طرز تهیه شیرینی پادرازی به روش قزوینی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه شیرینی پادرازی
شیرینی پادرازی یکی از انواع شیرینی های خاص و خوشمزه قزوینی است که معمولا برای پذیرایی استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی پادرازی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم شیرینی پادرازی | |
روغن صاف قنادی | ۲۲۰ گرم |
آرد سفید | ۱۳۰ گرم |
آرد نخودچی | ۱۳۰ گرم |
آرد برنج | ۱۱۰ گرم |
پودر قند | ۵۰ گرم |
عسل | ۵۰ گرم |
پودر هل | ۲ قاشق چایخوری |
مواد لازم رومال | |
ماست | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن مایع | ۱ قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق چایخوری |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
طرز تهیه شیرینی پادرازی
مرحله اول
برای تهیه شیرینی پادرازی خوشمزه ابتدای کار پودر قند را درون الک می ریزیم، سپس درون یک کاسه مناسب الک می کنیم. در ادامه روغن صاف قنادی را به پودر قند اضافه می کنیم و با دور تند همزن برقی به مدت ۵ دقیقه هم می زنیم تا کاملا روشن شود.
مرحله دوم
حالا زعفران دم کرده را به همراه پودر هل و عسل به مخلوط پودر قند اضافه می کنیم، سپس مجددا با دور تند همرن برقی به مدت ۱ دقیقه هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شود. در ادامه آرد سفید، آرد برنج و آرد نخودچی را درون یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله سوم
در این مرحله مخلوط آرد را درون الک می ریزیم، سپس ۳ مرتبه الک می کنیم و طی ۳ مرحله به مخلوط پودر قند و روغن قنادی اضافه می کنیم، سپس با نوک انگشت ورز می دهیم تا خمیری لطیف و منسجم درون کاسه جمع شود.
مرحله چهارم
حالا خمیر را درون یک کیسه فریزر قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۱ روز در دمای محیط استراحت کند. در ادامه پس از گذشت این زمان روی سطح کار کیسه فریزر قرار می دهیم، سپس خمیر را روی کیسه فریزر می گذاریم.
مرحله پنجم
در این مرحله روی خمیر را با کیسه فریزر می پوشانیم، سپس با وردنه شیار دار خمیر را به قطر نیم یا ۱ سانتی متر باز می کنیم. در ادامه روی سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس خمیر را با قالب شیرینی زبان کاتر می زنیم.
مرحله ششم
حالا شیرینی ها را روی سینی فر می چینیم. در ادامه رومال شیرینی را آماده می کنیم، برای این منظور ابتدا زرده تخم مرغ را از سفیده تخم مرغ جدا می کنیم، سپس به همراه ماست، زعفران دم کرده و روغن مایع درون یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله هفتم
در این مرحله مخلوط رومال را با چنگال هم می زنیم تا بافت آن یکدست شود. در ادامه برس را به مخلوط رومال آغشته می کنیم، سپس روی شیرینی ها می مالیم. در ادامه فر را روی حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد قرار می دهیم.
مرحله هشتم
حالا اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود. در ادامه سینی را طبقه وسط فر قرار داده و اجازه می دهیم شیرینی ها به مدت ۱۵ دقیقه بپزند. پس از گذشت این زمان گریل را روشن می کنیم تا روی شیرینی ها طلایی و خوشرنگ شود.
مرحله نهم
در نهایت پس از گذشت ۵ دقیقه سینی را از فر خارج می کنیم، سپس اجازه می دهیم شیرینی ها کاملا خنک شود. در ادامه شیرینی ها را درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم، سپس به همراه چای زعفرانی سرو می کنیم. نوش جان.