طرز تهیه شکلات نارگیلی به روش خانگی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه پنکیک ردولوت به روش مجلسی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه پنکیک ردولوت پنکیک ردولوت یکی از انواع پنکیکهای خوشمزه و لذیذ است که با رنگ قرمز و طعم عالی و فوقالعادهای که دارد طرفداران زیادی را به خود جذب کرده …
طرز تهیه سس انار، با طعم بی نظیر به روش شمالی!
طرز تهیه سس انار سس انار یکی از انواع سسهای خوشمزه و لذیذ است که برای طعمدار کردن مرغ و گوشت مورد استفاده قرار میگیرد از این سس دلچسب میتوانید در کنار …
طرز تهیه کیک کرم کارامل به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کیک کرم کارامل کیک کرم کارامل یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که با مواد ساده ای تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …
طرز تهیه شکلات نارگیلی
شکلات نارگیلی یکی از انواع شکلاتهای خوشمزه و فوق العاده عالی است که خیلی راحت و سریع و با مواد اولیه متنوعی درست میشود، این شکلات خوش طعم بافتی نرم و لطیف و سبک دارد و برای پذیرایی و مهمانیها بسیار مناسب و شیک است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه شکلات نارگیلی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم برای شکلات نارگیلی | |
خامه صبحانه | ۶۰ میلی لیتر |
شکلات سفید | ۲۰۰ گرم |
کره | ۱۵ گرم |
وانیل | ۱ قاشق چای خوری |
پودر نارگیل | ۳/۱ لیوان |
پودر نارگیل برای غلتاندن ترافلها در آن | به مقدار لازم |
طرز تهیه شکلات نارگیلی
آمادهسازی و ذوب شکلات سفید
برای طرز تهیه شکلات نارگیلی ابتدا خامه را داخل یک ظرف بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا خامه مقداری گرم شود سپس مقداری شکلات سفید را خرد کنید و به خامه اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات در آن ذوب شود و کاملاً با خامه مخلوط شود و بافت مواد یکدست شود.
ترکیب وانیل و کره با مخلوط شکلاتی
بعد ظرف مخلوط را از روی حرارت بردارید و مقداری وانیل به آن اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود و سپس مقداری کره را روی مخلوط مواد که هنوز گرم هستند اضافه کنید و هم بزنید تا کره در خامه ذوب شود و به خورد مواد برود.
خنک کردن مخلوط: آمادهسازی برای اضافه کردن نارگیل
سپس ظرف مخلوط را کنار بگذارید و اجازه دهید تا مخلوط مواد در دمای محیط سرد شوند، بعد مخلوط را در یخچال قرار دهید و به مدت ۱۵ دقیقه زمان دهید تا مخلوط کاملاً خنک شود و خوب خودش را بگیرد و بافت آن کمی سفت و منسجم شود.
اضافه کردن پودر نارگیل و ثابت کردن مخلوط در یخچال
بعد از این زمان مخلوط را از یخچال بیرون بیاورید و پودر نارگیل را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب و یکدست شوند و آن را در یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا ۱۵ دقیقه دیگر استراحت کند و عطر نارگیل در مواد پخش شود.
فرم دادن به شکلاتها و اضافه کردن مغز فندق
وقتی که مخلوط خوب قوام آمد و سفت شد آن را از یخچال بیرون بیاورید و مقداری از مواد به اندازه یک گردو را بردارید و در دست کمی باز کنید و یک مغز فندق یا بادام و یا هر مغز دیگری داخل آن قرار دهید و سپس با دست فرم دهید و آن را گرد کنید.
پوشاندن شکلاتها با پودر نارگیل و آمادهسازی برای سرو
همه مخلوط را به همین روش آماده کنید، سعی کنید که گلولهها را هم اندازه درست کنید و بعد مقداری پودر نارگیل را در یک ظرف بریزید و گلولههای آماده شده را داخل پودر نارگیل بغلتانید تا کاملاً سطح روی شکلاتها با پودر نارگیل پوشانده شود. در آخر شکلات نارگیلی را به عنوان یک چاشنی شیک و خوش طعم برای پذیرایی همراه با چای سرو کنید.
- منبع :
- marjanyaghoubi