طرز تهیه کیک کنجدی نرم و لطیف با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کیک کنجدی
کیک کنجدی یکی از انواع کیک های خوشمزه کافی شاپی است که معمولا برای میان وعده سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک کنجدی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم کیک کنجدی | |
تخم مرغ | ۴ عدد |
شکر | ۱٫۵ لیوان |
روغن مایع | ۱ لیوان |
ماست | ۱ لیوان |
بکینگ پودر | ۲٫۵ قاشق چایخوری |
آرد قنادی | ۲ لیوان |
کنجد | ۲ قاشق غذاخوری |
وانیل | ¼ قاشق چایخوری |
طرز تهیه کیک کنجدی
مرحله اول
برای تهیه کیک کنجدی خوشمزه و ساده، ابتدا فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کرده و اجازه می دهیم به طور کامل گرم شود. در ادامه قالب مورد نظرمان را با کاغذ روغنی یا روغن جداکننده پوشش می دهیم.
مرحله دوم
در این مرحله تخم مرغ های هم دمای محیط را به همراه شکر درون یک کاسه بزرگ می ریزیم، سپس با دور تند همزن برقی، به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه به خوبی مخلوط می کنیم تا بافت مواد یکدست و رنگشان کرمی شود.
مرحله سوم
حالا روغن مایع ، ماست و وانیل را به ترکیب تخم مرغ اضافه می کنیم، سپس این بار با دور کند همزن برقی مخلوط می کنیم تا بافت شان یکدست شود. در ادامه درون یک کاسه جداگانه بیکینگ پودر و آرد قنادی را ۲ مرتبه الک کنید.
مرحله چهارم
در این مرحله آرد قنادی و بیکینگ پودر را به خوبی مخلوط می کنیم، تا مواد با هم ترکیب و یکدست شود، سپس مخلوط آرد و بیکینگ پودر را مجددا درون الک می ریزیم و این بار روی مواد درون کاسه الک می کنیم.
مرحله پنجم
حالا مخلوط مواد را به کمک لیسک به خوبی مخلوط می کنیم تا بافت شان کاملا یکدست شود، سپس درون قالب کیک را مقدار زیادی کنجد می پاشیم تا تمام کف قالب را پوشش دهد. در ادامه مایه کیک را درون قالب مورد نظر می ریزیم.
مرحله ششم
در این مرحله قالب را چند بار محکم روی سطح کار می کوبیم تا حباب های موجود درون مایه کیک از بین برود، سپس در طبقه وسط فر قرار می دهیم. در ادامه پس از گذشت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه کیک را با خلال دندان تست می کنیم.
مرحله هفتم
در نهایت زمانی که کیک پخته بود آن را از فر خارج می کنیم. در ادامه اجازه می دهیم کیک کاملا خنک شود، سپس از قالب خارج می کنیم. در ادامه کیک را درون ظرف مورد نظر قرار دهید و به همراه چای زعفرانی سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- zohreh_jafarzadeh