طرز تهیه شیرینی آب دندون با بافت نرم و طعم بسیار عالی

طرز تهیه شیرینی آب دندون با بافت نرم و طعم بسیار عالی

طرز تهیه شیرینی آب دندون شیرینی آب دندون یکی از انواع شیرینی های سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به استان مازندران می باشد، برای مشاهده آموزش کامل …

طرز تهیه شیرینی پاریس برست فرانسوی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه شیرینی پاریس برست فرانسوی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه شیرینی پاریس برست شیرینی پاریس برست یکی از معروف ترین شیرینی های کشور فرانسه است که با رسپی ها و طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل …

طرز تهیه برنجک به روش سنتی شمالی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه برنجک به روش سنتی شمالی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه برنجک برنجک یکی از قدیمی ترین شیرینی های شمال کشورمان است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه برنجک …

طرز تهیه شیرینی میکادو ساده

طرز تهیه شیرینی میکادو ساده طرز تهیه شیرینی میکادو بازاری طرز تهیه میکادو مجلسی طرز تهیه شیرینی میکادو در کتاب حرفه و فن طرز تهیه شیرینی میکادو بدون ارد نخودچی طرز تهیه شیرینی میکادو نی نی سایت طرز تهیه شیرینی میکادو آشپزخانه کوچک من طرز تهیه شیرینی میکادو تصویری

شیرینی میکادو یکی از انواع شیرینی های نوستالوژیک ایرانی است که در گذشته برای پذیرایی در مجالس مورد استفاده قرار می گرفت، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی میکادو ساده در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم شیرینی میکادو ساده
آرد سفید۲ پیمانه
آرد نخودچی¾پیمانه
پودر قند۱ پیمانه
روغن مایع۱ پیمانه
کره یا روغن جامد¾ پیمانه
پودر کاکائو۴ قاشق غذاخوری
پودر هل½ قاشق چایخوری
نان میکادو۶ ورق

طرز تهیه شیرینی میکادو ساده

مرحله اول

برای تهیه شیرینی میکادوی بازاری ابتدا آرد را سه مرتبه الک کرده، سپس درون یک تابه مناسب می ریزیم. در ادامه تابه را روی حرارت قرار داده و به آرامی تفت می دهیم تا طعم و بوی خامی آرد به طور کامل گرفته شود.

مرحله دوم

تفت دادن آرد حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه زمان نیاز دارد. پس از اینکه خامی آرد گرفته شد، آرد نخودچی را درون تابه الک کرده و تفت دادن آردها را ۵ دقیقه دیگر ادامه می دهیم، سپس پودر کاکائو را درون تابه الک می کنیم.

مرحله سوم

حالا مواد را با هم ترکیب می کنیم، سپس تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در ادامه ترکیب آردها و پودر کاکائو را مجددا الک کرده و درون تابه می ریزیم. در ادامه تابه را مجددا روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله چهارم

در این مرحله روغن را به همراه کره، پودر هل و پودر قند به تابه اضافه کرده و مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا بافت شان یکدست شود. مواد را به مدت ۲ دقیقه با هم تفت می دهیم تا یکدست شوند، سپس تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم.

مرحله پنجم

حالا چند دقیقه صبر می کنیم تا مواد از حرارت بیفتند و تقریبا ولرم شوند. در ادامه نان میکادو را روی یک سطح کار قرار داده و کمی از مواد را روی نان میکادو می ریزیم و با پالت یا لیسک آنرا به صورت یکدست روی نان پخش می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله یک نان دیگر روی مواد قرار داده و مجددا کمی از مایه شیرینی روی نان پهن می کنیم. به همین صورت لایه های شیرینی را اضافه می کنیم تا تمام مواد مصرف شوند، سپس یک جسم سنگین روی آن قرار می دهیم.

مرحله هفتم

حالا شیرینی را به مدت ۳ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد و لایه های شیرینی به خوبی به هم بچسبند. در نهایت شیرینی را از یخچال خارج کرده و با چاقو اره ای برش می زنیم، سپس در ظرف سرو می چینیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 27 آبان 1400
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.