طرز تهیه سس انار، با طعم بی نظیر به روش شمالی!

طرز تهیه سس انار، با طعم بی نظیر به روش شمالی!

طرز تهیه سس انار سس انار یکی از انواع سس‌های خوشمزه و لذیذ است که برای طعم‌دار کردن مرغ و گوشت مورد استفاده قرار می‌گیرد از این سس دلچسب می‌توانید در کنار …

طرز تهیه چیز کیک دولسه دلچه مخصوص با طعم بسیار عالی

طرز تهیه چیز کیک دولسه دلچه مخصوص با طعم بسیار عالی

طرز تهیه چیز کیک دولسه دلچه چیز کیک دولسه دلچه یکی از انواع دسرهای خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و …

طرز تهیه آفوگاتو دسر خاص ایتالیایی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه آفوگاتو دسر خاص ایتالیایی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه آفوگاتو آفوگاتو یکی از انواع دسرهای خوشمزه و پرطرفدار ایتالیایی است که به عنوان یک دسر بین المللی در خاورمیانه شناخته شده است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه بستنی حصیری

طرز تهیه بستنی حصیری, طرز تهیه بستنی حصیری زعفرانی , بستنی حصیری وانیلی , فیلم بستنی حصیری , طرز تهیه بستنی سنتی نونی , بستنی حصیری بدون ثعلب , قیمت بستنی حصیری

بستنی حصیری یکی از انواع بستنی‌های خوشمزه و لذیذ است که از سه لایه مختلف با طعم‌های متنوع وانیلی زعفرانی و شکلاتی تشکیل شده از این بستنی را می‌توانید خیلی راحت و به روش‌های مختلف آماده کنید و برای پذیرایی از آن استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه بستنی حصیری در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
شیر۱ لیتر
شکر۲۶۰ گرم
خامه صبحانه۲۰۰ گرم
ثعلب۲ قاشق چای خوری سر خالی
وانیل۲/۱ قاشق چای خوری
زعفران دم کردهبه مقدار لازم
گلاب۴/۱ پیمانه
پودر کاکائو۱ قاشق چای خوری
نان میکادو۲ عدد
مغز پسته خرد شده و مغز گردو خرد شده برای تزئینبه مقدار دلخواه
شکلات چیپسی برای تزئین بستنیبه مقدار دلخواه

طرز تهیه بستنی حصیری

مرحله اول

ابتدا داخل یک قابلمه مقداری شکر بریزید، ثعلب را به آن اضافه کنید و با هم ترکیب کنید سپس شیر را روی ترکیب بریزید و هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند به طوری که شکر در شیر حل شود و بافت مخلوط تشکیل شده صاف و یکدست باشد.

مرحله دوم

سپس قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید، مخلوط را مدام با هم‌زن دستی هم بزنید تا ته نگیرد و همه مواد خوب با هم ترکیب شوند، وقتی که مخلوط شروع به جوشیدن کرد، حرارت را خیلی کم کنید و همچنان مخلوط را با یک قاشق مدام هم بزنید.

مرحله سوم

باید روی حرارت ملایم مخلوط را به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه مدام هم بزنید تا مخلوط غلیظ شود و به غلظت فرنی برسد با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان مقداری گلاب را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا عطر و طعم گلاب در مواد پخش شود.

مرحله چهارم

بعد مخلوط را از روی حرارت بردارید، کنار بگذارید سپس داخل سه ظرف جداگانه مخلوط را به طور مساوی تقسیم کنید و داخل ظرف‌ها بریزید دقت کنید اگر می‌خواهید که بستنی شما یخی نشود مرحله داغ زدن را به طور کامل و درست انجام دهید.

مرحله پنجم

حالا به یکی از ظرف‌ها مقداری وانیل اضافه کنید، خوب هم بزنید تا عطر وانیل در آن پخش شود، سپس در ظرف دیگر با سلیقه خودتان مقداری زعفران بریزید، هم بزنید تا رنگ زعفران در آن باز شود و عطر و طعم آن به خورد مخلوط برود.

مرحله ششم

بعد از آن در ظرف دیگر مقداری پودر کاکائو اضافه کنید، هم بزنید تا خوب با هم مخلوط و یکدست شوند، باید پودر کاکائو در مخلوط گلوله نشود و به خورد مواد برود سپس اجازه دهید تا مخلوط مواد از داغی بیفتند و حرارت آن‌ها از بین برود.

مرحله هفتم

سپس ظرف‌ها را داخل فریزر قرار دهید تا بستنی‌ها کامل ببندند و خودشان را بگیرند، بعد از گذشت تقریباً یک ساعت ظرف‌ها را از یخچال بیرون بیاورید، بستنی‌های داخل ظرف‌ها را هم بزنید تا خوب مخلوط شوند و بافت آن‌ها دوباره نرم شود.

مرحله هشتم

سپس دوباره ظرف‌ها را در فریزر قرار دهید، اجازه دهید به مدت تقریباً نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه بمانند و بافت آن‌ها منسجم شود، این کار را ۵ بار انجام دهید، هر بار بستنی‌ها را خوب هم بزنید تا بافت آن‌ها یکدست شود سپس دوباره داخل فریزر قرار دهید.

مرحله نهم

بعد از آن کف یک قالب با سایز ۲۰ در ۲۰ را یک نایلون قرار دهید، آن را فیکس کنید تا تکان نخورد سپس بستنی‌ها را از فریزر بیرون بیاورید، هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند، بعد اول بستنی وانیلی را داخل قالب بریزید و سطح آن را کاملاً صاف کنید.

مرحله دهم

سپس قالب را به مدت نیم ساعت در فریزر قرار دهید تا بستنی خودش را بگیرد و سفت شود بعد از آن قالب را از یخچال بیرون بیاورید، بستنی زعفرانی را روی بستنی وانیلی بریزید سطح آن را با لیسک صاف کنید دوباره قالب را در فریزر قرار دهید.

مرحله یازدهم

اجازه دهید تا بستنی به مدت نیم ساعت در فریزر بماند و خودش را بگیرد دوباره بعد از نیم ساعت قالب را از فریزر بیرون بیاورید، روی آن بستنی شکلاتی بریزید، سطح آن را کاملا صاف کنید و روی آن را با نایلون بپوشانید تا خشک نشود.

مرحله دوازدهم

بعد قالب بستنی را در فریزر قرار دهید این بار اجازه دهید تا بستنی از شب تا صبح در یخچال بماند، کاملاً خودش را بگیرد و بافت آن سفت شود به طوری که طعم و عطر مواد خوب جا بیفتد بعد از این زمان قالب بستنی را از فریزر بیرون بیاورید.

مرحله سیزدهم

سپس بستنی‌ها را در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید، نان میکادوها را نیز به اندازه برش‌های بستنی با یک چاقوی تیز برش بزنید، نان‌ها را زیر و رو بستنی قرار دهید، کمی فشار دهید تا به بستنی بچسبد، همه برش‌های بستنی را به همین شکل آماده کنید.

مرحله چهاردهم

بعد به دلخواه و با سلیقه خودتان می‌توانید لبه‌های بستنی را با مغز پسته خرد شده، مغز گردوی خرد شده یا شکلات چیپسی تزئین کنید سپس بستنی حصیری را داخل ظرف مناسب قرار دهید و برای پذیرایی همراه با انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 26 مهر 1402
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.