طرز تهیه شکلات نارگیلی به روش خانگی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه شکلات نارگیلی
شکلات نارگیلی یکی از انواع شکلاتهای خوشمزه و فوق العاده عالی است که خیلی راحت و سریع و با مواد اولیه متنوعی درست میشود، این شکلات خوش طعم بافتی نرم و لطیف و سبک دارد و برای پذیرایی و مهمانیها بسیار مناسب و شیک است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه شکلات نارگیلی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم برای شکلات نارگیلی | |
خامه صبحانه | ۶۰ میلی لیتر |
شکلات سفید | ۲۰۰ گرم |
کره | ۱۵ گرم |
وانیل | ۱ قاشق چای خوری |
پودر نارگیل | ۳/۱ لیوان |
پودر نارگیل برای غلتاندن ترافلها در آن | به مقدار لازم |
طرز تهیه شکلات نارگیلی
آمادهسازی و ذوب شکلات سفید
برای طرز تهیه شکلات نارگیلی ابتدا خامه را داخل یک ظرف بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا خامه مقداری گرم شود سپس مقداری شکلات سفید را خرد کنید و به خامه اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات در آن ذوب شود و کاملاً با خامه مخلوط شود و بافت مواد یکدست شود.
ترکیب وانیل و کره با مخلوط شکلاتی
بعد ظرف مخلوط را از روی حرارت بردارید و مقداری وانیل به آن اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود و سپس مقداری کره را روی مخلوط مواد که هنوز گرم هستند اضافه کنید و هم بزنید تا کره در خامه ذوب شود و به خورد مواد برود.
خنک کردن مخلوط: آمادهسازی برای اضافه کردن نارگیل
سپس ظرف مخلوط را کنار بگذارید و اجازه دهید تا مخلوط مواد در دمای محیط سرد شوند، بعد مخلوط را در یخچال قرار دهید و به مدت ۱۵ دقیقه زمان دهید تا مخلوط کاملاً خنک شود و خوب خودش را بگیرد و بافت آن کمی سفت و منسجم شود.
اضافه کردن پودر نارگیل و ثابت کردن مخلوط در یخچال
بعد از این زمان مخلوط را از یخچال بیرون بیاورید و پودر نارگیل را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب و یکدست شوند و آن را در یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا ۱۵ دقیقه دیگر استراحت کند و عطر نارگیل در مواد پخش شود.
فرم دادن به شکلاتها و اضافه کردن مغز فندق
وقتی که مخلوط خوب قوام آمد و سفت شد آن را از یخچال بیرون بیاورید و مقداری از مواد به اندازه یک گردو را بردارید و در دست کمی باز کنید و یک مغز فندق یا بادام و یا هر مغز دیگری داخل آن قرار دهید و سپس با دست فرم دهید و آن را گرد کنید.
پوشاندن شکلاتها با پودر نارگیل و آمادهسازی برای سرو
همه مخلوط را به همین روش آماده کنید، سعی کنید که گلولهها را هم اندازه درست کنید و بعد مقداری پودر نارگیل را در یک ظرف بریزید و گلولههای آماده شده را داخل پودر نارگیل بغلتانید تا کاملاً سطح روی شکلاتها با پودر نارگیل پوشانده شود. در آخر شکلات نارگیلی را به عنوان یک چاشنی شیک و خوش طعم برای پذیرایی همراه با چای سرو کنید.
- منبع :
- marjanyaghoubi