طرز تهیه نان هالا یا خالا مخصوص با طعم بسیار عالی
طرز تهیه نان هالا
نان هالا یکی از انواع نان های سنتی یهودی است که امروزه با طعم های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان هالا در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم نان هالا | |
آرد سفید | حدود ۴۵۰ گرم |
تخم مرغ | ۳ عدد |
نمک | نوک قاشق چایخوری |
خمیر مایه فوری | ۱ قاشق چایخوری |
شکر | ۲ قاشق غذاخوری |
آب ولرم | ۶۰ میلی گرم |
روغن مایع | ۶۰ میلی گرم |
مواد رومال | |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق غذاخوری |
شیر | ۲ قاشق غذاخوری |
عسل | ۱ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه نان هالا
مرحله اول
برای تهیه نان هالا در ابتدای کار آب ولرم را به همراه ۱ قاشق چایخوری شکر و خمیر مایه فوری درون یک کاسه می ریزیم و درب آنرا می پوشانیم، سپسپ ۱۰ دقیقه کنار می گذاریم تا خمیر مایه عمل بیاید.
نکته: بهتر است ترکیب خمیر مایه را در یک جای نسبتا گرم قرار دهیم تا سریعتر عمل بیاید.
مرحله دوم
در این مرحله تخم مرغ را درون یک کاسه مناسب می ریزیم و به خوبی مخلوط می کنیم تا از لختگی خارج شود، سپس خمیر مایه عمل آمده را به همراه روغن مایع و نمک به کاسه اضافه کرده و ترکیب می کنیم.
مرحله سوم
حالا آرد را اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شوند، سپس آب را کم کم اضافه کرده و در همین حین مواد را ترکیب می کنیم تا خمیری نرم و کمی چسبنده درون کاسه شکل بگیرد.
مرحله چهارم
خمیر را به سطح کار منتقل کرده و چند دقیقه ورز می دهیم تا چسبندگی آن کمتر شود. در ادامه کاسه را چرب کرده و خمیر را درون آن قرار می دهیم، سپس روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و اجازه می دهیم استراحت کند.
مرحله پنجم
پس از گذشت یک ساعت پف اضافی خمیر را می گیریم، سپس آنرا به سطح کار منتقل کرده و کمی ورز می دهیم. در ادامه خمیر را به ۲ قسمت تقسیم کرده و هر قسمت را به صورت یک لوله شکل می دهیم.
مرحله ششم
در این مرحله سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس دو خمیر لوله ای را به هم می بافیم. در ادامه خمیر بافته شده را با اندازه های دلخواه برش می زنیم و درون سینی فر با فاصله می چینیم.
مرحله هفتم
روی خمیرها را می پوشانیم تا خشک نشوند، سپس اجازه می دهیم یک ساعت دیگر استراحت کنند. پس از گذشت ۴۵ دقیقه فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم به خوبی گرم شود.
مرحله هشتم
پس از پایان استراحت خمیر، زرده تخم مرغ و زعفران دم کرده را با هم ترکیب می کنیم، سپس خمیرها را رومال می کنیم. در ادامه سینی را درون فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم نان ها به مدت ۲۵ تا ۳۵ دقیقه بپزند.
مرحله نهم
پس از گذشت این زمان گریل را روشن می کنیم و اجازه می دهیم روی نان ها طلایی شود. در نهایت نان ها را از فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم کمی از حرارت بیفتند، سپس ترکیب شیر و عسل را روی نان ها می مالیم و سرو می کنیم.
- منبع :
- mehrakhosseini