طرز تهیه شیرینی مرنگ به روش خانگی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه شیرینی مرنگ
شیرینی مرنگ یکی از انواع شیرینی های محبوب و پرطرفدار بین المللی است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی مرنگ در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم شیرینی مرنگ | |
سفیده تخم مرغ | ۴ عدد |
پودر قند | ۱۰۰ گرم |
پودر تارتار | ¼ قاشق چایخوری |
نمک | ۱ پنس |
پودر وانیل | ۱ قاشق مرباخوری |
رنگ خوراکی | ۳ قطره |
زعفران دم کرده | به مقدار کافی |
طرز تهیه شیرینی مرنگ
مرحله اول
برای تهیه شیرینی مرنگ ساده در ابتدای کار پودر قند را درون الک می ریزیم و ۳ مرتبه الک می کنیم. در ادامه فر را روی حرارت ۱۰۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم و اجازه می دهیم به طور کاملا گرم شود.
مرحله دوم
در این مرحله نطفه های سفید رنگ را از سفیده تخم مرغ جدا کرده، سپس سفیده تخم مرغ را به همراه نمک و پودر تارتار درون یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه سفیده تخم مرغ را با دور تند همزن برقی به مدت ۳ تا ۴ دقیقه می زنیم.
مرحله سوم
زمانی که مخلوط سفیده تخم مرغ حالت ابری و خامه ای پیدا کرد، پودر قند را به صورت پراکنده در طی چند مرحله روی آن ریخته و به هم زدن ادامه می دهیم تا پودر قند کاملا مخلوط شده، سپس کمی منسجم شود.
مرحله چهارم
پس از اینکه پودر قند کاملا با سفیده تخم مرغ مخلوط شد، پودر وانیل را می افزاییم و مجددا هم می زنیم، سپس پره های همزن را از درون کاسه خارج می کنیم، زمانی که مایه شیرینی نوک تیز و قله ای بود، آماده است.
مرحله پنجم
در این مرحله مایه شیرینی را به ۴ قسمت مساوی تقسیم می کنیم. در ادامه به یک قسمت مقداری زعفران دم کرده می افزاییم، سپس هم می زنیم تا زعفران درون مایه شیرینی پخش شده و مایه شیرینی زعفرانی شود.
مرحله ششم
حالا به قسمت های دیگر مایه شیرینی رنگ های خوراکی دلخواه اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا مایه شیرینی رنگی شود. در ادامه مایه شیرینی را درون قیف ماسوره ای با سر ماسوره دلخواه می ریزیم.
مرحله هفتم
حالا سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم و مایه شیرینی را با فاصله ۲ سانتی متر از هم درون سینی پایپ می کنیم. در ادامه سینی را طبقه میانی فر قرار داده، سپس اجازه می دهیم به مدت ۱ ساعت درون فر بماند.
مرحله هشتم
پس از گذشت این مدت، زمانی که رطوبت شیرینی ها گرفته شد، فر را خاموش می کنیم و بدون اینکه درب فر را باز کنیم، اجازه می دهیم به مدت ۱ ساعت ۳۰ دقیقه تا ۲ ساعت درون فر بماند و استراحت کنند.
مرحله نهم
پس از گذشت این مدت، زمانی که حرارت شیرینی ها گرفته شد، سینی را از فر خارج می کنیم، سپس در فضای آشپزخانه قرار می دهیم. در ادامه بدون دست زدن به شیرینی ها اجازه می دهیم به مدت ۱ ساعت در دمای محیط بمانند.
مرحله دهم
پس از گذشت این مدت، زمانی که شیرینی ها با دمای محیط هماهنگ شدند، آن ها را به راحتی از کاغذ روغنی جدا کرده، سپس درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم. در نهایت شیرینی ها را به همراه چای تازه دم سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- fiuz.food
مطالب پربازدید از سراسر وب
- مدل ناخن آمبره جذاب و فوق العاده خاص برای بانوان سخت پسند!
- لباس نوزاد خوشگل و فوق العاده شیک برای استفاده در مجالس و مهمانی
- طرز تهیه کوبیده مرغ مجلسی؛ با این آموزش کدبانوی فامیل میشی!
- طرز تهیه خوراک گوجه بادمجان؛ این غذا برای روزهایی که وقت نداری عالیه!
- طرز تهیه نخود پلو با گوشت ریش ریش؛ غذای مجلسی و فوق العاده خوشمزه