طرز تهیه کیک تیرامیسو

طرز تهیه کیک تیرامیسو, طرز تهیه کیک تیرامیسو کافی شاپی , طرز تهیه کیک تیرامیسو یخچالی , طرز تهیه کیک تیرامیسو با بیسکویت پتی بور , طرز تهیه کیک تیرامیسو با بیسکویت لیدی فینگر , طرز تهیه کیک تیرامیسو با پنیر ماسکارپونه , کیک تیرامیسو چیست , طرز تهیه تیرامیسو با کیک شکلاتی

کیک تیرامیسو یکی از انواع کیک‌های خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و لطیف دارد، این کیک خوش طعم خیلی راحت درست می‌شود و برای پذیرایی بسیار مناسب است، کیک تیرامیسو را می‌توانید به روش‌های مختلف و با مواد متنوع آماده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کیک تیرامیسو در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای کیک اسفنجیمقدار مواد
تخم مرغ۳ عدد
آرد۱ لیوان
بکینگ پودر۱ قاشق چای خوری
پودر قند۱ لیوان
آب جوش۴/۱ ‌ لیوان
وانیلبه مقدار لازم
مواد لازم برای تیرامیسومقدار مواد
پنیر خامه‌ای ماسکارپونه یا لبنه۲۵۰ گرم
خامه قنادی۲۵۰ گرم
پودر قند۱ پیمانه
نسکافه۱ تا ۲ قاشق غذا خوری
آب جوشنصف لیوان
پودر کاکائوبه مقدار لازم
مغز آجیل ( مغز پسته، گردو، فندق و بادام)به مقدار دلخواه
بیسکویت لیدی فینگربه مقدار لازم
پودر کاکائو یا شکلات رنده شده یا شکلات چیپسیبه مقدار لازم

طرز تهیه کیک تیرامیسو

مرحله اول

ابتدا تخم مرغ‌ها را بشکنید، زرده‌ها و سفیده‌های آن‌ها را جدا کنید و داخل دو ظرف جداگانه بریزید، سپس زرده‌های تخم مرغ را با همزن برقی هم بزنید تا از لختگی خارج شوند، بعد یک سوم پودر قند یا پودر شکر را به زرده‌های تخم مرغ اضافه کنید.

مرحله دوم

سپس مخلوط را با همزن برقی به مدت ۴ تا ۵ دقیقه هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب و یکدست شوند، در این مرحله بافت مخلوط کرم رنگ، کشدار و کاملا یکدست می‌شود، بعد مقداری وانیل را به مخلوط اضافه کنید، دوباره هم بزنید تا عطر وانیل پخش شود.

مرحله سوم

عطر وانیل در مخلوط بوی زهم تخم مرغ‌ها را می‌گیرد، سپس اطراف ظرف را دورگیری کنید بعد مقداری آب جوش به مخلوط اضافه کنید و به اندازه‌ای که با هم مخلوط شوند هم بزنید، وقتی بافت مخلوط یکدست شد، ظرف آن را کنار بگذارید.

مرحله چهارم

سپس سفیده‌های تخم مرغ را با همزن برقی هم بزنید تا از لختگی خارج شوند و پف کنند، سفیده‌های تخم مرغ بعد از ۵ تا ۶ دقیقه کاملا حجیم می‌شوند، بعد باقی مانده پودر قند یا پودر شکر را به آن‌ها اضافه کنید و مجددا کمی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.

مرحله پنجم

حالا سفیده‌های تخم مرغ را به زرده‌ها اضافه کنید، با لیسک هم بزنید و با هم به آرامی مخلوط کنید تا پف سفیده‌ها از بین نرود، سپس آرد را در یک ظرف دیگر الک کنید تا بافت آن سبک شود، سپس بکینگ پودر را به آرد اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله ششم

بعد ترکیب آرد و بکینگ پودر را الک کنید تا با هم مخلوط و یکدست شوند، سپس ترکیب آرد را کم کم به مخلوط مواد اضافه کنید و با لیسک به آرامی در یک جهت هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط و یکدست شوند، طوری که آرد داخل مخلوط گلوله نشود.

مرحله هفتم

وقتی که بافت مخلوط کاملا یکدست شد، کف قالب را با روغن مایع یا کره چرب کنید یا کاغذ روغنی در کف قالب قرار دهید، سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید و روی سطح ضربه بزنید تا هوای داخل آن گرفته شود، بعد سطح آن را صاف کنید.

