طرز تهیه کباب تابه ای دو رنگ، غذای مجلسی برای مهمانیها!
طرز تهیه کباب تابه ای دو رنگ
کباب تابهای دو رنگ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که از دو نوع کباب گوشت و مرغ در کنار هم درست میشود، طعم این کباب فوق العاده است، کباب تابهای دو رنگ خیلی راحت آماده میشود و برای پذیرایی بسیار شیک و مناسب است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کباب تابه ای دو رنگ در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم کباب مرغ | مقدار مواد |
گوشت مرغ مخلوط سینه و ران | نیم کیلو |
پیاز | ۲ عدد |
سیر | ۳ تا ۴ حبه |
فلفل سیاه | نصف قاشق چای خوری |
پول بیبر | نصف قاشق چای خوری |
پودر سیر | نصف قاشق چای خوری |
نمک | ۱ قاشق چای خوری |
زعفران دمکرده | ۳ تا ۴ قاشق غذا خوری |
مواد لازم کباب گوشت | مقدار مواد |
گوشت قرمز گوساله | نیم کیلو |
پیاز | ۲ عدد |
سیر | ۳ تا ۴ حبه |
فلفل سیاه | ۱ قاشق چای خوری |
پول بیبر | ۱ قاشق چای خوری |
پودر سیر | ۱ قاشق چای خوری |
نمک | ۱ قاشق چای خوری |
زعفران دم کرده | ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری |
طرز تهیه کباب تابه ای دو رنگ
مرحله اول
برای تهیه کباب تابه ای دو رنگ خوشمزه ابتدا مخلوط ران و سینه مرغ را در اندازههای کوچکتر خرد کنید بعد داخل میکسر یا خرد کن بریزید و گوشت مرغ را کاملا پوره کنید اگر میکسر در دسترس شما نیست میتوانید از چرخ گوشت برای خرد و پوره کردن تکههای مرغها استفاده کنید.
مرحله دوم
سپس پیاز را پوست بگیرید، بشورید و به چند قسمت برش بزنید و داخل میکسر بریزید سپس با مرغ میکس کنید تا کاملاً به خورد هم بروند حالا چند حبه سیر را پوست بگیرید و بشورید سپس داخل میکسر بریزید، با هم میکس کنید تا عطر سیر در مواد پخش شود.
مرحله سوم
بعد از آن ادویهها را که شامل نمک، فلفل سیاه، پول بیبر و پودر سیر است به مخلوط مواد اضافه کنید و دوباره با هم میکس کنید تا ادویهها کاملاً به خورد مرغها بروند به طوری که همه مواد با هم کاملا مخلوط و یکدست شوند و بافت آن خمیری شکل شود.
مرحله چهارم
سپس کمی زعفران را داخل یک ظرف کوچک بریزید و مقداری آب جوش به آن اضافه کنید و بگذارید تا زعفران دم بکشد و غلیظ شود، بعد زعفران دم کرده غلیظ را به مخلوط اضافه کنید و با هم میکس کنید تا رنگ، عطر و طعم آن به خورد مواد برود.
مرحله پنجم
بعد از آن که مرغها را میکس کردید، آنها را داخل ظرف دیگری بریزید، سپس برای میکس کردن گوشت قرمز، مقداری گوشت گوساله را در اندازههای کوچکتر خرد کنید و داخل میکسر بریزید یپس آنها را میکس کنید تا کاملا پوره و له شوند.
مرحله ششم
سپس پیاز را پوست بگیرید، به گوشتها اضافه کنید و با هم میکس کنید تا پیاز به خورد گوشت برود بعد چند حبه سیر را پوست بگیرید، بشورید و داخل میکسر بریزید، بعد با هم میکس کنید تا عطر سیر در مواد پخش شود و همه مواد با هم خوب میکس شوند.
مرحله هفتم
سپس ادویهها را که شامل نمک، فلفل سیاه، پول بیبر و پودر سیر است به مواد اضافه کنید و میکس کنید تا عطر و طعم ادویهها در مواد پخش شود سپس مقداری زعفران دم کرده غلیظ را هم که از قبل آماده کردهاید به گوشتها اضافه کنید و با هم میکس کنید.
مرحله هشتم
وقتی رنگ، عطر و طعم زعفران به خورد گوشتها رفت و همه مواد کاملاً با هم مخلوط شدند، بافت مخلوط خمیری شکل میشود، سپس مقداری از گوشت مرغ را داخل کیسه فریزر بریزید و آن را به شکل یک لایه باریک در نایلون تخت و پهن کنید.
مرحله نهم
سپس گوشت قرمز را داخل نایلون بریزید و یک لایه باریک بعد از لایه اول درست کنید و در نایلون تخت کنید، دوباره یک لایه گوشت مرغ ، یک لایه گوشت قرمز، در آخر هم یک لایه گوشت مرغ بریزید، لایهها را هم اندازه در نایلون قرار دهید.
مرحله دهم
بعد روی لایهها به شکل عمودی و با عرض تقریبا ۴ سانتیمتر خط بیاندازید تا در هنگام سرخ کردن راحت تر بتوانید آنها را از هم جدا کنید و به شکل کبابهای دو رنگ برش دهید و سرخ کنید، در هر کیسه فریزر تقریبا ۴ کباب دو رنگ درست میشود.
مرحله یازدهم
سپس گوشتها را در فریزر قرار دهید تا گوشتها خودشان را بگیرند و بافت آنها منسجم و سفت شود، بعد از این که گوشتها خودشان را گرفتند آنها را از فریزر بیرون بیاورید، سپس در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.
مرحله دوازدهم
وقتی روغن داغ شد گوشتها را که به شکل کبابهای دو رنگ آماده کردهاید از نایلون جدا کنید و داخل تابه قرار دهید سپس اجازه دهید تا یک طرف آنها کاملا سرخ و طلایی رنگ شود، بعد کبابها را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود.
مرحله سیزدهم
بعد از این که دو طرف کبابها سرخ شد، آنها را از تابه بیرون بیاورید و در ظرف دیگری قرار دهید سپس با چند برگ نعنا، شوید و ریحان تازه آنها را تزئین کنید، چند برش حلقهای گوجه و خیار شور را هم در کنار ظرف کبابها بچینید و تزئین کنید. در آخر کباب تابهای دو رنگ را به عنوان یک غذای خوش طعم و شیک همراه با برنج زعفرانی، سالاد، ترشی، انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.