طرز تهیه کیک ماسالا، کیک کافی شاپی رو تو خونه بپز!
طرز تهیه دونات ساده به روش خانگی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه دونات ساده دونات از شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با طعم های بسیار متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …
طرز تهیه کیک ماست به روش خانگی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کیک ماست کیک ماست یکی از انواع کیک های خوشمزه خانگی است که بافتی بسیار نرم و پنبه ای دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه …
طرز تهیه کوکوی جعفری، یک شام فوری و بسیار خوشمزه!
طرز تهیه کوکوی جعفری کوکوی جعفری یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست میشود، کوکوی جعفری را میتوانید به روشهای مختلف با مواد متنوعی آماده کنید، این …
طرز تهیه کیک ماسالا
کیک ماسالا یکی از انواع کیکهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و نرم و لطیف دارد و خیلی راحت و سریع آماده و تهیه میشود و برای پذیرایی و مهمانیها بسیار مناسب است این کیک طرفداران زیادی دارد و به روشهای مختلف درست میشود. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کیک ماسالا در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
آرد قنادی | ۱ لیوان |
تخم مرغ | ۳ عدد |
شکر | نصف لیوان |
روغن مایع | نصف لیوان |
ماست | نصف لیوان |
پودر ماسالا | ۳ قاشق چای خوری |
نمک | ۱ پینچ |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چای خوری |
وانیل | ۱ قاشق چای خوری |
مغز گردو خرد شده برای تزئین | به مقدار لازم |
شکلات چیپسی | به مقدار لازم |
سیب خرد شده | به مقدار لازم |
پودر دارچین | به مقدار لازم |
طرز تهیه کیک ماسالا
مرحله اول
ابتدا تخم مرغها را داخل یک ظرف بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا از لختگی خارج شوند و بافت آنها صاف و یکدست شود و کمی پف کنند و حجم آنها بیشتر شود سپس مقداری وانیل به تخم مرغها اضافه کنید و تقریبا یک دقیقه دیگر هم بزنید.
مرحله دوم
وقتی که عطر وانیل در تخم مرغها پخش شد و بوی زهم آنها را گرفت سپس شکر را به تخم مرغها اضافه کنید و با همزن برقی به مدت تقریباً ۵ دقیقه دیگر هم بزنید تا خوب با هم مخلوط و یکدست شوند و بافت مخلوط کرم رنگ و کشدار شود.
مرحله سوم
بعد اطراف ظرف را با لیسک دورگیری کنید تا همه مواد خوب با هم مخلوط شوند و سپس روغن مایع را به مخلوط اضافه کنید و کمی هم بزنید تا با هم ترکیب شوند و بافت یکدستی تشکیل شود بعد ماست را که به دمای محیط رسیده است اضافه کنید.
مرحله چهارم
سپس ماست را که به دمای محیط رسیده است فقط به اندازهای که با مواد مخلوط شود هم بزنید وقتی که بافت مخلوط صاف و یکدست شد دیگر لازم نیست که مخلوط را هم بزنید و بعد در یک ظرف دیگر آرد را الک کنید تا بافت آن سبک شود.
مرحله پنجم
بعد مقداری بکینگ پودر را به آرد اضافه کنید و هم بزنید و با هم ترکیب کنید سپس مقداری پودر ماسالا را هم روی آرد بریزید و هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند و بعد از آن هم کمی نمک به آرد اضافه کنید و هم بزنید و با هم خوب ترکیب کنید.
مرحله ششم
سپس ترکیب آرد را الک کنید تا همه مواد خشک با هم خوب مخلوط و یکدست شوند و بعد ترکیب آرد را در سه مرحله و کم کم به مخلوط مواد اضافه کنید و با لیسک به آرامی و به شکل دورانی و در یک جهت هم بزنید تا خوب با هم مخلوط و یکدست شوند.
مرحله هفتم
بعد در یک قالب مناسب مقداری روغن یا کره بریزید و آن را خوب چرب کنید و سپس کاغذ روغنی کف قالب قرار دهید و مایه کیک را داخل آن بریزید و بعد سیبها را پوست بگیرید و در اندازههای کوچک و به شکل مکعبی خرد کنید.
مرحله هشتم
سیبها خرد شده را در یک ظرف بریزید و مقداری دارچین به آنها اضافه کنید و کاملاً با هم مخلوط کنید تا سیبها آغشته به دارچین شوند بعد سیبها را روی مایه کیک بریزید و پخش کنید تا کل سطح کیک با سیبهای خرد شده پوشانده شود.
مرحله نهم
سپس مغز گردوی خرد شده هم روی مایه کیک بریزید و پخش کنید مقدار مغز گردو بستگی به ذائقه و سلیقه خودتان دارد و بعد از آن مقداری شکلات چیپسی هم روی مایه کیک بریزید و قالب را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید.
مرحله دهم
سپس دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا کیک به مدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه در فر بپزد و آماده شود، دقت کنید در ۳۰ دقیقه اول در فر را باز نکنید چون پف کیک از بین میرود و ظاهر آن بعد از پخت خراب میشود.
مرحله یازدهم
بعد از آن یک سیخ چوبی یا خلال دندان را در کیک فرو کنید و بیرون بیاورید اگر از مایه کیک چیزی به آن نچسبیده بود یعنی کیک خوب پخته و آماده شده است سپس قالب را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا کمی خنک شود.
مرحله دوازدهم
سپس با یک چاقوی تیز اطراف کیک را از کنارههای قالب جدا کنید و قالب را برگردانید تا کیک به شکل کامل از قالب خارج شود و بعد کیک را در ظرف دیگری قرار دهید و با سلیقه خودتان با خامه فرم گرفته یا شکلات ذوب شده تزیین کنید.
مرحله سیزدهم
بعد با سلیقه خودتان میتوانید روی کیک مقداری پودر پسته یا مغز گردوی خرد شده بریزید و کیک ماسالا را در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و سپس چند برش از آن را در ظرف مناسب قرار دهید و به عنوان یک دسر شیک همراه با چای سرو کنید.
- منبع :
- mrchef.iran