طرز تهیه ترافل انبه، شیرینی ساده و متفاوت برای پذیرایی!
طرز تهیه ترافل انبه
ترافل انبه یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی لطیف دارد، این شیرینی خوش طعم که خیلی راحت درست میشود برای پذیرایی و مهمانیها بسیار مناسب و شیک است، از ترافل انبه میتوانید به عنوان یک دسر پرطرفدار استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه ترافل انبه در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
پودر نارگیل | ۱ و نیم پیمانه |
انبه پوره شده | ۱ پیمانه |
عسل | ۲ قاشق غذا خوری |
شکلات تلخ برای کاور | به مقدار لازم |
پودر پسته، پودر نارگیل، مغز گردو خرد شده و خلال بادام برای تزئین | به مقدار لازم |
طرز تهیه ترافل انبه
مرحله اول
ابتدا انبهها را بشورید، پوست بگیرید، بعد هسته آنها را جدا کنید، سپس انبهها را داخل میکسر بریزید و کاملا پوره کنید اگر میکسر در دسترس نبود انبهها را میتوانید با گوشتکوب دستی یا برقی کاملاً له و پوره کنید تا بافت آنها بکدست شود.
مرحله دوم
سپس مقداری پودر نارگیل را داخل یک ظرف بریزید بعد انبههای پوره شده را به آن اضافه کنید، هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند، طوری که طعم آنها با هم ترکیب شود سپس برای این که ترافلها شیرین شوند مقداری عسل روی مواد بریزید.
مرحله سوم
مقدار عسل بستگی به ذائقه و سلیقه خودتان دارد، اگر میخواهید که ترافلها خیلی شیرین شوند میتوانید از عسل بیشتری استفاده کنید بعد مواد را با هم مخلوط کنید تا عسل به خورد انبهها و پودر نارگیل برود و بافت یکدستی تشکیل شود.
مرحله چهارم
خمیر تشکیل شده را کمی ورز دهید تا عطر و طعم همه مواد با هم ترکیب شود بعد مقداری از مواد را به اندازه یک گردو بردارید با دست فرم دهید به شکل توپک در بیاورید همه خمیر را به همین شکل آماده کنید سعی کنید همه توپکها هم اندازه باشند.
مرحله پنجم
بعد از آن همه توپکها را داخل یک ظرف بچینید، به مدت نیم ساعت در فریزر قرار دهید تا خوب خودشان را بگیرند و بافت آنها سفت و منسجم شود در این فاصله مقداری شکلات تلخ را داخل یک ظرف بریزید تا به روش بنماری ذوب کنید.
مرحله ششم
ظرف شکلات را روی حرارت غیر مستقیم نگه دارید تا شکلات کاملاً ذوب شود وقتی که بافت شکلات یکدست و روان شد ظرف را از روی حرارت غیر مستقیم بردارید، بعد ظرف را کنار بگذارید تا شکلات در دمای محیط کمی خنک شود.
مرحله هفتم
وقتی که توپکها خوب خودشان را گرفتند آنها را از یخچال بیرون بیاورید بعد هر کدام از توپکها را داخل شکلات ذوب شده که به دمای محیط رسیده است قرار دهید، توپکها را در شکلات بغلطانید تا سطح آنها کاملا با شکلات پوشانده شود.
مرحله هشتم
سپس توپکها را با چنگال از داخل ظرف شکلات بیرون بیاورید و داخل یک ظرف دیگر قرار دهید، بعد از آن به دلخواه و با سلیقه خودتان روی شکلاتها را با مقداری پودر یا خلال پسته، پودر نارگیل، مغز گردوی خرد شده یا خلال بادام تزئین کنید.
مرحله نهم
بعد از آن دوباره توپکها را به مدت تقریباً یک ساعت در یخچال قرار دهید تا شکلات روی آنها خودش را بگیرد، در این مرحله شکلات کاملا سفت و منسجم میشود سپس شکلاتها را از یخچال بیرون بیاورید و در ظرف دیگری بچینید. در آخر ترافل انبه را به عنوان یک دسر شیک و جذاب برای پذیرایی و مهمانیها همراه با چای سرو کنید.