طرز تهیه مینی پیتزا به روش خانگی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه مینی پیتزا
مینی پیتزا یکی از انواع غذاهای فست فودی خوشمزه و پرطرفدار است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مینی پیتزا در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم برای خمیر | مقدار مواد |
آرد | ۳ لیوان |
تخم مرغ | ۱ عدد |
آب ولرم | ۱ لیوان |
روغن مایع | ۶ قاشق غذاخوری |
خمیر مایه فوری | ۱ قاشق غذاخوری |
شکر | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک | ۲ قاشق چایخوری |
مواد لازم میانی | مقدار مواد |
ژامبون مرغ یا گوشت | به مقدار کافی |
سس کچاپ | به مقدار کافی |
پنیر پیتزا | به مقدار کافی |
طرز تهیه مینی پیتزا
مرحله ۱: آمادهسازی خمیر مایه
برای تهیه مینی پیتزا خوشمزه در ابتدای کار خمیر را آماده می کنیم، برای این منظور خمیر مایه فوری را به همراه شکر و آب ولرم درون یک کاسه مناسب ریخته و کمی مخلوط می کنیم، سپس روی کاسه را با درپوش می پوشانیم.
مرحله ۲: استراحت خمیر مایه و تهیه تخم مرغ
حالا اجازه می دهیم مخلوط خمیر مایه به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه در دمای محیط استراحت کند تا عمل بیاید. در این فاصله تخم مرغ را به همراه نمک درون یک کاسه جداگانه ریخته و با چنگال به خوبی هم می زنیم.
مرحله ۳: اضافه کردن خمیر مایه به تخم مرغ
زمانی که خمیر مایه فعال شد، آنرا به کاسه حاوی تخم مرغ اضافه کرده و کمی مخلوط می کنیم. در ادامه آرد را ۳ مرتبه الک کرده و کم کم به کاسه اضافه می کنیم، سپس به خوبی ورز می دهیم تا خمیر درون کاسه جمع شود.
مرحله ۴: اضافه کردن روغن و ورز دادن خمیر
در ادامه روغن را کم کم به کاسه اضافه کرده و به ورز دادن ادامه می دهیم تا روغن جذب خمیر شود. حالا خمیر را چانه می گیریم و درون یک کاسه چرب شده می گذاریم، سپس روی کاسه را با سلفون و پارچه نخی می پوشانیم.
مرحله ۵: استراحت خمیر و گرم کردن فر
در ادامه اجازه می دهیم تا خمیر به مدت ۱ ساعت در دمای محیط استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود. پس از اتمام استراحت خمیر فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا فر کاملا گرم شود.
مرحله ۶: آمادهسازی خمیرها برای پخت
حالا از خمیر چانه هایی به اندازه دلخواه جدا کرده و درون سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده ایم می گذاریم. در ادامه روی خمیرها را کمی گود کرده و درون گودی را با مقداری سس کچاپ رومال می کنیم.
مرحله ۷: اضافه کردن کالباس و پنیر پیتزا
حالا مقداری کالباس گوشت خرد شده درون گودی خمیرها ریخته و روی آنها را با مقداری پنیر پیتزا می پوشانیم، سپس فلفل دلمه ای رنگی را به صورت نگینی ریز خرد کرده و برای تزیین روی پنیر پیتزا می ریزیم.
مرحله ۸: رومال کردن خمیر و پخت در فر
در این مرحله روی خمیرها را با مخلوط زرده تخم مرغ و زعفران رومال کرده، سپس مقداری کنجد روی آنها می پاشیم. حالا سینی را طبقه وسط فر گذاشته تا پیتزاها کاملا پخته و روی پنیر طلایی شود. نوش جان.
شاید دوست داشته باشید!
- طرز تهیه پیتزا کالزونه به روش ایتالیایی و با طعم بسیار عالی
- طرز تهیه پیتزا با نان باگت، تجربه بی نظیر پیتزای خانگی!
- طرز تهیه پیتزا ماکارونی به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی
- طرز تهیه پیتزا تابه ای به روش خانگی و با طعم بسیار عالی