طرز تهیه شیرینی نان چرخی

طرز تهیه شیرینی نان چرخی طرز تهیه شیرینی سنتی طرز تهیه شیرینی قزوینی طرز تهیه نان چرخی کرمانی فیلم شیرینی چرخی

شیرینی نان چرخی یکی از انواع شیرینی های سنتی و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر قزوین می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی نان چرخی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم شیرینی نان چرخی
آرد سفید۱۰۰ گرم
آرد برنج۱۰۰ گرم
پودر قند۷۰ گرم
روغن جامد۷۰ گرم
زرده تخم مرغ۱ عدد
ماست۳۰ گرم
گلاب۱  قاشق غذاخوری
پودر هل¼ قاشق چایخوری
بکینگ پودر¼ قاشق چایخوری
وانیلنوک قاشق چایخوری

طرز تهیه شیرینی نان چرخی

مرحله اول

برای تهیه شیرینی نان چرخی خوشمزه، ابتدای کار روغن جامد را درون یک کاسه مناسب میریزیم، سپس با همزن برقی هم بزنید تا یکدست شود. در ادامه پودر قند را به روغن اضافه کنید و مجددا با همزن برقی به مدت حدود ۵ دقیقه هم بزنید تا مایه روغن و پودر قند کرم رنگ و به حالت کشدار در بیاید.

مرحله دوم

در این مرحله ماست به همراه بیکینگ پودر درون ظرفی جداگانه مخلوط کنید تا با هم ادغام شود، سپس کنار بگذارید و اجازه دهید به مدت ۱ دقیقه استراحت کند. در ادامه زرده تخم مرغ، پودر هل، وانیل و گلاب را به روغن اضافه کرده و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه هم بزنید.

مرحله سوم

حالا ترکیب ماست و بیکینگ پودر را به زرده تخم مرغ اضافه کنید، سپس مخلوط کنید تا مواد یکدست شود. در ادامه تمام آرد برنج و آرد سفید را یک باره به مواد اضافه کنید و فقط با نوک انگشتان خمیر را به صورت چرخشی مخلوط کنید.

مرحله چهارم

توجه داشته باشید خمیر را بیش از حد ورز ندهید که به روغن بیفتد. در صوتر داشتن شیرینی با دو رنگ، خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید و به یک از قسمت خمیر، مقدار کمی زعفران دم کرده غلیظ اضافه کرده و مخلوط کنید.

مرحله پنجم

در ادامه هر دو قسمت خمیر را درون نایلون فریزر قرار دهید، سپس اجازه دهید به مدت ۲ ساعت در یخچال استراحت کند. در ادامه خمیر را به سطح کار منتقل کنید. حالا خمیر را به کمک وردنه با قطر ۴ میلی متر روی سطح کار باز کنید.

مرحله ششم

حالا با استفاده از کاتر دلخواه خمیر را قالب بزنید، البته برای شیرینی چرخی معمولا از قالب مستطیلی استفاده می شود. در ادامه برای تزئین شیرینی ها می توانید روی آن پودر پسته و یا تخم خرفه بپاشید.

مرحله هفتم

در ادامه شیرینی های قالب زده شده را درون یک سینی قرار داده و مجددا به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال استراحت دهید. در حین استراحت کردن شیرینی ها، فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا گرم شود.

مرحله هشتم

در این مرحله شیرینی ها را از یخچال خارج کرده، سپس روی سینی قرار داده و به مدت ۱۵ دقیقه درون فر بگذارید تا شیرینی ها اطرافشان طلایی شود. در نهایت شیرینی ها را درون ظرف بچینید و با چای سرو کنید. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 4 آذر 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.