مرحله هشتم

سپس قالب را در فر که از ده دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید، دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید بعد اجازه دهید تا کیک به مدت تقریبا ۳۰ دقیقه در فر بپزد و آماده شود، دمای فرهای مختلف با هم فرق دارد دقت کنید کیک نسوزد.

مرحله نهم

توجه کنید در ۳۰ دقیقه اول در فر را باز نکنید چون پف کیک از بین می‌رود، بعد یک سیخ چوبی را داخل کیک فرو کنید و بیرون بیاورید اگر چیزی به آن نچسبیده بود یعنی کیک خوب پخته و آماده شده است، بعد از آن قالب را از فر بیرون بیاورید.

مرحله دهم

سپس قالب را در دمای محیط قرار دهید تا کیک خنک شود، بعد برای درست کردن لایه تیرامیسو، پنیر را داخل یک ظرف بریزید و پودر قند را به آن اضافه کنید، با همزن برقی هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط و یکدست شوند و پودر قند در پنیر حل شود.

مرحله یازدهم

سپس مقداری خامه را در ظرف دیگری بریزید با همزن برقی هم بزنید تا خوب فرم بگیرد، طوری که جای پره‌های هم‌زن روی آن باقی بماند و اگر ظرف خامه را برگرداندید، خامه از داخل آن بیرون نریزید، سپس خامه فرم گرفته را به مخلوط اضافه کنید.

مرحله دوازدهم

بعد مخلوط را هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند و بافت یکدستی تشکیل شود، سپس پودر نسکافه را داخل یک ظرف کوچک بریزید و کمی آب جوش به آن اضافه کنید، هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند، سپس نسکافه را کنار بگذارید تا کمی خنک شود.

مرحله سیزدهم

در این مرحله کیک را به آرامی از داخل قالب آن بیرون بیاورید، بعد کیک را با یک برش افقی از وسط نصف کنید، سپس داخل ظرف یا قالب کمربندی یک لایه از کیک قرار دهید، بعد با یک فرچه سطح کیک را با نسکافه کاملا مرطوب کنید.

مرحله چهاردهم

بعد از آن یک لایه نازک از مواد پنیری روی کیک بریزید، با لیسک روی سطح کیک پخش کنید، سپس مقداری پودر کاکائو روی لایه پنیری الک کنید و سطح آن را بپوشانید، با سلیقه خودتان می‌توانید به جای پودر کاکائو از شکلات چیپسی استفاده کنید.

مرحله پانزدهم

علاوه بر آن می‌توانید مقداری شکلات را با رنده ریز رنده کنید و روی لایه پنیری بریزید، سپس لایه دوم کیک را با نسکافه کاملا مرطوب کنید بعد روی لایه پنیری قرار دهید و آن را کمی فشرده کنید، سپس سطح کیک را با نسکافه کاملا مرطوب کنید.

مرحله شانزدهم

سپس باقی مانده مواد تیرامیسو را روی لایه کیک بریزید، بعد با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان اطراف کیک، تعدادی لیدی فینگر یا بیسکویت به شکل ایستاده قرار دهید تا لیدی فینگرها کاملا اطراف کیک را بپوشانند و شکل کیک زیباتر و جذاب‌تر شود.

مرحله هفدهم

اگر لیدی فینگرها به سطح کیک نمی‌چسبیدند، مقداری خامه روی بیسکویت‌ها بریزید و پخش کنید، سپس بیسکویت‌ها را به اطراف کیک بچسبانید تا شکل کیک جذاب‌تر شود، بعد از آن کیک تیرامیسو را در یخچال قرار دهید تا کاملا خودش را بگیرد.

مرحله هجدهم

بعد از تقریبا ۲ تا ۳ ساعت که کیک خودش را گرفت آن را از داخل یخچال بیرون بیاورید، سپس با سلیقه خودتان روی کیک را با پودر پسته، پودر نارگیل، مغز گردو خرد شده، مغز فندق خرد شده، خلال بادام یا مقداری شکلات چیپسی تزئین کنید.

مرحله نوزدهم

سپس کیک تیرامیسو را در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید بعد چند برش از آن را داخل یک ظرف مناسب بچینید، سپس این کیک خوش طعم و شیک را به عنوان یک دسر جذاب برای پذیرایی در مهمانی‌ها سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 2 آبان 1402
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.