طرز تهیه کباب ملکه به روش سنتی، غذایی محبوب برای مهمانی‌های مهم

طرز تهیه کباب ملکه

طرز تهیه کباب ملکه

طرز تهیه کباب ملکه یه دستور آشپزی خوشمزه و متفاوته که می‌تونه برای مهمانی‌ها و جمع‌های دوستانه عالی باشه. این دستور پخت با استفاده از موادی که تقریباً در هر آشپزخانه‌ای پیدا می‌شن، تهیه می‌شه و نتیجه‌اش یه غذای خوش طعم و راضی‌کننده است. حالا بیایید یه نگاهی به لیست مواد لازم بندازیم که با چند تغییر ساده، آماده درست کردن این غذای خوشمزه بشیم.

برای تهیه کباب ملکه، اول پیاز و فلفل دلمه‌ای رو رنده کن و با گوشت چرخ کرده، آرد نخودچی، نمک، فلفل سیاه، و زردچوبه مخلوط کن. بعد مواد رو خوب ورز بده و بذار تو یخچال یک ساعت استراحت کنه. وقتی زمانش رسید، کباب‌ها رو توی تابه با روغن داغ سرخ کن. حلقه‌های بادمجان، سیب زمینی و هویج رو هم جداگانه سرخ کن و بعد همه‌چیز رو لایه لایه روی هم بچین و با خلال دندان ثابت‌شون کن. اگه دوست داشتی، روی هر ستون یک زیتون هم بذار برای تزئین. این کباب خوشمزه و زیبا، آماده سروه!

مواد اصلی برای ۴ نفرتعداد
گوشت چرخ کرده مخلوط (گوسفند و گوساله)۴۰۰ گرم
آرد نخودچی۱ قاشق غذاخوری
سایر موادتعداد
پیاز متوسط۱ عدد
هویج متوسط۲ عدد
سیب زمینی متوسط۲ عدد
بادمجان قلمی کوچک۲ عدد
فلفل دلمه‌ای متوسط۱ عدد
روغن زیتونبه اندازه کافی
نمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه اندازه کافی

طرز تهیه کباب ملکه

مرحله ۱: آماده‌سازی گوشت

ابتدا پیاز را رنده کرده و داخل کاسه‌ای بریزید. سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید. فلفل دلمه‌ای را نیز رنده کنید و به همراه نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و آرد نخودچی به کاسه افزوده و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.

مرحله ۲: استراحت مایه کباب

پس از ورز دادن کامل مایه، کاسه را با سلفون بپوشانید و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد به خوبی به هم بچسبند و طعم‌دار شوند.

مرحله ۳: پخت کباب‌ها

یک تابه مناسب را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن در آن بریزید. پس از داغ شدن روغن، از مایه کباب به اندازه‌ی یک کوکوی کوچک برداشته و در روغن بیندازید تا طلایی و ترد شود.

مرحله ۴: آماده‌سازی سبزیجات

بادمجان، هویج و سیب زمینی را به شکل حلقه‌های یکنواخت برش بزنید. این حلقه‌ها را می‌توانید با استفاده از قالب برای داشتن شکل زیباتر و یکنواخت‌تر آماده کنید.

مرحله ۵: سرخ کردن سبزیجات

حلقه‌های بادمجان، سیب زمینی و هویج را در تابه‌ای دیگر با کمی روغن تفت دهید تا نرم و طلایی شوند. مراقب باشید که سبزیجات بیش از حد نپزند تا شکل خود را حفظ کنند.

مرحله ۶: ترکیب مواد و تزئین

روی هر حلقه هویج، یک حلقه سیب زمینی، یک تکه کباب و یک حلقه بادمجان قرار دهید و با خلال دندان آن‌ها را ثابت کنید. برای زیبایی بیشتر، می‌توانید در بالای هر خلال دندان یک زیتون قرار دهید.

آموزش انواع کباب

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 2 خرداد 1403
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.