طرز تهیه سوپ جو سفید به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه سوپ جو سفید
سوپ جو سفید یکی از انواع سوپ های خوشمزه ایرانی است که به همراه شیر و خامه صبحانه درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوپ جو سفید در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
جوی پوست کنده | ۲ پیمانه |
هویج | ۱ پیمانه |
شیر | ۱ لیتر |
آب مرغ | ۱ لیتر |
آرد | ۲ قاشق سوپخوری |
کره | ۵۰ گرم |
خامه صبحانه | ۱۰۰ گرم |
آب لیمو ترش تازه | ¼ پیمانه |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
طرز تهیه سوپ جو سفید
مرحله اول
برای تهیه سوپ جو سفید مجلسی در ابتدای کار جوی پوست کنده را درون یک کاسه حاوی آب سرد ریخته، سپس اجازه می دهیم به مدت ۱ ساعت درون آب بماند تا خیس بخورد. پس از گذشت این زمان جو را آبکشی می کنیم.
مرحله دوم
زمانی که آب اضافی جو خارج شد، آن را چرخ می کنیم که باعث کش دار شدن سوپ شود. در ادامه هویج را می شوییم و پس از جدا کردن پوستس، آنرا به صورت نگنیی ریز خرد می کنیم. حالا نصف گنجایش یک قابلمه مناسب را پر از آب می کنیم.
مرحله سوم
در ادامه جو را به همراه هویج به قابلمه اضافه کرده، سپس روی حرارت ملایم قرار می دهیم. حالا بدون هم زدن مواد اجازه می دهیم به مدت ۲ ساعت کاملا پخته شوند. هم زدن جو در حین پخت باعث ته گرفتن آن می شود.
مرحله چهارم
پس از گذشت این زمان جو را مخلوط می کنیم، سپس آب مرغ را به قابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم سوپ بجوشد. در ادامه سس سوپ را آماده می کنیم، برای این منظور یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می هیم.
مرحله پنجم
حالا کره را به تابه اضافه کرده و اجازه می دهیم کره کاملا ذوب شود، سپس آرد را به تابه می افزاییم و مخلوط می کتیم تا آرد کاملا یکدست شود. در ادامه شیر را به آرامی به تابه اضافه کرده و با هم زدن دستی به صورت مداوم هم می زنیم.
مرحله ششم
زمانی که گلوله های آرد کاملا باز شده، سپس شیر کمی گرم شد، آنرا به قابلمه اضافه کرده و هم می زنیم تا سس درون سوپ پخش شود. گرم کردن شیر به این روش باعث می شود سوپ کاملا یکدست شده و شیر بریده بریده نشود.
مرحله هفتم
حالا اجازه می دهیم سوپ به مدت ۳۰ دقیقه روی حرارت بجوشد تا کاملا جا بیفتد. پس از گذشت این زمان ۲ تا ۳ ملاقه سوپ به خامه اضافه کرده، سپس هم می زنیم تا خامه هم دمای سوپ شده و درون سوپ تکه تکه نشود.
مرحله هشتم
پس از اینکه خامه و سوپ کاملا مخلوط و آمیخته شدند، آنرا به قابلمه اضافه کرده و هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه اجازه می دهیم سوپ به مدت ۵ دقیقه روی حرارت بماند تا کاملا جا بیفتد.
مرحله نهم
در ادامه نمک و فلفل سیاه سوپ را اندازه می کنیم و پس از گذشت ۵ دقیقه حرارت را خاموش می کنیم. حالا برای چاشنی سوپ آب لیمو ترش تازه اضافه می کنیم و پس از مخلوط کرده، سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- chichakfood
مطالب پربازدید از سراسر وب
- گوشواره ایر کاف خاص و فوق العاده شیک برای بانوان یونیک پوش!
- جدیدترین مدل ظروف پذیرایی فوق العاده شیک برای کدبانوهای ایرانی
- مدل ناخن ترند 1403 فوق العاده شیک؛ این طرح ها رو هر جایی پیدا نمی کنید!
- مدل روسری لبنانی فوق العاده شیک برای خانم های باحجاب و شیک پوش
- طرز تهیه پای چوپان با مرغ؛ این غذای ایرلندی رو از دست ندید!