طرز تهیه نان زعفرانی با بافت پنبه ای و طعم بسیار عالی
طرز تهیه سس انار، با طعم بی نظیر به روش شمالی!
طرز تهیه سس انار سس انار یکی از انواع سسهای خوشمزه و لذیذ است که برای طعمدار کردن مرغ و گوشت مورد استفاده قرار میگیرد از این سس دلچسب میتوانید در کنار …
طرز تهیه کوکی نوتلا به روش کافه ای و طعم بسیار عالی
طرز تهیه کوکی نوتلا کوکی نوتلا از کوکی های محبوب در سراسر جهان است که معمولا در کافه های در کنار قهوه و نوشیدنی های گرم دیگر سرو می شود، برای مشاهده …
طرز تهیه کوکی نیویورکی مخصوص با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کوکی نیویورکی کوکی نیویورکی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار است که به عنوان یک شیرینی بین المللی شناخته شده است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …
طرز تهیه نان زعفرانی
نان زعفرانی یکی از انواع نانهای خوشمزه و لذیذ فانتزی است که بافتی نرم و سبک دارد و خیلی راحت و سریع درست میشود، نان زعفرانی با رنگ و عطر و طعم زعفران طرفداران زیادی دارد و یک میان وعده پرخاصیت و ساده و مقوی است، برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه نان زعفرانی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم برای دمکردن زعفران | |
زعفران | ۱ قاشق چای خوری |
شکر | ۱ قاشق غذا خوری |
شیر داغ | ۳۰ گرم |
مواد لازم برای خمیر | |
آرد با کیفیت بالا | ۳۷۰ گرم |
شکر | ۳۰ گرم |
پودر خمیر مایه فوری | ۶ گرم |
نمک | ۶ گرم |
شیر ولرم | ۱۵۵ گرم |
کره نرم هم دمای محیط | ۶۵ گرم |
مواد لازم برای فیلینگ داخل خمیر | |
کره نرم هم دمای محیط | ۷۵ گرم |
شکر | ۵۰ گرم |
آرد | ۱ قاشق چای خوری |
وانیل | ۱ قاشق چای خوری |
مواد لازم برای رومال | |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
شیر | ۱ قاشق غذا خوری |
مواد لازم برای کرم زعفرانی | |
کره هم دمای محیط | ۵۰ گرم |
پودر قند | نصف لیوان |
زعفران سابیده شده | نصف قاشق چای خوری |
پنیر خامهای یا پنیر لبنه | ۱۸۰ گرم |
طرز تهیه نان زعفرانی
مرحله اول
ابتدا مقداری زعفران و کمی شکر را در یک هاون بریزید و با هم آسیاب کنید و بعد آنها را در یک ظرف کوچک بریزید و مقداری شیر گرم را به آنها اضافه کنید و چند دقیقه کنار بگذارید تا خوب دم بکشد، مقدار زعفران به ذائقه خودتان بستگی دارد.
مرحله دوم
سپس داخل کاسه خمیر زن و یا یک کاسه بزرگ، تخم مرغ هم دمای محیط را بریزید و بعد شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط کرم رنگ و یکدستی تشکیل شود و سپس شیر ولرم را روی مخلوط بریزید و هم بزنید تا با هم ترکیب و یکدست شوند.
مرحله سوم
بعد نمک و پودر خمیر مایه فوری را به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند، سپس آرد را در یک ظرف دیگر الک کنید تا سبک و یکدست شود و بعد کم کم روی مخلوط بریزید و هم بزنید تا با مواد کاملا ترکیب شود.
مرحله چهارم
سپس زعفران دمکرده غلیظ را هم به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا عطر و طعم و رنگ زعفران کاملا به خورد مواد برود، بعد خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه با دست حسابی ورز دهید یا با دستگاه هم بزنید تا خمیر یکدست و نرم و لطیفی تشکیل شود.
مرحله پنجم
بعد کره را که در دمای محیط نرم شده است کم کم به مواد اضافه کنید و ۱۵ دقیقه دیگر با دست ورز دهید و یا با دستگاه خمیر زن بزنید تا حالت چسبندگی خمیر از بین برود و حالت لاستیکی و کشدار پیدا کند که به دست نمیچسبد و یکدست و نرم است.
