طرز تهیه کیک رافائلو؛ انتخابی عالی برای مهمانی و دورهمی

طرز تهیه کیک رافائلو

طرز تهیه کیک رافائلو, طرز تهیه کیک سفید برفی , کیک رافائلو نی نی سایت

کیک رافائلو، با بافتی نرم و طعمی دلنشین که تداعی‌گر آن شکلات معروف و دوست‌داشتنی است، یکی از آن دستورهایی است که می‌تواند لبخند را بر لبان هر کسی بنشاند. در اینجا، در سایت آموزشی در نهایت، ما مفتخریم که طرز تهیه این کیک خوشمزه و جذاب را با شما به اشتراک بگذاریم. این دستور پخت ساده اما فوق‌العاده، راهی عالی برای شاد کردن دل عزیزانتان در مناسبت‌های خاص یا حتی در یک عصر آرام آخر هفته است. پس بیایید با هم این دستور پخت خاص و خوشمزه را دنبال کنیم.

برای طرز تهیه کیک رافائلو، با بافتی نرم و طعمی فوق‌العاده، از سفیده‌های تخم‌مرغ زده شده با شکر، زرده‌های زده شده با وانیل و اسانس بادام، آب جوش و افزودنی‌هایی نظیر روغن مایع، پودر نارگیل و بادام، به همراه آرد و بکینگ پودر تهیه می‌شود. مایه به دقت فولد شده و در قالب کاغذی پخته می‌شود تا زمانی که سیخ چوبی تمیز بیرون آید. این کیک شیرین و لذیذ، انتخابی عالی برای مهمانی‌ها و دورهمی‌هاست.

مواد لازممقدار
آب جوش۳ قاشق غذاخوری
پودر بادام۵۰ گرم
شکر دانه ریز۱۰۰ گرم
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
پودر نارگیل۲۵ گرم
تخم مرغ۳ عدد
وانیل۱/۲ قاشق چایخوری
آرد الک شده۱۱۰ گرم
روغن مایع۳ قاشق غذاخوری
اسانس بادام (دلخواه)چند قطره

طرز تهیه کیک رافائلو

مرحله ۱: آماده‌سازی سفیده تخم‌مرغ

ابتدا، سفیده‌های تخم‌مرغ را از زرده جدا کرده و آن‌ها را به مدت ۲ دقیقه با همزن برقی بزنید تا از حالت لختی خارج شوند، سپس یک سوم از شکر دستور پخت را به تدریج به سفیده‌ها اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا کاملا فرم بگیرند. پس از آن، مخلوط سفیده‌ها را داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کند.

مرحله ۲: تهیه مخلوط تخم‌مرغ

زرده‌های تخم‌مرغ را با وانیل، مابقی شکر و چند قطره اسانس بادام (در صورت استفاده) به مدت ۵ تا ۶ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا حجم آن‌ها افزایش یافته و مخلوطی کشدار به دست آید.

مرحله ۳: افزودن آب جوش

حین هم زدن مخلوط زرده، آب جوش را به آرامی به آن اضافه کنید. این کار باعث می‌شود مخلوطی یکدست و هماهنگ داشته باشید.

مرحله ۴: اضافه کردن روغن و پودرها

به مخلوط تخم‌مرغ، روغن مایع، پودر نارگیل و پودر بادام را اضافه کنید و تنها تا حد مخلوط شدن آن‌ها هم بزنید. مهم است که مواد به خوبی با هم ترکیب شوند بدون آنکه بیش از حد هم زده شوند.

مرحله ۵: افزودن آرد و بکینگ پودر

مخلوط آرد و بکینگ پودر الک شده را به تدریج به مواد اضافه کرده و با استفاده از یک همزن دستی یا دور کند همزن برقی، مواد را به آرامی و با حرکات دورانی فولد کنید.

مرحله ۶: ادغام سفیده‌ها

سفیده‌های تخم‌مرغ آماده شده از یخچال را در دو مرحله به مخلوط اضافه کنید و با استفاده از یک لیسک، آن‌ها را به آرامی و با حرکات دورانی فولد نمایید تا مایه کیک یکدست شود.

مرحله ۷: آماده‌سازی قالب

قالب کیک را با اندازه‌های توصیه شده ۱۵ تا ۱۸ سانتی‌متر آماده کنید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید تا از چسبیدن کیک به کف قالب جلوگیری شود.

مرحله ۸: پخت کیک

مایه کیک را درون قالب ریخته و آن را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد به مدت تقریبی ۴۰ تا ۴۵ دقیقه قرار دهید. کیک باید تا زمانی در فر بماند که با فرو بردن یک سیخ چوبی در مرکز آن، سیخ به طور کامل تمیز بیرون آید.

مرحله ۹: خنک کردن و سرو

پس از پخت، کیک را از فر خارج کنید و اجازه دهید برای مدتی روی پایه سیمی خنک شود تا حرارت آن به طور یکنواخت کاهش یابد. پس از خنک شدن، کیک را از قالب خارج کرده و برای سرو آماده کنید. این کیک رافائلو با طعم دلنشین خود، آماده است تا لحظاتی شیرین و به یادماندنی را برای شما و عزیزانتان به ارمغان آورد.

دوست داشتی؟ share کن!
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.