طرز تهیه دسر شعریه، دسری خوشمزه به روش عربی!
طرز تهیه دسر شعریه
دسر شعریه یکی از انواع دسرهای شیک و خوشمزه عربی است که طرفداران زیادی در پاکستان و همه کشورها دارد، این دسر جذاب برای پذیرایی مناسب است و خیلی راحت درست میشود، دسر شعریه را میتوانید به روشهای مختلف آماده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه دسر شعریه در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم برای لایه اصلی | مقدار مواد |
شعریه | ۱ بسته |
شیر عسلی | نصف قوطی |
خامه صبحانه | ۱۰۰ گرم |
پنیر خامهای | ۳ قاشق غذا خوری |
کره | ۵۰ گرم |
مواد لازم برای لایه میانی | مقدار مواد |
پنیر خامهای | ۳ قاشق غذا خوری |
خامه صبحانه | ۱۰۰ گرم |
پودر قند | ۳ قاشق غذا خوری |
مغز گردو خرد شده | به مقدار لازم |
پودر پسته، پودر نارگیل، پودر بادام | به مقدار دلخواه |
شکلات چیپسی | به مقدار لازم |
برگ گل محمدی | به مقدار دلخواه |
طرز تهیه دسر شعریه
مرحله اول
ابتدا رشتههای شعریه را کاملا خرد کنید سپس یک تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید، شعریهها را داخل آن بریزید، تفت دهید تا بوی خامی آنها گرفته شود سپس مقداری کره به شعریهها اضافه کنید، هم بزنید تا کره ذوب شود و به خورد شعریهها برود.
مرحله دوم
وقتی کره کاملا جذب رشتههای شعریه شد مقداری پودر هل را به آنها اضافه کنید و هم بزنید تا عطر هل پخش شود، سپس مقداری زعفران را داخل یک ظرف کوچک بریزید، کمی آب جوش روی آن بگیرید بعد اجازه دهید تا زعفران دم بکشد و غلیظ شود.
مرحله سوم
سپس مقداری از زعفران دم کرده غلیظ را به مواد اضافه کنید، هم بزنید تا رنگ زعفران باز شود و عطر و طعم آن کاملا به خورد رشتههای شعریه برود، بعد تابه را از روی حرارت بردارید، حالا شیر عسلی را در تابه روی شعریهها بریزید و هم بزنید.
مرحله چهارم
وقتی شیر عسلی کاملا با مواد مخلوط شد تابه کنار بگذارید تا در دمای محیط کمی خنک شود، سپس برای درست کردن مواد میانی مقداری پنیر خامهای را داخل یک ظرف بریزید، بعد مقداری خامه صبحانه به آن اضافه کنید و با هم خوب مخلوط کنید.
مرحله پنجم
بعد از آن مقداری پودر قند به مخلوط اضافه کنید، خوب هم بزنید تا همه مواد کاملا با هم مخلوط و یکدست شوند، به طوری که شکر در مخلوط حل شود تا بافت صاف و یکدستی تشکیل شود، سپس کرم تشکیل شده را داخل یک قیف مناسب بریزید.
مرحله ششم
سپس نصف مقدار شعریه را داخل یک ظرف صاف یا قالب مورد نظر بریزید، با قاشق سطح آن را صاف کنید، طوری که کاملا کف قالب را بپوشاند، بعد یک لایه از کرم را با قیف روی شعریهها بریزید، با لیسک آن را پخش کنید تا روی شعریهها را بپوشاند.
مرحله هفتم
بعد مقداری مغز گردو را با دست خرد کنید، اندازههای مغز گردو باید به اندازهای باشد که زیر دندان احساس شود، سپس گردوها را روی لایه کرمی بریزید و پخش کنید، حالا بقیه شعریه را روی لایه میانی بریزید و با لیسک کاملا آن را صاف کنید.
مرحله هشتم
سپس با سلیقه و دلخواه خودتان سطح کیک را با مقداری پودر پسته، پودر نارگیل و پودر بادام یا چند برگ گل محمدی تزئین کنید، بعد دسر را در شکل و اندازه دلخواه و مناسب برش بزنید، سپس قالب یا ظرف دسر را در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
مرحله نهم
بعد از ۲ تا ۳ ساعت که دسر در یخچال خوب جا افتاد و بافت آن منسجم شد، قالب را از یخچال بیرون بیاورید، سپس چند برش از دسر شعریه را داخل ظرف مناسب بچینید، بعد به عنوان یک دسر شیک و جذاب همراه با سایر دورچین برای پذیرایی سرو کنید.