مرحله ششم
سپس خمیر را در یک ظرف قرار دهید و روی آن را با سلفون بپوشانید و به مدت نیم ساعت در دمای محیط قرار دهید تا استراحت کند و عمل بیاید و حجم آن زیاد شود، بعد ظرف خمیر را به مدت ۲ ساعت در داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
مرحله هفتم
در این فاصله مواد فیلینگ داخل خمیر را آماده کنید، برای درست کردن فیلینگ، ابتدا کره را که به دمای محیط رسیده و کاملا نرم شده است داخل یک ظرف بریزید و بعد شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم مخلوط و یکدست شوند.
مرحله هشتم
سپس آرد را به مواد اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید و بعد هم وانیل را روی مخلوط مواد بریزید و هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند و عطر وانیل در مواد پخش شود و بافت یکدستی تشکیل شود، سپس فیلینگ را کنار بگذارید تا خوب جا بیفتد.
مرحله نهم
بعد خمیر را از یخچال بیرون بیاورید و روی یک سطح صاف مقداری آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید و سپس خمیر را با وردنه به شکل مستطیل باریک و بلند باز کنید و سپس روی آن مقداری از مواد فیلینگ را بریزید و کاملا پخش کنید.
مرحله دهم
مواد فیلینگ را با فرچه کامل روی سطح خمیر بمالید به طوری که تمام قسمتهای خمیر با مواد فیلینگ پوشانده شود، بعد یک طرف خمیر را با دست بگیرید و از وسط روی طرف دیگر آن تا کنید و بعد خمیر را به شکل نوارهای باریک برش بزنید.
مرحله یازدهم
سپس هر نوار را چند مرتبه پیچ دهید و سپس به دور خودش به شکل گرد و دایرهای ببندید، بعد داخل سینی فر و یا قالب شیرینی یک کاغذ روغنی قرار دهید و خمیرها را با فاصله روی آن بچینید و بعد روی خمیرها را با یک پارچه تمیز کاملا بپوشانید.
مرحله دوازدهم
در این مرحله اجازه دهید تا خمیرها به مدت ۱۵ تا ۳۰ دقیقه دوباره استراحت کنند تا بیشتر پف کنند، در این فاصله یک زرده تخم مرغ را دریک ظرف کوچک بریزید و با چنگال هم بزنید تا از لختگی خارج شود و بعد مقداری شیر به آن اضافه کنید.
مرحله سیزدهم
بعد مخلوط تخم مرغ و شیر را خوب هم بزنید تا یکدست شود و با فرچه روی خمیرها را رومال کنید، سپس سینی را در فر که از ده دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا خمیرها بپزند.
مرحله چهاردهم
مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه برای پخت خمیرها کافی است بعد از آن سینی را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید و اجازه دهید تا نانها خنک شوند و بعد به آرامی از کاغذ روغنی جدا کنید و در ظرف دیگری بچینید و روی آنها با قلمو شهد یا عسل بمالید.
مرحله پانزدهم
بعد برای درست کردن خامه زعفرانی مقداری کره نرم شده را در یک ظرف مناسب بریزید و سپس شکر و زعفران را به آن اضافه کنید و با دور تند همزن برقی و یا با سرعت زیاد با همزن دستی هم بزنید تا بافت مخلوط مواد صاف و یکدست شود.
مرحله شانزدهم
سپس مقداری پنیر را به مواد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا بافت مواد یکدست شود، بعد خامه زعفرانی را داخل کیسه قیف بریزید، سپس نانها را در مقداری شکر بغلتانید و بعد با خامه زعفرانی پر کنید و سپس در ظرف دیگری در یخچال قرار دهید.
مرحله هفدهم
بعد تعدادی نان زعفرانی را در یک ظرف مناسب بچینید و با پودر یا خلال پسته و مغز گردو خرد شده تزئین کنید و این نان خوش طعم را به عنوان یک پیش غذای ساده و شیک و یا یک میان وعده مقوی و پرخاصیت برای پذیرایی همراه با چای سرو کنید.
- منبع :
- arwa__b