طرز تهیه ترشی لبو و انار

طرز تهیه ترشی لبو قرمز فیلم طرز تهیه ترشی لبو و انار طرز تهیه ترشی لبو و انار نی نی سایت طرز تهیه ترشی لبو مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی لبو و انار و سیب فیلم طرز تهیه ترشی لبو قرمز

ترشی انار و لبو یکی از انواع ترشی های خوشمزه فصل پاییز است که علاوه بر طعم خوبش، رنگ بسیار جذابی نیز دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی لبو و انار در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم ترشی لبو و انار
انار دون شده۲ لیوان
لبو۱ عدد
سرکه قرمز۱ لیوان
شکر۱ قاشق غذاخوری
نمک۱ قاشق چایخوری
آببه مقدار کافی

طرز تهیه ترشی لبو و انار

مرحله اول

برای تهیه ترشی لبو و انار خوشمزه و ساده ابتدا انارها را دون می کنیم، سپس تمام قسمت های سفید رنگ بین انارها را با دقت جدا می کنیم. در ادامه انار دون شده را درون یک ظرف درب دار می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله نصف قاشق غذاخوری نمک روی دانه های انار می پاشیم و درب ظرف را می گذاریم. در ادامه ظرف حاوی انارها را به مدت ۶ ساعت در یک جای خنک قرار می دهیم تا انارها به خوبی آب بیندازند.

مرحله سوم

حالا لبو یا همان چغندر قرمز را به خوبی می شوییم، سپس به همراه ۱ تا ۲ لیوان آب درون یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت متوسط قرار داده و اجازه می دهیم به طور کامل بپزد و نرم شود.

مرحله چهارم

پس از اینکه لبو به طور کامل پخت، پوست آنرا می گیریم، سپس به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه آب انار را صاف کرده و به همراه سرکه درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله پنجم

پس از اینکه ترکیب سرکه شروع به جوشیدن کرد، ۵ دقیقه صبر می کنیم، سپس دانه های انار را به همراه تکه های لبو به قابلمه اضافه می کنیم. حالا به مدت دو دقیقه صبر می کنیم، سپس قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم.

مرحله ششم

پس از اینکه مواد به خوبی خنک شدند، آنها را درون یک ظرف شیشه ای درب دار می ریزیم. در ادامه شکر را اضافه می کنیم و درب ظرف را محکم می بندیم و در یخچال قرار می دهیم. پس از گذشت ۱ هفته ترشی آماده مصرف است.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 25 آبان 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.