.

مرحله پنجم

وقتی خمیر یکدست شد، ماست یونانی را به آن اضافه کنید و با لیسک به آرامی هم بزنید تا با همه مواد ترکیب شود و بافت خمیر نرم و لطیف و یکنواخت شود، سپس در کف قالب مورد نظر کاغذ روغنی قرار دهید و بعد مایه خمیر را در قالب بریزید.

مرحله ششم

سپس سطح خمیر را با لیسک یا قاشق صاف کنید، چون غلظت خمیر زیاد است، نمی‌توانید سطح کیک را خیلی خوب صاف و مرتب کنید، بعد روی خمیر برش‌های بادام را بچینید و تزئین کنید و سپس قالب را در فر که از ده دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید.

مرحله هفتم

دمای فر را روی ۱۷۵ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه اجازه دهید تا کیک خوب بپزد، در مدت ۳۰ دقیقه اول در فر را باز نکنید، تا پف کیک از بین نرود، چون دمای فرهای مختلف با هم فرق دارد بعد از ۳۰ دقیقه تست کنید.

مرحله هشتم

یک سیخ چوبی یا خلال دندان را در کیک فرو کنید و بیرون بیاورید اگر از مواد خمیر چیزی به آن نچسبیده بود یعنی کیک خوب پخته و آماده شده است، بعد کیک را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید و کمی زمان دهید تا کیک خنک شود.

مرحله نهم

بعد از تقریبا ۲۰ دقیقه که کیک خنک شد با چاقو اطراف کیک را از قالب جدا کنید و بعد قالب را برگردانید و کیک را کامل از قالب خارج کنید و کاغذ روغنی کف کیک را جدا کنید و سپس روی تمام سطح کیک پودر قند را الک کنید و تزئین کنید.

مرحله دهم

سپس کیک کره‌ای را در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و در ظرف مناسب قرار دهید و این کیک خوش عطر و طعم را به عنوان یک میان وعده مقوی و سالم و یا یک دسر ساده و شیک برای پذیرایی از مهمان‌ها همراه با چای یا قهوه سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 30 فروردین 1402
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.