طرز تهیه ساج کباب خوشمزه، یه شام لذیذ و ساده به روش آذربایجانی

طرز تهیه ساج کباب

طرز تهیه ساج کباب

طرز تهیه ساج کباب خیلی ساده و راحته و این غذا یه انتخاب عالی برای وقتیه که می‌خواین یه شام خوشمزه و سریع آماده کنید. ساج کباب یه غذای خاورمیانه‌ایه که می‌تونه طعم‌های جدیدی به سفره‌تون اضافه کنه. با استفاده از گوشت‌های مختلف و ادویه‌جات دلپذیر، این کباب می‌تونه طعمی متفاوت و لذیذ بده.

برای تهیه ساج کباب، ابتدا فیله گوسفندی و سینه مرغ رو نواری برش بزن و کنار بذار. بعد پیاز رو خرد کن و با کره و روغن تفت بده، زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کن. گوشت و مرغ رو بهش اضافه کن و تفت بده تا آب بندازه، بعد در تابه رو بذار تا خوب بپزه. فلفل دلمه‌ای، رب و پوره گوجه رو اضافه کن و با ادویه‌جات دلخواه مخلوط کن و بذار روی حرارت تا جا بیفته. وقتی آبش کشیده شد، غذا آماده سروه، می‌تونی با نان یا برنج سرو کنی. نوش جان!

ماده اصلیمقدار
فیله گوسفندی۲۰۰ گرم
سینه مرغ۱ عدد
پیاز۱ عدد
فلفل دلمه‌ای سبز۱ عدد
پوره گوجه‌فرنگی تازه۱ پیمانه
رب گوجه‌فرنگی تازه۱ قاشق غذاخوری
ادویهمقدار به دلخواه
نمکبه مقدار لازم
فلفل سیاهبه مقدار لازم
پاپریکابه مقدار لازم
فلفل قرمز خرد شدهبه مقدار لازم
پودر سیربه مقدار لازم
پاپریکا دودیبه مقدار لازم

طرز تهیه ساج کباب

مرحله ۱: آماده‌سازی گوشت‌ها

ابتدا برای تهیه ساج کباب، فیله گوسفندی را به صورت نوارهای باریک برش بزنید. اگر تمایل دارید، می‌توانید به جای فیله، از گوشت چرخ‌کرده استفاده کنید که در این صورت پخت سریع‌تر و یکدست‌تر خواهد بود. همچنین سینه مرغ را از استخوان جدا کرده و به صورت نوارهای باریک برش دهید تا هر دو نوع گوشت به طور یکسان و هم‌زمان بپزند.

مرحله ۲: تفت دادن پیاز

پیاز را پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. سپس، در تابه‌ای با کمی کره و روغن مایع، پیازها را تفت دهید تا نرم و شفاف شوند. در این مرحله، زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید تا پیاز کاملاً سبک و شیشه‌ای شود.

مرحله ۳: افزودن گوشت‌ها

فیله گوسفندی برش خورده را به پیازهای تفت داده شده اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. پس از چند دقیقه، سینه مرغ برش خورده را نیز اضافه کرده و تفت دهید. به این ترتیب، گوشت‌ها شروع به آب انداختن می‌کنند.

مرحله ۴: پخت مواد

پس از اینکه گوشت و مرغ کمی آب انداختند، درب تابه را بگذارید تا با بخار موجود، گوشت‌ها به خوبی مغزپخت شوند. در این مرحله می‌توانید مقداری آب به مواد اضافه کنید تا گوشت‌ها به طور کامل و بدون خشک شدن بپزند.

مرحله ۵: افزودن سبزیجات و ادویه‌ها

زمانی که اطمینان حاصل کردید که گوشت و مرغ کاملاً پخته‌اند، فلفل دلمه‌ای خرد شده، رب گوجه فرنگی، و پوره گوجه فرنگی را به مخلوط گوشت اضافه کنید. سپس، تمام ادویه‌های مورد نظر را بیفزایید و با حرارت بالا به پخت ادامه دهید تا آب اضافی تبخیر شود و مخلوط به روغن بیفتد.

مرحله ۶: آماده‌سازی برای سرو

پس از اینکه مواد کاملاً پخته و آب اضافی آن‌ها کشیده شد، حرارت را خاموش کرده و آماده سرو کنید. ساج کباب را می‌توانید همراه با نان تازه یا برنج سرو کنید. نوش جان!

آموزش انواع کباب

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در سه شنبه 18 اردیبهشت 1403
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.